Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DUELMU PVP|NO RR|EXP:1000|SII+III | START: 16.02.2017 - 20

Muflon69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A najlepsze (najgorsze) we wszsytkim jest to że Admin nawet nie raczy odpisać i napisać o co kaman z tym serwerem.

Albo typowy fejk albo nie wiem...

Opublikowano

Tommy.... powiedz mi co na tym serwerze jest aby go reklamowac i wbijac....

w skrócie.

spoty - nieprzemyślane. tylko w głownych lokalizacjach po 2-3 spoty. przy PVP chyba trochę srednio tym bardziej jak każdy chce dobić do 400

drop - 99% wypada zen.... czasem wypadnie jakis symbol of kudun albo medal gold i silver. z których 2 gold medali dropnął mi 2 x kris +6 a z silvera ligh saber +9

ja z chęcia bym tutaj pograł ale admin w ogóle nie ingeruje w zmiany...

Wszsytko mozna naprawić ale jak by sie adminowi chciało to kilka osób by pewnie pograło ze względu na wersję.

Szkoda bo obecnie nie ma żadnego serwera który by ruszył dziś bądź jutro... Chyba że czegoś nie wiem... jak tak to polećcie cos :)

Opublikowano

dlatego siedze tu i bawie sie tu ;) Lubie serwery bez RR, lubie serwery gdzie faktycznie nie jest latwo. Dropy z dupy? Kosmetyka. Może Mr Admin jest w pracy obecnie- daj mu czas;)

Opublikowano

nie wiedziałem że Admin pracuje od startu serwera do tej godziny :P przepraszam....

a tak na poważnie to wygląda to bardzo dziwnie... bardzo mało ten serwer ma wspólnego to co jest napisane w publikacji...

wlasnie sie doczytalem ze medale dropia bardzo czesto :) "hahaha" no to się usmialem.

Opublikowano

w ciągu 3h dropnęło mi 8medali, i 1bless (ring 80lv) i to by bylo na tyle. 4medale = 4krisy +1+l, 4inne itemki +11/12, innych kamieni NOT FOUND, w dropie ich pewnie nie ma.

Opublikowano

Nic straconego. Wystarczy podnieść lekko drop by leciało więcej itemów a nie w 85% zen, podnieść drop jeweli, ogarnąć te medale i można się bawić. No ale jak ktoś ma wsio w dupie no to serwera nie będzie xD

iHacks  <3

Opublikowano

najlepsze jest to że dużo osób zainteresowanych a admin robi swoje (czyli nic nie robi).

yolo

dlaczego wszystki serwery ruszaja 24/02?:P

Opublikowano

Nic straconego. Wystarczy podnieść lekko drop by leciało więcej itemów a nie w 85% zen, podnieść drop jeweli, ogarnąć te medale i można się bawić. No ale jak ktoś ma wsio w dupie no to serwera nie będzie xD

Dokładnie. Ja proponuję wprowadzić powyższe zmiany i odpalić serwer na nowo ( z resem acc lub bez - żadna różnica). Tyle, że ani śladu po adminie, więc raczej nie liczyłbym na to, że ten serwer wstanie :D

Opublikowano

Serwer z gotowca tutaj nic nie było zmianę w plikach, adminowi nie raczyło się nawet na nim popracować i nie ma co drążyć tematu ;)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

ja tam z dropa kilka B, kilka S, dwa CH i pare medali ;) nie ma tragedii ;p

niestety te kilka na serwerze pvp nic nie znaczy ;) miało być open pvp a nie hard gdzie build (eq) będziesz tworzył 2 miesiące

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

przy tym dropie to ja nie wiem ile byś musiał grać żeby w tydzien uzbierac tyle kamieni by zaczac działać z setem który najpierw i tak musisz skompletować 

co sie dzieje?

logo.png

Opublikowano

Admin wziął się za poprawianie dropu i całej reszty. Wbijać na serwer i składajcie mu propozycje zmian :) może jeszcze coś z tego będzie!

Opublikowano

Dla wytłumacznie byłem w pracy od wczoraj, wrociłem naprawiam, na spokojnie

Drop Medali poprawiony i drop z nich także

Drop jeweli z moobów poprawiony

Jeszcze poprawie exe, będe o wszystkim pisał tutaj

Tak tak spoty dodam.

Opublikowano

Niestety nie widzę wielkiej przyszłości w serwerze

Start w ogóle nie przygotowany - zmiany wprowadzane dopiero teraz(jeszcze daleka droga)

Server pvp jest trudniej ustawić niż zwykłe pve z max statami - ilość ludzi(topnieje), drop?(dwie postaci 280+) trochę joli, parę s i c(jeśli to miałby być 4fun pvp to na takim lvl powinno się już dropić pióra/sprzedawać wingi).

Handlu brak - zbyt mało ludzi

Niby jutro admin ma wprowadzić do dropu boki - ale to w końcu start servera czy testy?

Opublikowano

Szczerze mówiąc, Muflon dzisiaj trochę poprawił, ale nadal jest dużo do zrobienia. Nie wspomnę o tym, że kompletnie nie przejmuje się graczami i tym, że na serwerze jest obecnie 15 online. Moim zdaniem fajny pomysł z serwerem i mogło tutaj grać naprawdę sporo graczy, lecz niestety admin jest niekompetentny.

Miejmy nadzieję, że coś jeszcze z tego będzie, ale potrzebujemy graczy, więc oczywiście zapraszam :)

Opublikowano

A ja nie narzekam i gram. Zmiana ustawień po starcie to nic złego. Ja mam przyjemność z grania tutaj. Nie kieruj się negatywnymi postami osób wyżej tylko sam sprawdź serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...