Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadam kilka pytań bo nie zauważyłem FAQ :)

1. Truciak - Dropi tylko z DT czy inne miejsca także?

2. Max Sr ?

3. Medale konne czytamy bez limitów?

4. Jak radzić będzie sobie BM ? Chodzi mi dokładnie expowiska, ubijanie bossów?

5. Jak radzić będzie sobie BM ? Chodzi mi o PvP jakieś obniżenia ma lub będzie miał skilli typu ochronka czy cos?

6. Dodania i zmianki standard drop z mobów?

7. Pelerynki jak można zdobyć? Będzie jakaś np do zdobycia nieskończona?

Zapowiada się fajny serwer, myślę że to dla mnie mógłby być aktualnie najlepszy serwer na rynku bo niestety 2,5/3 serwerów w prezentacjach są jak dla mnie przesadzone albo w ogólnie niezbalansowane (Nie mówi tu o PvP) najczęściej kończyłem na low lvl-ach bo nie było dla mnie sensu grać, albo serwer nie spełniał moich oczekiwań. 

Mam nadzieję że i tu się nie zawiodę :).

Najpierw to on musi wystartować, a jak widzę to będzie za 2 miesiące XDDD

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie.. Czekamy Czekam a serwera nie widać.. Do tego czasu bedzie 100 innych serwerow. Niech sie Gonia..

Nie warto czekac.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

2. Max Sr ?

5. Jak radzić będzie sobie BM ? Chodzi mi o PvP jakieś obniżenia ma lub będzie miał skilli typu ochronka czy cos?

Zapowiada się fajny serwer, myślę że to dla mnie mógłby być aktualnie najlepszy serwer na rynku bo niestety 2,5/3 serwerów w prezentacjach są jak dla mnie przesadzone albo w ogólnie niezbalansowane (Nie mówi tu o PvP) najczęściej kończyłem na low lvl-ach bo nie było dla mnie sensu grać, albo serwer nie spełniał moich oczekiwań. 

1. Dropi w DT

2. 60

3. Do bojowego bez limitu, po 11 lvl konia co 15 minut

4. Z expem BM nie będzie mieć problemu, oczywiście dzięki ochronce. Co do bossów - wiadomo jak jest, niektóre są mocniejsze, a niektóre słabsze. Będą dungeony zarówno solo jak i grupowe. BM z odpowiednim ekwipunkiem powinien dać radę.

5. Balans będzie opracowywany na becie, jednak chcemy zrobić, aby każda klasa miała wyrównane szanse - jak to wyjdzie? Zobaczymy w praktyce.

6. Dodania/zmianki z metinów/bossów/kuferki ucznia/kuferki blasku/misje

7. Tak jak wyżej. Istnieje jednak możliwość wymiany 1000 pelerynek na 1 nieskończoną

Mam nadzieję, że odpowiedziałem trafnie na pytania. Jeśli będziesz mieć jakieś kolejne, śmiało pytaj! :)

2. Max Sr ?

Najpierw to on musi wystartować, a jak widzę to będzie za 2 miesiące XDDD

Lepiej za 2 miesiące niż niedopracowany serwer ;) Ale mogę Cię zapewnić, że aż tak długo to nie potrwa.

Dokładnie.. Czekamy Czekam a serwera nie widać.. Do tego czasu bedzie 100 innych serwerow. Niech sie Gonia..

Nie warto czekac.

Cierpliwość popłaca. 100 innych serwerów, z których ile przetrwa, ile z nich będzie gotowcem? Jeśli szybkość wypuszczenia serwera jest dla Ciebie najważniejsza, to słaby dobór serwera.

Nie warto czekać, bo chcemy dopracować serwer? Poza tym skąd wiesz, że nie warto? Grałeś na becie lub wszedłeś na serwer? - NIE. Podawaliśmy PRZYBLIŻONĄ datę bety, która jednak uległa zmianie. Ale już w niedługim czasie serwer zostanie odpalony.

Mimo wszystko polecam zaczekać, a my zagwarantujemy przyjemność z rozgrywki. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie dostępny przelew na starcie, oraz że wystartuję serwer, w ciągu 2 tyg. to będę mógł sporo hajsu wrzucić xD A tak to hajs przeznaczę na kolejne autko xD Mocno się najarałem na metina po 2 latach przerwy, z blantem w ustach można pykać i pykać <3

Genialny post ! pewnie tak jak te nowe sejczento :) o ktorym piszesz.

Ja tam coś sobie cyknę, a ty nawet prawka pewnie nie masz i komunikacja wiejską śmigasz XDDD

Ja mam prawko i śmigam sobie tą "wiejską komunikacją" i co w tym złego i takiego śmiesznego? Jestem wcześniej w pracy, nie cisnę się w korkach, mniej wydam na bilet niż na paliwo, czasem zastanawiam się po co mi prawko. Dorośnij trochę chłopie, pozdrawiam.  

Sam lapsie prowokujesz, a jak trafi kosa na kamień to każesz grow up'ować, miałem nie pisać ale pewnie jesteś w choy biedny albo szukasz po prostu zaczepek xDDD

Ale gdzie ja prowokuję? Człowieku ja Ci tylko odpisałem na twój mało dojrzały post który kierowałeś do jakiegoś chłopaka. I dlaczego nazywasz mnie "lapsem" bo nie rozumiem? 

Opublikowano

o co chodzi z tym panem wyżej? dosyć często widziałem skargi na jego temat, a serwer sam w sobie jest interesujący 

Ze skargami to nie wiem o co chodzi, ale mogę sie domyślać czemu mam przeciwników. Po pierwsze mam swój kanał na YouTube. Po drugie miałem swój projekt kiedyś (nie byłem technikiem), który nie przetrwał zbyt długo z powodu błędów gry i serwer został zamknięty. Ale myślę, że jako administrator dobrze się spisywałem. Oczywiście kilka razy jakiś błąd popełniłem, ale jestem tylko człowiekiem. Poza tym no nie każdy się lubi :(

po trzecie jesteś jebanym debilem i robisz na sile serwery, ktore pierdolna po drugim wplywie na konto

btw, kiedy beta bo nie doczytalem? xD

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

o co chodzi z tym panem wyżej? dosyć często widziałem skargi na jego temat, a serwer sam w sobie jest interesujący 

Ze skargami to nie wiem o co chodzi, ale mogę sie domyślać czemu mam przeciwników. Po pierwsze mam swój kanał na YouTube. Po drugie miałem swój projekt kiedyś (nie byłem technikiem), który nie przetrwał zbyt długo z powodu błędów gry i serwer został zamknięty. Ale myślę, że jako administrator dobrze się spisywałem. Oczywiście kilka razy jakiś błąd popełniłem, ale jestem tylko człowiekiem. Poza tym no nie każdy się lubi :(

po trzecie jesteś jebanym debilem i robisz na sile serwery, ktore pierdolna po drugim wplywie na konto

A kim Ty w ogóle jesteś, bo nie znam? Nie, nie jestem debilem i nie czuję się nim ;) Myślę, że jestem inteligentną osobą. Wpływy na konto? Nie znasz mnie, nie wiesz jaki jestem. A w kieszeń się cudzej osobie raczej nie zagląda, prawda? Ale uwierz, że nie mam na co narzekać ;)

Co do Twojego pytania, jest napisane w prezentacji. Umiejętność czytania jest niezbędna w analizie prezentacji.

Edit: Tak jak Michał napisał: ja nie robię serwerów. Jestem głównym administratorem oraz pomysłodawcą. Wykonawcą jest JarajTo - Michał.

Opublikowano

Łukasz nie robi serwerów, no już wyjdź panie mądralo.

Dla Ciebie ban na mac.

Opublikowano

A kim Ty w ogóle jesteś, bo nie znam? Nie, nie jestem debilem i nie czuję się nim ;) Myślę, że jestem inteligentną osobą. Wpływy na konto? Nie znasz mnie, nie wiesz jaki jestem. A w kieszeń się cudzej osobie raczej nie zagląda, prawda? Ale uwierz, że nie mam na co narzekać ;)

Co do Twojego pytania, jest napisane w prezentacji. Umiejętność czytania jest niezbędna w analizie prezentacji.

Edit: Tak jak Michał napisał: ja nie robię serwerów. Jestem głównym administratorem oraz pomysłodawcą. Wykonawcą jest JarajTo - Michał.

no i w tym problem bo nic robisz, i spierdalasz jak tylko wieksza flota ci wpadnie tlumaczac sie, ze ktos w c***a z toba przygral XDD

skoncz swirowac pawiana, od zajebania miales tych serwerow i zaden z nich nie postal dluzej niz 3 miesiace

nadal nie dowiedzialem sie kiedy ta beta

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

no i w tym problem bo nic robisz, i spierdalasz jak tylko wieksza flota ci wpadnie tlumaczac sie, ze ktos w c***a z toba przygral XDD

skoncz swirowac pawiana, od zajebania miales tych serwerow i zaden z nich nie postal dluzej niz 3 miesiace

nadal nie dowiedzialem sie kiedy ta beta

Ile ich miałem oprócz Armentisa, bo raczej sobie nie przypominam xD

Nie wiesz także jaki mam wkład w ten serwer, także możesz już odpuścić i zamilknąć.

Informacja o becie jest w prezentacji.

Opublikowano

Będzie otwarta Beta? Start marzec ? Kwiecień ?

Tak, będzie otwarta beta. Co do daty startu - nie chcemy operować datami, bo zawsze może się obsunąć. Ale tak, mniej więcej w tym terminie.

Opublikowano

Tak, będzie otwarta beta. Co do daty startu - nie chcemy operować datami, bo zawsze może się obsunąć. Ale tak, mniej więcej w tym terminie.

Info z forum :

Witajcie! Jak pewnie większość z Was zauważyła beta testy się opóźniły. W większości nie z naszej winy, ale rąbek czasu też z naszej. Chcielibyśmy Was poprosić o cierpliwość. Nie chcemy teraz rzucać datami, bo możemy się wyrobić w 1 dzień, ale może być tak, że zajmie nam to 4 dni. O wszystkim będziemy informować na bieżąco na przykład na shoutboxie.

Obecnie dopracowujemy DMG oraz regeny potworów, tak aby na becie wszystko było cacy! smile.png

Zdecyduj sie wkoncu wszedzie co innego piszesz tutaj marzec kwiecien gdzies w tym terminie a na forum 1-4 dni  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^ 

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Info z forum :

Witajcie! Jak pewnie większość z Was zauważyła beta testy się opóźniły. W większości nie z naszej winy, ale rąbek czasu też z naszej. Chcielibyśmy Was poprosić o cierpliwość. Nie chcemy teraz rzucać datami, bo możemy się wyrobić w 1 dzień, ale może być tak, że zajmie nam to 4 dni. O wszystkim będziemy informować na bieżąco na przykład na shoutboxie.

Obecnie dopracowujemy DMG oraz regeny potworów, tak aby na becie wszystko było cacy! smile.png

Zdecyduj sie wkoncu wszedzie co innego piszesz tutaj marzec kwiecien gdzies w tym terminie a na forum 1-4 dni  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^ 

Odróżniasz takie terminy jak "zamknięta beta" i "oficjalny start"?

tenor.gif

Opublikowano

Info z forum :

Odróżniasz takie terminy jak "zamknięta beta" i "oficjalny start"?

Ja chcę powiedzieć, że ten typo to nie odróżnia tego na pewno jakbyś się spieszył z odpowiedzią. :)   Czekam na open bete

Opublikowano

Bez kitu to jest beczka, nie wiem na jaki c**j jest wstawiać na to forum zapowiedź serwera, który będzie startował miesiąc od wstawienia owej zapowiedzi, to jest tak pathetic, jak minecraft u 20 latków, takiego tiltu dawno nie miałem do c**ja... Zrobić serwer porządnie bez zapowiedzi, a nie w c**ja lecicie... Nawet bety zamkniętej nie potrafcie wykonać. No śmiech na sali, aż musiałem się odpalić po pracy... Co za faje.

Opublikowano

Bez kitu to jest beczka, nie wiem na jaki c**j jest wstawiać na to forum zapowiedź serwera, który będzie startował miesiąc od wstawienia owej zapowiedzi, to jest tak pathetic, jak minecraft u 20 latków, takiego tiltu dawno nie miałem do c**ja... Zrobić serwer porządnie bez zapowiedzi, a nie w c**ja lecicie... Nawet bety zamkniętej nie potrafcie wykonać. No śmiech na sali, aż musiałem się odpalić po pracy... Co za faje.

Chyba chodzilo Ci odpalić po szkole...

Opublikowano

To niezłe odpalanie się po pracy. Jak Ci nie zależy na serwerze, to po co piszesz już któryś post w tym temacie? Nie umiesz poczekać cierpliwie, to idź na jakieś bagno, które padnie po tygodniu. Mylisz kwestię umiejętności wykonania bety, z przesunięciem jej ;)

Info z forum :

W temacie jest napisane, że nie będziemy rzucać datami, bo na przykład może to trwać 1 dzień a nie 4 i na odwrót. To jest tylko taka przenośnia. Nie, że konkretnie od 1-4 dni...

Opublikowano

Jeśli wiem, że nie znajdę czasu dla testerów aby z nimi chociaż omówić błąd, to wolę poczekać ten dzień dwa tydzień tyle ile będzie trzeba, aby wyglądało to należycie.

A tym czasem aktualizacja prezki!

4049214877972011533548.png

Często zdarzają się przypadki, gdzie gracz traci swój dobytek przez głupi, często nieświadomy błąd.

My mimo że jesteśmy do tego nastawieni dość przychylnie, ponieważ gracz jest zobowiązany aby dbać o bezpieczeństwo swojego konta postanowiliśmy wam to ułatwić.

Gdy ktoś o innym adresie ip będzie próbował się zalogować na konto, system poprosi was o przepisanie kodu potwierdzającego, który został wysłany na adres e-mail przypisany do konta.

5579214877972011533548.png

Gdy wyskoczy wam taka prośba w kliencie, wystarczy kliknąć OK, a następnie wpisać kod.

Wiadomość na emailu powinna pojawić się do minuty, jeśli tak się nie stanie zapraszamy do kontaktu na support bądź ts3.

2246014877978171533548.png

Kod jest jednorazowy, a po jego potwierdzeniu aktualny adres ip właściciela konta jest aktualizowany.

Stay tuned  <3

Opublikowano

@BezProcentów

Przypominam tylko o punkcie z regulaminu

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Jeśli macie zamiar otwierać serwer trochę później to napiszcie wprost, zapowiedź na ten czas trafi do archiwum, a jak ustalicie oficjalną datę to się przywróci temat.

Opublikowano

@BezProcentów

Przypominam tylko o punkcie z regulaminu

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Jeśli macie zamiar otwierać serwer trochę później to napiszcie wprost, zapowiedź na ten czas trafi do archiwum, a jak ustalicie oficjalną datę to się przywróci temat.

Spokojnie, myślę że do 3 tygodni od założenia prezentacji ruszymy, a datę uzupełnię w weekend.

@"Algade" Jeśli nie ma problemu.

Opublikowano

Wszystkie te szarfy będą takie ciemne jak na ss? Czy to po prostu jakiś mały %?

Serio tylko 3 kostiumy na serwer?

Opublikowano

Wszystkie te szarfy będą takie ciemne jak na ss? Czy to po prostu jakiś mały %?

Serio tylko 3 kostiumy na serwer?

Nie będą.

Serio serio, okazjonalnie jakieś bd wpadały na pewno eventy, aktualizacje ale aktualnie są 3.

Opublikowano

Jeśli wiem, że nie znajdę czasu dla testerów aby z nimi chociaż omówić błąd, to wolę poczekać ten dzień dwa tydzień tyle ile będzie trzeba, aby wyglądało to należycie.

A tym czasem aktualizacja prezki!

4049214877972011533548.png

Często zdarzają się przypadki, gdzie gracz traci swój dobytek przez głupi, często nieświadomy błąd.

My mimo że jesteśmy do tego nastawieni dość przychylnie, ponieważ gracz jest zobowiązany aby dbać o bezpieczeństwo swojego konta postanowiliśmy wam to ułatwić.

Gdy ktoś o innym adresie ip będzie próbował się zalogować na konto, system poprosi was o przepisanie kodu potwierdzającego, który został wysłany na adres e-mail przypisany do konta.

5579214877972011533548.png

Gdy wyskoczy wam taka prośba w kliencie, wystarczy kliknąć OK, a następnie wpisać kod.

Wiadomość na emailu powinna pojawić się do minuty, jeśli tak się nie stanie zapraszamy do kontaktu na support bądź ts3.

2246014877978171533548.png

Kod jest jednorazowy, a po jego potwierdzeniu aktualny adres ip właściciela konta jest aktualizowany.

Stay tuned  <3

Bardzo fajny pomysł z tym zabezpieczeniem, coś a'la weryfikcja googla :)

Życzę powodzenia w dalszej pracy nad tym projektem!

Ps. Można podjebać?  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...