Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 04.02.2017r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30kk?. Trochę przesadzone

Na poprzednich edycjach było gorzej, wtedy było 50kk, ale później to i tak każdy będzie miał zen do sufitu :D

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O widze Pardas znowu propsuje serwer ktory gnoił całkiem niedawno totalny leszcz,moze i jest teraz 200 online zaczną sie przekrety zostanie was 30 i to w godzinach szczytu xD

Opublikowano

O widze Pardas znowu propsuje serwer ktory gnoił całkiem niedawno totalny leszcz,moze i jest teraz 200 online zaczną sie przekrety zostanie was 30 i to w godzinach szczytu xD

A co widzisz? Obecnie tu nie gram, nigdzie nie gram no prócz na Warius i Globcu.

Opublikowano

Nagrody za udostepnienia plakatu zostaly dodane. Co do s12, nie wiem kiedy bedzie, to co wydalo IGCN to 1 wersja wiec pewnie minie sporo czasu.

Zapraszam do gry :)

Opublikowano

no i sie kolejny raz zjebalo wiedzialem ze to zly pomysl z polskim serverem zeby zaczynac jednak co zagranniczne to klasa bez zadnych DC LAGOW JAKIS OFF SERWA a donate jak i wszedzie jest 

no i się kolejny raz zjebało wiedziałem ze to zły pomysł z polskim serverem żeby zaczynać jednak co zagraniczne to klasa bez żadnych DC LAGOW JAKIŚ OFF SERWA a donate jak i wszędzie jest 

no i się kolejny raz zjebało wiedziałem ze to zły pomysł z polskim serverem żeby zaczynać jednak co zagraniczne to klasa bez żadnych DC LAGOW JAKIŚ OFF SERWA a donate jak i wszędzie jest 

Opublikowano

Bo siadlo cos na stykach polskich operatorow, na to nie mam wplywu, zapraszam na forum serwera. Gracze z zagranicy graja, padlo cos w kraju.

edit: juz dziala

Opublikowano

Nagrody za udostepnienia plakatu zostaly dodane. Co do s12, nie wiem kiedy bedzie, to co wydalo IGCN to 1 wersja wiec pewnie minie sporo czasu.

Zapraszam do gry :)

K, dzięki za odpowiedź. 

iHacks  <3

Opublikowano

patologia z tym servem czy tam z waszym netem co wejde to nie dziala hahahahahahahahhahahahahaha wes cos zrob albo calkiem go wylacz na polske bo z zagranicy graja

Opublikowano

Mam 10 fps na serverze... NIe da się grać jak tak klatkuje... Nie miałem nigdy wczesniej takiego problemu, na żadnym serverze. W opcjach ustawiona grafika dedykowana. Jakieś pomysły?

Opublikowano

uruchom przyspieszenie sprzetowe dla gier w ustawieniach karty graficznej. dodatkowo mozesz zmniejszyc wykorzystanie procesora i grafiki dla programów używanych w tle, co powinno poprawić funkcjonowanie MU- pod warunkiem ze bedzie ono oknem aktywnym.

Opublikowano

No to jeszcze możesz sprawdzić czy to przypadkiem nie jest wina liveguarda. To dziadostwo często się konfliktuje z firewallami i innymi tego typu zabezpieczeniami sieciowymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...