Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie masz już graczy na serwerze to dajesz na 7 dni is-a za darmo ? śmiać mi się chce jak widzę takie podejście żeby ściągnąć graczy na serwer.

Serwera nie polecam nudy po wbiciu maksymalnego levela 

Jaki IS za darmo, o czym Ty mówisz? 

Nic nie wiesz na ten temat ? niech się gracze dowiedzą is za free na 7 dni 

Nie ma żadnego IS za free, skończ gadać głupoty. 

Człowieku za hu.ja to dzieci możesz robić dajesz is-a na 7 dni za free dziś pod wieczór wbije na ts kilku graczy i ci udowodnią mają porobione ss-y jak doładowywujesz sm-y na konta graczy 

Jedynie kto dostaje SM ode mnie to ludzie, którzy wygrali te SM w konkursach na forum/grupach/fanpage :) Skończ pieprzyć. 

Dziś wszystko wieczorem zostanie udowodnione 

No i gdzie to? 

Opłaca się zaczynać? CHodzi mi głownie o ilość osób i jak szybko eq można jebnąć na maksa? (Mam w chuuuj czasu wolnego) 

Pewnie. Osób w tygodniu gra 600-700, w weekendy dobija do tysiąca. Ekwipunek w pare dni zrobisz cały raczej, jeżeli chodzi o IS to łatwo sie go w grze dorobić 

Opublikowano

Dziś wszystko wieczorem zostanie udowodnione 

xD

Sherlock Holmes XXI wieku!

A tak na serio, serwer jest prosty w założeniu, uzbroić się i pobawić pvp/wojny, czyli to czego się oczekuje od Easy/PvP, nie rozumiem o co chodzi z tymi "hejtami", na serwerze jest sporo graczy, cheaterów nie jest tak mnóstwo, jak zawsze jakiś się znajdzie, co nie znaczy, że nie są one na bieżąco banowane.

Więc jeśli chcecie się pobawić w nawalankę bez expienia i dropienia bez końca to idealny serwer dla was, a skoro SM nie są aż tak przerażające, to nie wiem w czym problem. :D

Powodzenia Administracjo, nawet okej robota. (=

Pvp wojny ? Co Ty pieprzysz.

Wojny na serwerze nie widziałem od 2 tygodni, a jedyne pvp jakie tu istnieje. To ubijanie ludzi którzy wychodza z dunga.

Administracji nie było widać na serwerze od ostatniej aktualizacji, pełno fish botów jak i mh + dmg

Olali serwer i już tak zostanie ;)

Długo wyczekiwana aktualizacja od 2 tygodni, dodali 1 dunga jeszcze zbugowany !! Wooow

Wysilili sie :D

Opublikowano

Serwer podupadł. Nie ma co już grac. Jakieś tam eventy są czy próbują ratować, ale za miesiąć może dwa serwer będzie mieć mniej niz 40 graczy :D. Pozdrwiam.

Opublikowano

Została otwarta rekrutacja na sędziów turnieju PVP, co dalej - zapewne się domyślacie.

Opublikowano

Serwer pobugowany, serwer niby pvp a nie ma w ogóle na nim balansu, rynek upadł już dawno, i co do online niby jest te 500-600 osób więcej na pewno nie ma ale co z tego jak większość to osoby ktore albo dropią albo są to sklepy, albo wymieniaja i probują sprzedać konta stojąc dniami w kółku, a o samo pvp już jest ciężko na serwerze.

Serwera nie polecam masakra.

Opublikowano

Została otwarta rekrutacja na sędziów turnieju PVP, co dalej - zapewne się domyślacie.

Turniej pvp bez zrobionego balansu ? Brawo wy :D

No z tego co mi gracze pisali jest wszystko w maire okej w balansie więc nie mam pojęcia o co ci chodzi :) 

Opublikowano

No z tego co mi gracze pisali jest wszystko w maire okej w balansie więc nie mam pojęcia o co ci chodzi :)

W miarę to nie okey.

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie :D

Opublikowano

W miarę to nie okey.

bo zrozum to łbie, że postacie nigdy nie były równe i nigdy nie będą, bo wtedy to sensu by nie miało 

Opublikowano

W miarę to nie okey.

bo zrozum to łbie, że postacie nigdy nie były równe i nigdy nie będą, bo wtedy to sensu by nie miało 

łbie? :D Trochę kultury człowieku.

Jedyny sens którego nie ma, to gra na tym serwerze.

Ps. Naucz się kultury do innych ludzi

Pozdrawiam NIE POLECAM

Opublikowano

serwer super i polecam gorąco a co do balansu to kurw na plu macie ze bm wali 5k skilla i body 5k skilla? nie, postacie nie maja byc rowne.. maja miec tylko podobny dmg a taki tu mają, liczy się głównie skill postacią

Opublikowano

serwer super i polecam gorąco a co do balansu to kurw na plu macie ze bm wali 5k skilla i body 5k skilla? nie, postacie nie maja byc rowne.. maja miec tylko podobny dmg a taki tu mają, liczy się głównie skill postacią

dla nich to jest idealny balans :D Nie zmienią tego

Opublikowano

bo nie ma po co zmieniać, a to, że 10-15 osób placze bo sobie nie daje rady to nie jest argument 

Opublikowano

bo nie ma po co zmieniać, a to, że 10-15 osób placze bo sobie nie daje rady to nie jest argument 

nie płaczą że nie dają rady bo pewnie nawet nie grają na serwerze.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

^Na pewno nie mental, który bije więcej tąpnięciem niż duchowym

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Pomysł ciekawy ale nie dopracowany. Bardzo dużo bugow. Bardzo mało botow. Podejście administracji jest głupie i olewcze.

Jakieś sensowne zmiany będą????????

Opublikowano

Pomysł ciekawy ale nie dopracowany. Bardzo dużo bugow. Bardzo mało botow. Podejście administracji jest głupie i olewcze.

Jakieś sensowne zmiany będą????????

Będą. Rework

I inne nicki adminów. To nasz pierwszy projekt !

Który upada !! :D

Znowu ;c

Opublikowano

Dziwie się że ktoś z takim śmierdzącym Mielonym wystartował ^^

Myśleli że Świat zwojują a tu Kiepy zbierają .. xD Proszę was.. Zamknijcie już w pizdu te chuyostwo...

Proponował bym zamknąć Temat... Gdyż jest to nie potrzebny dział "SPAM"

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dziwie się że ktoś z takim śmierdzącym Mielonym wystartował ^^

Myśleli że Świat zwojują a tu Kiepy zbierają .. xD Proszę was.. Zamknijcie już w pizdu te chuyostwo...

Proponował bym zamknąć Temat... Gdyż jest to nie potrzebny dział "SPAM"

Czemu zamykac serwer, który tak dobrze działa i cieszy się mega popularnością? 

Równie dobrze mogę zapytać, czemu twoi rodzice wypuścili na świat takie coś jak ty :D 

Opublikowano

Fajnie, że odpowiadają za Nas osoby, które mają zerowe pojęcie na temat serwera, Wy jesteście administracją?

Poszukujemy moderatorów forum, tak więc zapraszam do odwiedzin forum.predoria.pl oraz składania podań.

Jutro przedstawimy Wam kolejny konkurs, a już niedługo coś czym mamy nadzieję, że Was zaskoczymy. ( :

P.S

Nie, nie zaskoczymy zamknięciem serwera śmieszki.  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...