Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O boże. Serwer od jaraja? Ja stąd uciekam. Pozdrawiam. Załóżcie team razem z persegą i tymi typami od ravadora. Trzech największych debili świata metin2 na pewno razem wpadnie na świetny pomysł.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzysiek... Proszę Cie. Nie porównuj umiejętności Persergi (a raczej ich braku) do umiejętności Jaraja. Michał zajmuje się technicznie WSZYSTKIM sam: od TS, przez forum, stronę, zabezpieczenia aż po grę. A Perserga? Jego umiejętności kończą się na wgraniu gotowych rzeczy i okradaniu ludzi z eq. Nie znam bardziej uczciwego człowieka od Jaraja i nie mówię tego dlatego, że razem prowadzimy projekt, lecz dlatego, że zdążyłem go dobrze poznać. Miał serwer Cagroso, który stał rok, a przez 3/4 czasu działania serwera nie było tam itemshopu.

Opublikowano

O boże. Serwer od jaraja? Ja stąd uciekam. Pozdrawiam. Załóżcie team razem z persegą i tymi typami od ravadora. Trzech największych debili świata metin2 na pewno razem wpadnie na świetny pomysł.

No to uciekaj na te serwery easy, co padają po 2 miesiącach xdd

IS będzie taki jak na cagroso, że kostium i fryz, czy bardziej rozbudowany? :v

tenor.gif

Opublikowano

No to uciekaj na te serwery easy, co padają po 2 miesiącach xdd

IS będzie taki jak na cagroso, że kostium i fryz, czy bardziej rozbudowany? :v

Myślę że troszkę bardziej będzie rozbudowany, ale pod wieloma względami będzie też podobny.

W grze będą do zdobycia lepsze przedmioty niż te w is.

Dzięki za radę, na pewno nie skorzystam.

Powinno sie od lewej odblokowywać.

wiem, dlatego łatwo rozpoznać kto ma zbugowaną wersję :)

powodzenia z projektem

Tak, bo drobne zmiany w set skill peta chociaż w moim przypadku zmiany w okienku peta [python] zrobiły mi buga na serwerze.

Czasami jak sam nie wiesz to nie pisz, jak chcesz rozpoznać te bugi zapraszam na betę hihi  B)

9174314869057281533548.jpeg

Dzięki każdemu za opinię  <3

Najszybszy kontakt na ts3.

Opublikowano

Zaktualizowałem ramki z broniami, teraz tło jest poprawne.

Niedługo przebieg dungeonów i kilka ciekawych rzeczy przedstawimy w formie video.

Zaktualizowano opis Systemu Walk:

- Jeżeli wyzwałeś przeciwnika na pojedynek, póki on go nie zaakceptuje bądź nie odrzuci nie możesz wyzwać kolejnej osoby

- Podczas gdy przeciwnik nie zaakceptuje walki oraz jej nie odrzuci straci punkty w rankingu

Zaktualizowano opis Systemu Petów:

- Umiejętności peta można rozwijać gdy zwierzak osiągnie minimum 50 poziom

- Zdobywanie doświadczenia zostało przyśpieszone dwukrotnie względem globalnego

- Pet posiada 3 stopnie ewolucji, na kolejno wymienionych poziomach:

. 1-24  = Młody

. 25-64 = Dziki

. 65-100 = Dzielny

. 100+ = Bohaterski

4734214866468671533548.png

Na serwerze będzie można zdobywać smocze kamienie.

Dostępna po wykonaniu jednej z głównych misji.

Kamienie te posiadają własny system ulepszeń:

5120814866471471533548.png

Aby otworzyć okienko uszlachetniania należy udać się do Alchemika i z nim porozmawiać.

Możesz ulepszyć „Smocze Kamienie” na trzy sposoby:

Klasa - im wyższa klasa „Smoczych Kamieni” tym więcej bonusów (do pięciu).

Możliwe klasy to: surowy, szlifowany, rzadki, antyczny i legendarny.

Jakość (Stopień czystości) - wzmacnia jakość kamieni

Jakość dzielimy na: matowy, przejrzysty, znakomity, błyszczący i doskonały.

Poziom - określa stopień jasności wewnątrz „Smoczych Kamieni”. Im wyższy poziom tym mocniejszy efekt. Poziom można ulepszać od +0-6 w zależności od klasy i jakości.

Do podnoszenia poziomu kamienia będziesz potrzebował zieloną, niebieską bądź różową smoczą fasolę.

Niebieska Różowa zwiększają szansę na pomyślne ulepszenie.

2301714866475141533548.png

Kamienie mają określony czas używania.

Aby zachować kamień, czas można przedłużyć za pomocą Smoczej Cęgi, którą może Ci sprzedać Alchemik za drobną sumę yang.

Bonusy kamieni jak i szanse zostały odpowiednio dostosowane.

Dodatkowo zmieniliśmy limit dziennej ilości Cor Draconisów do zdobycia z 10 na 40.

9471114866523221533548.png

Na serwerze nie zabraknie pasów.

Po założeniu pasa odblokowuje się mały plecaczek obok ekwipunku, do którego możesz schować np rosy i mikstury.

Lecz to nie wszystko, każdy pas ma również wbudowany bonus, który pomoże Ci w walce.

Aby wytworzyć którykolwiek z pasów będziesz potrzebował następujące przedmioty:

4284714866517101533548.png7338714866517101533548.png7720614866517101533548.png9077814866517101533548.png6405114866517101533548.png7700914866517101533548.png

Również przyda Ci się trochę gotówki.

Łącznie są 4 pasy do wytworzenia:

Poziom 35:

- Pas Lniany

- Pas Skórzany

Poziom 70:

- Pas Przepychu

- Pas mądrości

Poziom 105:

- Pas Króla

- Pas Mroku

Poziom 140:

- Pas Runiczny

- Pas Dusz

Pewnie zastanawia was dlaczego są wypisane 2 pasy.

Otóż, jeden z nich będzie miał zastosowanie w pvm, natomiast drugi z nich w pvp.

Jeśli szykujecie się do wytworzenia ostatniego pasa, nie zapomnijcie zabrać ze sobą tego, którego używaliście wcześniej.

3091714866532201533548.png

Ostatnimi czasy na serwerach praktycznie brakuje wojen gildii.

My staramy się temu zaradzić, a takie dungeony nie tylko nam w tym pomogą a i urozmaicą rozgrywkę.

Pierwszy z nich to Schronienie Meley.

8140314866536631533548.png

Wymagany poziom: 35

Wymagany poziom gildii: 4

Wymagana grupa: Minimum 5 osobowa

Magiczny Las

9290514869123241533548.png

9183514869123241533548.png

Wymagany poziom: 75

Wymagany poziom gildii: 8

Wymagana grupa: Minimum 5 osobowa

5502714869145461533548.png

W kliencie oko przykuje jego nowy wygląd, co prawda w grze interfejs staraliśmy zachować się standardowy, ale takie rzeczy jak okno logowania, tworzenia postaci czy wyboru królestwa zostało zmienione.

9582514869145461533548.jpeg

8773514869145461533548.jpeg

1877314869145461533548.jpeg

Również wygląd patchera uległ zmianie.

7505814869145461533548.png

Jutro kolejna porcja, w drodze jeszcze ciekawsze rzeczy  ;)

Jutro kolejna porcja, w drodze jeszcze ciekawsze rzeczy.

Opublikowano

Wygląda dobrze ^^.. Mój typ serwera, zobaczymy co z tego będzie.

Opublikowano

Wygląda dobrze ^^.. Mój typ serwera, zobaczymy co z tego będzie.

Dzięki za opinię :) A "co z tego będzie" - mam nadzieję, że świetny i grywalny projekt :)

Opublikowano

cagroso stoi jeszcze?

mimo wszystko jaraj dba o serwery nawet jak stoją puste, więc props

dobry serwerek, ale nie moje klimaty. wole typowe pvp ;D

Opublikowano

cagroso stoi jeszcze?

Zostało zamknięte jakoś w listopadzie, stało prawie rok.

tenor.gif

Opublikowano

Polecam ze względu na Rabbita, pozytywna osoba z którą zawsze idzie się dogadać.

Projekt fajnie wygląda, dużo osób czeka na dobrego i ciekawego hard/med. Powodzenia chłopaki!  ;)

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

cagroso stoi jeszcze?

Tak jak kolega wyżej napisał, zostało zamknięte po prawie roku. Tak jak Michał powiedział - będzie stało do ostatniego gracza i w momencie, gdy licznik osiągnął 0 został wyłączony, baza danych itd skasowana.

Polecam ze względu na Rabbita, pozytywna osoba z którą zawsze idzie się dogadać.

Projekt fajnie wygląda, dużo osób czeka na dobrego i ciekawego hard/med. Powodzenia chłopaki!  ;)

Dziękuję za miłe słowo! No i zapraszamy na serwer :)

Opublikowano

Zapowiada się dobrze.

Takie pytanie - Rabbit wcześniej pisał że na serwerze nie będzie rad - a w prezentacji jest napisane że lecą ze szkat blasku razem z egzo.

Jak w końcu będzie z radami i egzo na serwerze - tylko z eventów cyklicznych, dropią też gdzieś w grze czy może jest pomyłka w prezentacji i wcale ich nie będzie?

YebacBiede B)

Opublikowano

Zapowiada się dobrze.

Takie pytanie - Rabbit wcześniej pisał że na serwerze nie będzie rad - a w prezentacji jest napisane że lecą ze szkat blasku razem z egzo.

Jak w końcu będzie z radami i egzo na serwerze - tylko z eventów cyklicznych, dropią też gdzieś w grze czy może jest pomyłka w prezentacji i wcale ich nie będzie?

Z rozpędu napisane w prezentacji, bo początkowo miały być, ale zdecydowaliśmy, że nie będzie. A prezka była robiona już jakiś czas temu. Rad nie będzie na serwerze. Tak żeby chociaż trochę utrudnienia ze skilami było. W IS itd też ich nie będzie. Za chwilę edytujemy.

Opublikowano

A właśnie miałem jeszcze spytać, jak z pelerynkami? Bo widze tylko ze skrzynek levelowych i na start. A to jest takie troche podstawowe, tym bardziej ze to nie jest hard.

Opublikowano

A właśnie miałem jeszcze spytać, jak z pelerynkami? Bo widze tylko ze skrzynek levelowych i na start. A to jest takie troche podstawowe, tym bardziej ze to nie jest hard.

To że podstawowe, nie musi oznaczać że tylko na hardzie.

Pelerynki 1000 wymienia się na stałą, a je dość łatwo idzie zdobyć.

Opublikowano

DAJCIE MJE TEN SERWER OSTRO TU WJEŻDŻAM GRAĆ  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Pierwsze co pomyślałem to o kufa jakaś reprodukcja Zandii, ale team inny nicki znajome. Patrzę dalej co tam ciekawego jest na serwie i można powiedzieć, że w 90% macie wszystko co kocham na serwerze ;3 w Zandii się zakochałem i wyczuwam tu kolejną miłość <3 czekam z niecierpliwością i wielką chęcią potestuje serwer jeśli będzie tylko taka możliwość. Obyście nie zepsuli tego bo ileż można czekać na konkretny serwer gdy brak takich na scenie polskich privów :D

sygnaturka22.jpg
Opublikowano

Pierwsze co pomyślałem to o kufa jakaś reprodukcja Zandii, ale team inny nicki znajome. Patrzę dalej co tam ciekawego jest na serwie i można powiedzieć, że w 90% macie wszystko co kocham na serwerze ;3 w Zandii się zakochałem i wyczuwam tu kolejną miłość <3 czekam z niecierpliwością i wielką chęcią potestuje serwer jeśli będzie tylko taka możliwość. Obyście nie zepsuli tego bo ileż można czekać na konkretny serwer gdy brak takich na scenie polskich privów :D

Hej :) Z Zandią nie mamy nic wspólnego, ale cieszymy się, że trafiamy w Twoje gusta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...