Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam z powodu Jaraja, lecz takim typem serwera to trudno zachęcić ludzi w tych czasach i przy takiej konkurencji jak Ves.. czy Tera.. oraz jak dla mnie, za mało zachęcających rzeczy jednakże życzę powodzenia i lepszego końca, niż na Cagroso.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co takie wielkie sklepy, jak nic w nich nie ma? xD

Brawa za (co najmniej) postaranie sie o to, zeby pozbywac sie cheaterow z serwera, to zawsze na plus.

Ogolnie to poza fajnym rozwiazaniem co do pieczeci wierzchowca i wracaniem na dunga z ktorego wywalilo nie widze niczego urywajacego zadnia czesc ciala. W sumie to najfajniejsza jest oprawa graficzna (duzo zielonego :yay: )

Ogolnie powodzenia, milosnicy siedzenia na expowiskach moze sie skusza :)

Opublikowano

Podziwiam że jeszcze komuś wgl się chce robić tak zjebane kotlety które nie mają racji bytu. 

Szanujemy Twoje zdanie, jednak trzeba rozróżniać projekty gotowe od projektów robionych od 0 ;) Serwer jest opracowywany od roku. Myślę, że posiadamy kilka ciekawych rozwiązań oraz rozgrywka nie jest nastawiona pod IS.

Opublikowano

Podziwiam że jeszcze komuś wgl się chce robić tak zjebane kotlety które nie mają racji bytu. 

Szanujemy Twoje zdanie, jednak trzeba rozróżniać projekty gotowe od projektów robionych od 0 ;) Serwer jest opracowywany od roku. Myślę, że posiadamy kilka ciekawych rozwiązań oraz rozgrywka nie jest nastawiona pod IS.

No dobra sprawdziłem prezke jeszcze 2 razy i o dziwo niczego nowego nie znalazłem? Pewno nowych systemów nie pokazaliście w prezce ahhh taka nutka ciekawości dla ludzi którzy tutaj zagrają, ale pewno w porę się zorientują że no kurde jednak nic nowego tutaj nie ma. 

Jeśli ten serwer robiliście rok to tylko świadczy o waszym braku umiejętności.

Opublikowano

dobry medium troszke zle ze tak mało ku do G szybko ich cena spadnie ale i tak wejde na serwer 

Nie będzie na serwerze rad, także to w jakimś stopniu ograniczy BARDZO szybkie wbijanie. Jednak musimy mieć na uwadze, że jest to medium ze 140 LVL, także skile nie powinny być bardzo dużym problemem.

No dobra sprawdziłem prezke jeszcze 2 razy i o dziwo niczego nowego nie znalazłem? Pewno nowych systemów nie pokazaliście w prezce ahhh taka nutka ciekawości dla ludzi którzy tutaj zagrają, ale pewno w porę się zorientują że no kurde jednak nic nowego tutaj nie ma. 

To jest metin, a nie inna gra. W metinie cudów nie wymyślisz już raczej, a serwer chcieliśmy zachować w swoistym klimacie. Serwer ma być przede wszystkim stabilny i grywalny. Wiemy, że jest dużo systemów, jednak nie każdy serwer musi mieć ogrom nowości. My mieliśmy akurat taką koncepcję. Z rzeczy, których często nie spotykamy jest na pewno automatyczna arena PVP, dungeon, który polega na przetrwaniu fal mobów przez określony czas (rzadko takie coś widziałem), system reflinków, który ułatwi zdobywanie waluty SM, dungeon otwierany raz na tydzień, na którym można zdobyć itemy lepsze niż w IS. 

P.S: To, że serwer był "robiony" rok, nie oznacza, że ciągle chodziło o techniczne sprawy. Najpierw trzeba było wszystko rozpisać, aby rozgrywka miała sens. Poza tym robotem nikt nie jest i nie było robione 7 dni w tygodniu. O braku umiejętności mogłoby świadczyć tworzenie serwera na plikach z MPC i na podstawie poradników, jednakże Michał robił wszystko sam.

Opublikowano

Kotlet ;/ nie wróże przyszłości temu serwerowi nic nowego sam standard. Jeszcze adminem są Youtuberzy a wszyscy wiemy jak się kończy takie coś a tutaj połączenie na tym serwerze jest jeszcze bardziej wybuchowe gdyż Game masterem jest dziewczyna :D.

Opublikowano

Kotlet ;/ nie wróże przyszłości temu serwerowi nic nowego sam standard. Jeszcze adminem są Youtuberzy a wszyscy wiemy jak się kończy takie coś a tutaj połączenie na tym serwerze jest jeszcze bardziej wybuchowe gdyż Game masterem jest dziewczyna :D.

Kotlet - potrawa, najczęściej mięsna, smażona zazwyczaj na patelni przy użyciu niewielkiej ilości tłuszczu. Nie rozumiem wplatania takich słów w środowisko metina.

Gdybyś choć trochę się wysilił i przeczytał dokładnie prezentacje, z pewnością nie napisałbyś takiego posta. Co to ma do tego, że adminami są YT? Michał miał swój serwer, który stał rok, więc więcej niz 9/10 projektów metina ;)

Opublikowano

no tak, bo jak się robi serwer rok to się cały czas tylko pisze w gejmie, po co planować rozgrywkę, doje*my jak najwięcej nowych systemów!!!11!

mi akurat brakowało takiego mediuma z wyższym lvlem, ostatnio wychodzące serwery to terios v3123, randomowo zlepiony serwer z gotowych plików i systemów z mpc albo jakiś syf co glebnie po 2 miesiącach

tutaj nie dość, że jest zagwarantowana stabilność, to sm'y można bardzo łatwo zdobyć w grze poprzez expienie

tenor.gif

Opublikowano

2da61197765d47a8927d7ce8afff5809.png

poprawcie te pety

Pety są okej, ma 2 poziom  :)

ew 1 ostatnie okienko się zamknie

Kotlet ;/ nie wróże przyszłości temu serwerowi nic nowego sam standard. Jeszcze adminem są Youtuberzy a wszyscy wiemy jak się kończy takie coś a tutaj połączenie na tym serwerze jest jeszcze bardziej wybuchowe gdyż Game masterem jest dziewczyna  :D.

Sam nagrywałem gdzie przy stanie 9.000 sub usunąłem kanał.

A mój serwer poprzedni, który tworzyłem solo bez ekipy stał rok więc  bez sensu mieszać wgl yt z serwerem bo większość serwerów tego roku mogła tylko zazdrościć.

Jestem w % ale myślę że post w miarę zrozumiały.

Opublikowano

Prezentacja ładna, co do serwera godny uwagi, powodzenia.

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada, powodzenia!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Polecam mocno. Michałek dobry technik, Rabbit też w porządku człowiek, z pewnością serwer warty zagrania :) Powodzenia 

Opublikowano

Planujesz może w zainwestowanie dużej reklamy przed startem, nie chodzi mi tutaj tylko o yt.
W ile wbiję max lvl tak na oko?
Będzie możliwość zakupu IS poprzez paysafecard?
Wierzchowcom z IS będzie uciekał czas tylko podczas używania, czy również kiedy będziemy wylogowani?
Jak długą planujecie OTWARTĄ betę? 
Póki co zdania nie zmieniłem, serwer póki co polecam.

Opublikowano

Planujesz może w zainwestowanie dużej reklamy przed startem, nie chodzi mi tutaj tylko o yt.

W ile wbiję max lvl tak na oko?

Będzie możliwość zakupu IS poprzez paysafecard?

Wierzchowcom z IS będzie uciekał czas tylko podczas używania, czy również kiedy będziemy wylogowani?

Jak długą planujecie OTWARTĄ betę? 

Póki co zdania nie zmieniłem, serwer póki co polecam.

1. Reklama będzie regularna, planujemy mieć stałe serie u 3-4 do 5 osób i gdy one skończą wlatują kolejne nowe osoby, a potem koło się toczy bo reklama tylko na start to nic nowego :P Chcę aby gracze na serwerze utrzymywali się cały czas.

2. Wszystko zależne, może odpowiem na to pytanie dosłownie chwilkę przed startem.

3. Będzie możliwość zakupu psc

4. Podczas używania

5. Do póki nie będzie wszystko gotowe na oficjalny start, choćby błąd tekstowy to nie dopuszczę do startu.

Miło :) Właśnie pracuję nad uzupełnieniem zapowiedzi bo miałem problem z netem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...