Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DUELMU PVP|NO RR|EXP:1000|SII+III | START: 16.02.2017 - 20

Muflon69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pisałem wcześniej, pracowałem i jutro cały dzień pracy, raczej każdy mnie zrozumie.

Zdanie i uwagi graczy biorę do siebie i naprawdę robię co mogę :)

Troszkę czasu i jak to się mówi wspólnymi siłami damy radę

Pozdrawiam i zapraszam :)

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze, ze sprostowanie jest potrzebne;)

Z mobow normalnie leca jewele, z ladna czestotliwoscia. Leca z nich rowniez medale (w gold medalach zdarzaja sie paczki B/S od 10-30szt). W dropie rowniez sa boki (przykladowo na tarkanie 2 z tantalosa wypadl bok+4), cresta osobiscie dropnalem, piorka nadal szukam.
Z Bok+5 leci exe dragon / legendar / guardian
Nagroda w CC - exe item (zacny)
Mozna zrobic sobie set - ale wymaga to czasu ;)

Spoty sa - tylko trzeba umiec je znalezc ;) 

Zawsze moge pomoc nowej osobie - Nutri

Jak najbardziej zapraszam :) A kosmetyka - wszystko w trakcie :)

Opublikowano

Monarch's Crest Drop w kantru

Piorko leci w Icarus -  dzis sam wszedłem zeby spr, po 5 min juz miałem piórko

JoC - lekko dałem większy drop

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Co z tego jak gra 8 osób? Moim zdaniem wszystko jest nie dopracowane i nie zgrane. Ideą tego serwera było pvp, przy łatwym dostępie do itemów, wingów i jeweli. 

Na twoim miejscu wyłączyłbym serwer, wziął się na poważnie za poprawę wszystkiego, zrobić testy i odpalić oficjalnie dla szerszego grona ludzi, bo sam widziałeś jakie było zainteresowanie na początku. Po tym, jak ludzie zobaczyli serwer z gotowca, z tragicznym dropem i kompletnie niedopracowanymi ustawieniami, większość zdecydowała się odejść i już nie wracać :) 

Skoro satysfakcjonuje cię poświęcanie swojego czasu i sprzętu w bezsensowne trzymanie serwera to tkwij w tym dalej :D

Opublikowano

lacznie 2h siedzialem na firankach ac i drakanach - ni ma.

lacznie 2h siedzialem na firankach ac i drakanach - ni ma.

wystarczy dopiescic, rozreklamowac po forach, topkach - i gra

Opublikowano

Nie każdy gra 8h dziennie w MU by licznik pokazywał kilka dziesiątek o każdej porze. Żaden serwer nie był tak zrobiony by wszystkim się podobał. Jak komuś tu się nie podoba niech szuka innego, a niech nie pisze bo jest kijowy i nie poleca bo mu ustawienia nie pasują.

Można zwiększyć drop crestów/piórek i szanse w pralce + JoLowanie?

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens robienia rr acc i ruszania od nowa bo będzie to samo. Ja mogę zrobić serwer, aby było dobrze i trochę ludzi grało ale potrzebuje tez waszej pomocy.

Opublikowano

Bez obrazy ale jak to widzisz? - pamiętasz jakie było zainteresowanie/podpowiedzi/sugestie itp? - zrobisz rr acc wystartujesz od nowa znów na gotowcu? - ludzie się zrazili rozjechanymi ustawieniami(głównie jeśli chodzi o drop) - rozumiem, że ktoś pracuje itp ale ludzie szybko zobaczyli co się dzieje i zrezygnowali

Czy zaufają jeszcze raz? - nie wiem

Część problemów jest nie poprawiona od startu serwera (np warp do kanturu który nie działa)

Jeśli masz jeszcze zapał to jedna rada - nie wypuszczaj po raz kolejny czegoś na szybko - ludzie zrozumieją jakieś korekty po starcie ale nie ustawianie serwera po starcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...