Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Podczas wyzywania na wojnę gildii można ustalić ilość punktów do wygranej

Czyli nabijanie darmowych punktów, no co walczą 3 vs 3 ale do 5 punktów. Jakiś limit wprowadzić do min 40 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Czyli nabijanie darmowych punktów, no co walczą 3 vs 3 ale do 5 punktów. Jakiś limit wprowadzić do min 40 

Minimum to 100 :)

Ehh pewnie będzie max 200 graczy, dlatego dobrze że już mi schodzi pompka na metina znowu XDD

Spokojnie, 200 to ja mam osób na beta testy. 

Opublikowano

Ehh pewnie będzie max 200 graczy, dlatego dobrze że już mi schodzi pompka na metina znowu XDD

Najpierw chcesz kupić eq z navi, a teraz nagle 200 online? xD

A ta beta to bardziej dzisiaj, czy jutro?

tenor.gif

Opublikowano

Zjedz ziemniaki, zostaw kotleta ;V Nic nowego tu nie widze, chyba ze zbugowany system zwierzakow domowych to nowosc :v Ten smok z loga zostal wyruchany x razy wiec zle sie kojarzy.

"Nie ma tego dlatego że nam się nie chciało" No iks de troche :v

Opublikowano

Maciek, to jest zapowiedz, a nie oficjalna prezentacja. Proszę przeczytaj akapit do końca, wtedy Twoje watpliwosci zostaną rozwiane. Co do "nic nowego". Nie chce mi się 5 razy pisać tego samego,ale pokaz mi serwer, na którym było na przykład takie zabezpieczenie jak u nas 404 guard. Życzę miłego dnia!

Opublikowano

Zjedz ziemniaki, zostaw kotleta ;V Nic nowego tu nie widze, chyba ze zbugowany system zwierzakow domowych to nowosc :v Ten smok z loga zostal wyruchany x razy wiec zle sie kojarzy.

"Nie ma tego dlatego że nam się nie chciało" No iks de troche :v

Gostek, ale mógłbyś chociaż się nie błaźnić próbując wywołać jakąś gówno burze wyciągając pół zdania z całości.

Teraz przedstawię całe zdanie:

3d087903cb2b5c3eacf6f35dc3a01457.png

'iks de' reszty nie warto komentować, nie ten poziom.

Najpierw chcesz kupić eq z navi, a teraz nagle 200 online? xD

A ta beta to bardziej dzisiaj, czy jutro?

Jutro, ale otworzę dla każdego.

Opublikowano

Pytanie jakiś event na start serwera będzie aby jako tako się wyrobić ;d?
Dokładnie chodzi o jakiś nwm drop szkat czy coś w ten deseń :D np. Szkaty z okazji startu serwera czy jakoś tak xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dokładnie chodzi o jakiś nwm drop szkat czy coś w ten deseń :D np. Szkaty z okazji startu serwera czy jakoś tak xD.

Wątpię, że na samym starcie będzie. To mogłoby popsuć gospodarkę. Ale po tygodniu czasu myślę, że już będą eventy.

Opublikowano

Wątpię, że na samym starcie będzie. To mogłoby popsuć gospodarkę. Ale po tygodniu czasu myślę, że już będą eventy.

Gdyby tak jeszcze zrobić dostęp do IS po np 3-4 dniach od startu wiele zagranicznych serwerów tak robi, i jest w miarę wyrównana walka o topke itp :)

Opublikowano

Gdyby tak jeszcze zrobić dostęp do IS po np 3-4 dniach od startu wiele zagranicznych serwerów tak robi, i jest w miarę wyrównana walka o topke itp :)

TO niej jest zagraniczny serwer, tylko polska każdy tu chcę zarobić hajs w biednym jak pi zda graju więc stul pysk i nie narzekaj biedaku. 

Opublikowano

TO niej jest zagraniczny serwer, tylko polska każdy tu chcę zarobić hajs w biednym jak pi zda graju więc stul pysk i nie narzekaj biedaku.

Wypowiedź na poziomie typowego polskiego gimbusa
Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Ta zapowiedz to troche wiecej ma albo sie na matmie nie znam

Powielam bo nie uzyskalem odpowiedzi.

Bedzie to druga Fenekra w kwestji Farming Simulator dungami czy bedzie lzej?

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Ta zapowiedz to troche wiecej ma albo sie na matmie nie znam

Powielam bo nie uzyskalem odpowiedzi.

Bedzie to druga Fenekra w kwestji Farming Simulator dungami czy bedzie lzej?

W zapowiedzi zawarty jest czas startu serwera, wystarczy przeczytać :)

Nie znam "fenekry" więc Ci tego nie porównam. Nie będzie trzeba chodzić 100x na jednego dunga jeśli o to chodzi ;)

Opublikowano

Pewnie ze startem będzie tak jak z beta xD

Tak samo mi sie wydaje. Chca startowac a nie maja nic gotowe. Pozniej beda naprawiac bugi po oficjalnym starcie. Wychodzi brak profesjonalizmu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...