Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 04.02.2017r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co glory slono zaplaciłes za reklame na mpc, edytowne posty  osrzerzenia tutaj spoko przeboleje ale na rz juz jestes zdany

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Co glory slono zaplaciłes za reklame na mpc, edytowne posty  osrzerzenia tutaj spoko przeboleje ale na rz juz jestes zdany

Za jaka czlowieku reklame, koncze z toba dyskusje bo nie ma sesnu, to chyba tobie ktos placi  trolowanie.

Ostatnie zmiany:

1. Poprawiony MOSS

2. Poprawiony drop z chaos card rare

3. Podkrecone HP, def u Core Magriffy

4. Dodane seedy do nagrody za Protectors of Acheron

5. Dodanie Wcoinow za zabicie Core Magriffy (40)

6. Zminione wymagania do min 2 osob w pt zeby wejsc na Illusion Temple

7. Devil Square zmienione godziny na nieparzyste, zeby nie gryzlo sie z BC

Opublikowano

Kiepski Serwer. Znowu wszystko pod donate!!!   Jezcze resy wprowadz za kase to napewno serwer bedzie pro:D  Wsio za kase:D    xD

I tak wiec Mod "Marchwij" został sprzedany. Gratulacje jutro sie odwołam, mam nadzieje że dobrze ci zaplacił

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Kiepski Serwer. Znowu wszystko pod donate!!!   Jezcze resy wprowadz za kase to napewno serwer bedzie pro:D  Wsio za kase:D    xD

Co jak co, ale to jedyny serwer pod słońcem, gdzie ludzie na luzie mogą zagrać nie licząc zagranicznych. Jeśli miałbym wybierać serwer z donatem to wybrałbym woga, na innych polskich jak SM to tam szkoda się zapuszczać, na zagranicznych jest gorzej, tam to już full donate jest, wszystko czego zapragniesz.

Oczywiście nie mówię, że nie da się tutaj dorbić, owszem się da, tylko trzeba kombinować :D

Opublikowano

Kiepski Serwer. Znowu wszystko pod donate!!! Jezcze resy wprowadz za kase to napewno serwer bedzie pro:D Wsio za kase:D xD

Gościu co jest z Tobą nie tak ? Twoje posty i tak na nikogo nie wpłyną więc daruj sobie ..

Opublikowano

Kiepski Serwer. Znowu wszystko pod donate!!! Jezcze resy wprowadz za kase to napewno serwer bedzie pro:D Wsio za kase:D xD

Gościu co jest z Tobą nie tak ? Twoje posty i tak na nikogo nie wpłyną więc daruj sobie ..

Nic już nie pisz PerwerSik, szkoda na niego czasu, zaraz zwoła Inkwizycje i będzie straszyć, lepiej iść spać. Dobranoc papuszki.

Opublikowano

Hmm napisz jak będziesz miał powyżej 200 postów na tym forum,  twoj serwej jest c****wy, donte jest ci***we  :D

Glory dopuki Marchwij mi jutro nie sciagnie  tych 2 pkt to pozaujesz

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Hmm napisz jak będziesz miał powyżej 200 postów na tym forum,  twoj serwej jest c****wy, donte jest ci***we  :D

Teraz widać skąd masz te 500+ postów :)

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

"Użytkownik od 06 lut 2009"  wiec sie "pie"lubuj:D

glory czekam na twojego kid moda od kasy  

żebyś nie żałował:P

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

mniej niż 40

Nie prawda, bo ostatnio było 200, umiesz czytać?

Ha ha hahahahhhha

200 to już nigdy nie było na tym serwerze od dwóch lat^^^^ 80 pln to norma po 60 dniach góra 27:D

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Dublowanie postow ? Heroiczna walka ... Mega hejt i po co? i tak wszyscy zawsze wchodza zeby oblukac :-) Ja tam czekam na otwarcie i chętnie wbije ze 3chary na full :) Pozdro

Opublikowano

Panowie po co te kłótnie, nie zniżajcie się niżej niż pozom tego se....se..  sebyxD. Nie od dziś wiadomo ze na każdej edycji jest lipnie i brak ppl online....

Opublikowano

Nie widzę sensu odgrzewać tego kotleta po raz x setny dla 30 luda. Co jak co co ale już z nudów byś coś porobił na tym serwie, zacznij od zmiany nazwy, to ci już da jakies +60 online

IMG_9954152473019.jpg

Opublikowano

Lecę obczaić przed startem. Rozumiem że bez problemowo można testować sobie serwer do jutra?

Wygląda bardzo ciekawie. Exp może dość duży ale patrząc obecnie na serwery w PL to cieżko o coś fajnego.

także miło że WoG postanowił wystartować z nowa edycją :) cya in da game xD

Opublikowano

I tak wiec Mod "Marchwij" został sprzedany. Gratulacje jutro sie odwołam, mam nadzieje że dobrze ci zaplacił

Zrób to u jakiegoś GM i nie pisz takich rzeczy o mnie w tym temacie, nie życzę sobie tego.

Tak, zapłacił za reklamęfacepalm.png

Nie ściągnę, bo są zasłużone.

Lepiej skończ tą bezsensowną dyskusję. Twoje następne posty w tym temacie łamiące Regulamin lokany będą karane.

Opublikowano

Fajniy serwer spoko ze startuje :lenny: Akurat bacia dala mi dwa patyki to bendzie na fo i bendem lal leszczy. Morzecie pzenies start kilka godzinek wczesniej??? Mama  pozwala grac max do 16 T_T

ciezkignoj2016.jpg

Opublikowano

Kto wam niby będzie grał jutro jak dzisiaj rusza o wiele lepszy serwer.  W sumie to lepiej, bo jakbyście wystartowali dzisiaj moglibyście wkurzyć grono gracy którzy by żałowali ze nie zaczęli odrazu na konkurencji

Opublikowano

Panowie po co te kłótnie, nie zniżajcie się niżej niż pozom tego se....se..  sebyxD. Nie od dziś wiadomo ze na każdej edycji jest lipnie i brak ppl online....

Nie widzę sensu odgrzewać tego kotleta po raz x setny dla 30 luda. Co jak co co ale już z nudów byś coś porobił na tym serwie, zacznij od zmiany nazwy, to ci już da jakies +60 online

2260e4104265fc944452d3357d4bbc4d.png

08ac63e51372809e755e8a78d6f5fc2b.png

8e33e0e39974d73665a16872b230fcf6.png

Fajniy serwer spoko ze startuje :lenny: Akurat bacia dala mi dwa patyki to bendzie na fo i bendem lal leszczy. Morzecie pzenies start kilka godzinek wczesniej??? Mama  pozwala grac max do 16 T_T

Że tez ci sie chce ;) no ale kazdy kumaty widzi 1 post na MPC i konto od kilku godzin %5E%5E.png wiarygodne wpisy nie ma co :)

Opublikowano

glorasek - Typowy "pies ogrodnika":D

Że tez ci sie chce ;) no ale kazdy kumaty widzi 1 post na MPC i konto od kilku godzin %5E%5E.png wiarygodne wpisy nie ma co :)

Jest piateczek, ludzie chcą pograć trochę na weekendzie,widza tone szajsu w publikacjach to sie rejestruja i wypowiadaja - wielkie mi dziwy. Zreszta moderzy to napewno sprawdzają, bo to jest nie fer(łacznie ciebie wliczając)

Opublikowano

Kto wam niby będzie grał jutro jak dzisiaj rusza o wiele lepszy serwer.  W sumie to lepiej, bo jakbyście wystartowali dzisiaj moglibyście wkurzyć grono gracy którzy by żałowali ze nie zaczęli odrazu na konkurencji

To idz sobie na ten duzo lepszy serwer po co tu siedzisz i hejtujesz ^^

Opublikowano

To idz sobie na ten duzo lepszy serwer po co tu siedzisz i hejtujesz %5E%5E.png

Jeszcze nie wystartował wiec mam czas....

Przypominam  że żyjemy w wolnym kraju,to jest forum, każdy może się wypowiadać gdzie chce

A i wiedz ze dobry serwer nie potrzebuje słodkich postów nabijanych z masy wlasnych multikont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...