Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 04.02.2017r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja gram bez donate i nie mam bolu dupy , ze ktos sobie wszystko FO kupil :D

nie mam bólu dupy o to, że ktoś sobie set kupił tylko o kozaczenie w FO secie i pisanie na post "gleba", "cienias" jak kogoś bez seta ubiją :D

Opublikowano

A ja gram bez donate i nie mam bolu dupy , ze ktos sobie wszystko FO kupil :D

nie mam bólu dupy o to, że ktoś sobie set kupił tylko o kozaczenie w FO secie i pisanie na post "gleba", "cienias" jak kogoś bez seta ubiją :D

No to na non pvp :D robic GRy, a potem ich dojechac ha :D

Opublikowano

12 graczy o tej porze? chyba nie za duzo co hehe

ONLINE PLAYERS: 

ONLINE (214

W CS:GO mam stałe 60 fps. Nie mów że gra która ma kilkanaście lat będzie się przycinała? Nie mam niczego innego uruchomionego w tle.

mam ten sam problem z wogiem

Opublikowano

ONLINE PLAYERS: 

ONLINE (214

W CS:GO mam stałe 60 fps. Nie mów że gra która ma kilkanaście lat będzie się przycinała? Nie mam niczego innego uruchomionego w tle.

Masz problem tylko z wogiem? U mnie na starym pc s6 działało bez problemu, ale na takim s8+ czuć było dropy fps.

Opublikowano

ONLINE PLAYERS: 

ONLINE (214

Masz problem tylko z wogiem? U mnie na starym pc s6 działało bez problemu, ale na takim s8+ czuć było dropy fps.

tylko z wogiem gdzie indziej działa wszystko płynnie, dlatego musialem tu zakonczyc gre 

Opublikowano

Nowy system Bonus Grand Reset !

grbonus.png

Wszystko ładnie, ale nagroda za 20 GR jest dość słabo zachęcająca. Wydaje mi się,że lepszą nagrodą może być np komplet seedów do seta. Oczywiście gorąco zapraszam do wspólnej gry ;)

Opublikowano

Zapraszam świetnie sie gra. ma ktoś rozwiązanie na mam dobry kompuoter ale gra mi plynnie nie chodzi

Opublikowano

Zapraszam świetnie sie gra. ma ktoś rozwiązanie na mam dobry kompuoter ale gra mi plynnie nie chodzi

no wlasnie bo to jest WOG tu sie gra fajnie 3 dni wiecej nie  olej ten serwer jeszcze te nagrody za GR pojeb... hehe ze ktos tyle 

Opublikowano

Zwracam honor glory. To nie itemy fo z donate niszczą ten serwer jak wcześniej sądziłem tylko ludzie którzy je noszą. Przeleci taki jeden z drugim co to se secisza kupił, pozabija ponabija się na /post jaki to słabiak padł a na koniec powyzywają się canabis vs gotohell bodajże xD

Ogólnie atmosfera gówniana ;)

Opublikowano

Zwracam honor glory. To nie itemy fo z donate niszczą ten serwer jak wcześniej sądziłem tylko ludzie którzy je noszą. Przeleci taki jeden z drugim co to se secisza kupił, pozabija ponabija się na /post jaki to słabiak padł a na koniec powyzywają się canabis vs gotohell bodajże xD

Ogólnie atmosfera gówniana ;)

Mniej więcej tak jak Ty to napisałeś.

To nie itemy fo z donate niszczą ten serwer jak wcześniej sądziłem tylko ludzie którzy je noszą "  - Ogólnie donate serwer niszczy ten serwer bo jakby nie donate to by tych setów nie nosili. 

Opublikowano

Nie powiem, że trochę tych online jest, utrzymuję się stale przy 250-300 online wieczorami, coś się podziało, że nadal przybywa :P

Opublikowano

W sobote kazdy kto mi napisze na gg: 4884533 i powola sie na MPC dostanie seala na 7 dni :)

Zapraszam :) nie ma sensu sluchac dennego spamu w tym tamacie :) jak widac nie tylko kasa sie liczy :) ale jak to mowia konkurencja lubi srac w innych tematach tylko nie swoich :)\

Szukasz nowosci, nowych sezonow wbijaj do nas, my nie stoimy na s6 :) za kilka dni test s12 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...