Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmową reklamą - tego syfu zbugowanego? Z 17 laetnim wlascicielem ktory gra o brylki w chinczyka na ts?

Nie chce nic mówić, ale na serwerze testowym mam odbugowane 90% rzeczy :) a te 10% to drobnostki, które się robi w chwile xD

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Perszing ale nic ci nie zaszkodzi jak dasz ss licznika z gry.

Już pisałem, że istnieje coś takiego jak podchannele. Kto wejdzie na serwer ten będzie mniej więcej widział ile gra osób, a ja zamiaru oszukiwać ludzi nie mam i nie będe.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Już pisałem, że istnieje coś takiego jak podchannele. Kto wejdzie na serwer ten będzie mniej więcej widział ile gra osób, a ja zamiaru oszukiwać ludzi nie mam i nie będe.
/w liczy także z podchanneli xD
Opublikowano

/w liczy także z podchanneli xD

Lajkuś on przecież wie najlepiej haha xD

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Chyba już każdy wie ze serwer to jest jedna wielka porażka Perserga "Technik" cały czas kłamie i nie jest godny zaufania.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Chyba już każdy wie ze serwer to jest jedna wielka porażka Perserga "Technik" cały czas kłamie i nie jest godny zaufania.

Tak długo dochodziłeś do owego wniosku, że musiałeś się nim z nami podzielić? xD

Będą dzisiaj te sklepy ?!

Opublikowano

Bardzo śmieszne admin dzięki za ostrzeżenie ^_^ Pozdro 666 A persega pytanko czemu taki okłamany jesteś? 

Tak długo dochodziłeś do owego wniosku, że musiałeś się nim z nami podzielić? xD

Będą dzisiaj te sklepy ?!

Pewnie nie bo wiesz bugi ^_^ Nie polecam tego serwa ^_^ 

Jw27i9N.gif

Opublikowano

@Perserga-Metin2

Kiedy mutacje przejdziesz ?

Dlatego jestes takim ulomnym dzieciakiem ?

Wizyta juz byla, czy mam pospieszyc 'gosci' ?

Beda dzis te sklepy ?

Prezentacja powinna zostac usunieta/ wywalona do kosza (to jest 'rework' tej osoby)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@Perserga-Metin2

Kiedy mutacje przejdziesz ?

Dlatego jestes takim ulomnym dzieciakiem ?

Wizyta juz byla, czy mam pospieszyc 'gosci' ?

Beda dzis te sklepy ?

Prezentacja powinna zostac usunieta/ wywalona do kosza (to jest 'rework' tej osoby)

A dlaczego głupi ma zawsze zagadke?

Pośpieszyć to możesz swoją edukacje jedynie.

Dziś serwer będzie jeszcze online troche się przerwa przedłużyła, bo mi internet padł w nocy :(

Po włączeniu serwera zostaną uruchomione raty 30% na 6 godzin.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

3lata temu Lepszy był diamond jak Crive był ! ;/

Zdecydowanie popieram.

Co do samego serwera nie wiem czy się myle, ale mam wrażenie, że w teamie i w rangach funkcyjnych są osoby nieodpowiednie, które się na tym nie znają.

Byłam chwile na serwerze nie doexpiłam 20lvl, a już mnie kilka razy wywaliło. :/

Opublikowano

Nic nie lizalem wyjebane mialem i dropilem sobie klejnoty i kwiatki :)) Gowno wiesz.

P.S Mam swojego diamonda to samo co u Persa tylko se-pong nie ma xD Także wiesz wisi mi to.

Opublikowano

Nic nie lizalem wyjebane mialem i dropilem sobie klejnoty i kwiatki :)) Gowno wiesz.

P.S Mam swojego diamonda to samo co u Persa tylko se-pong nie ma xD Także wiesz wisi mi to.

Gdyby Ci to wisiało to byś nie siedział w tym temacie i nie pisał co drugiego posta. Również uważam, że jesteście siebie warci i jak pomyśle kto prowadził/prowadzi ten serw to... :O  :O  :O

Opublikowano

Siebie warci? Proszę nie porównywać mojej osoby do tego czegoś. A serwer od 2 dni offline. Brawo juz tam nikt nie zagra teraz.

Ucz się szybciej stawiać serwery, będziesz miał swoje 5 minut atencjuszu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...