Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, kolejny syf od pseudo technika

Kolejny w kolejce do zakazu prezentacji swoich serwerów ( ͡° ͜ʖ ͡°). 

Nie polecam jeszcze raz.

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sam w sobie okej, ale niestety nie polecam ze względu na Perserge.

Może twoje serwery stoją długo, lecz zachowanie i umiejętności pozostawiają wiele do życzenia.

Opublikowano

Może twoje serwery stoją długo, lecz zachowanie i umiejętności pozostawiają wiele do życzenia.

Mam dla Ciebie zasadnicze pytanie :

Grasz na serwerze dla siebie czy dla administratorów?

To tak jak byś nie polecał biedronki, ponieważ pracuje tam jakaś osoba, której nie lubisz xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

To tak jak byś nie polecał biedronki, ponieważ pracuje tam jakaś osoba, której nie lubisz xD

Chyba wiesz co działo się na diamondzie przed restartem kont lub na cortiumie z isem.

Właśnie o tym mówiłem, bo twoje umiejętności pozostawiają wiele do życzenia :)

Mimo to powodzenia przy serwerze i czy będzie jeszcze u kogoś reklama?

Opublikowano

Chyba wiesz co działo się na diamondzie przed restartem kont lub na cortiumie z isem.

Właśnie o tym mówiłem, bo twoje umiejętności pozostawiają wiele do życzenia :)

Mimo to powodzenia przy serwerze i czy będzie jeszcze u kogoś reklama?

Wiem, że wcześniej był chaos, ale serwer od 19 listopada stoi stabilnie i nie ma z nim problemów.

Tak będzie jestem w trakcie rozmów z większymi youtuberami.

Obiecałem, że będzie reklama na serwerze i tak jest, nie jestem osobom, która myśli, że samą nazwą się wybije.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

wbijam do gry i po 30sek do ekranu logowania wywala :_: 

Spatchowałeś clienta? na jakiej mapie cie wywala? masz wszystko ok z internetem?

próbowałemXD, ale takie cos sie dzieje: 

mQ2Nlnm.png

5DuQ0s5.png

;33

Opublikowano

wbijam do gry i po 30sek do ekranu logowania wywala :_: 

Spatchowałeś clienta? na jakiej mapie cie wywala? masz wszystko ok z internetem?

próbowałemXD, ale takie cos sie dzieje: 

mQ2Nlnm.png

5DuQ0s5.png

Wejdź w folder DiamondMT2 i usuń folder BGM następnie odpal patcher.

Jeśli to nie pomoże to napisz mi na PW to Ci wyśle cały folder BGM zaaktualizowany.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jeśli ktoś chce zapytać co z reklamą aktualnie reklamuje kilka youtuberów serwer np Siembid, ztrolowany, nismogt, ja, bananosik, ale kilku jeszcze dojdzie w swoim czasie.

205 osób w temacie lecimy z reklamą dalej :D

Jak z tych youtuberów to ja tylko Siembida kojarzę, który i tak nagra wszystko co się rusza, więc o jakiej ty reklamie mówisz?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jeśli ktoś chce zapytać co z reklamą aktualnie reklamuje kilka youtuberów serwer np Siembid, ztrolowany, nismogt, ja, bananosik, ale kilku jeszcze dojdzie w swoim czasie.

205 osób w temacie lecimy z reklamą dalej :D

Jak z tych youtuberów to ja tylko Siembida kojarzę, który i tak nagra wszystko co się rusza, więc o jakiej ty reklamie mówisz?

Wszystkich z tych co wypisałem mają ponad 2k subów, najmniej ja mam.

Nie napisałem, że czasami pojawiają się posty o serwerze na fanpage metinowe sprawy, metin2list, typowy metinczyk.

Często też wykupuje promowane posty oraz promowanie fanpage, więc jest reklama.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

aa przydały by się te shopy ofilne pewnie w gratisie milion bugów :D 

Serwer był OP (KIEDYS) teraz to szkoda marnować czas

Większość osób to bs'y 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

aa przydały by się te shopy ofilne pewnie w gratisie milion bugów :D

Serwer był OP (KIEDYS) teraz to szkoda marnować czas

Większość osób to bs'y 

Wiesz co nauczyłem się, wole wydać troche więcej i mieć pewność, że jest to 100% dobre niż kupić tańsze gówno po którym jest dużo problemów :)

Przypominam dziś seria eventów od 10.00!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

jakim chujem to serwer medium ? exp leci nawet spoko max 250lv skille na p izi wytłumacz mi to :D

Opublikowano

jakim chujem to serwer medium ? exp leci nawet spoko max 250lv skille na p izi wytłumacz mi to :D

od 185 do 250 expisz +/- 1.30h level, spróbuj wybonować eq perfect, może 2/3 osoby mają całe eq perfect na serwerze, gdzie stoimy ponad miesiąc.

Jest dużo elementów medium masz pewnie 115 level jak przyjdzie czas robienie eq na se-pong to zmienisz zdanie :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Diamondmt2 to dobry serwer, ale team ma w tej chwili do wymiany. Kolesiostwo gm, niekompetencja administratora.

SDKcFuC.jpg74KA0KZ.jpgPo udowodnieniu że nie mam dmg, zostałem zbanowany za dmg na przycisk bez sprawdzenia logów xD

Odwołanie zostało usunięte przez skejciora.

Zostałem zbanowany najpewniej tylko przez to że gildia która nie mogła mi się wbić na spota była "przyjaciółmi" gma :D

Do tego dodam że Gm Kasia zbanowała kolesia na 2 dni za bicie jej kolegi xD 

Perserga zrobił przerwę techniczną na 3 dni, aby naprawić bug z expem w pt. Po odpaleniu serwera okazało się że zablokował możliwość dodawania ludzi do pt xD

Na naprawienie katakumb trzeba było czekać ponad tydzień. Chodziło tylko o zmniejszenie dmg mobów i poprawę piętra z tartarami.

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Diamondmt2 to dobry serwer, ale team ma w tej chwili do wymiany. Kolesiostwo gm, niekompetencja administratora.

SDKcFuC.jpg74KA0KZ.jpgPo udowodnieniu że nie mam dmg, zostałem zbanowany za dmg na przycisk bez sprawdzenia logów xD

Odwołanie zostało usunięte przez skejciora.

Zostałem zbanowany najpewniej tylko przez to że gildia która nie mogła mi się wbić na spota była "przyjaciółmi" gma :D

Do tego dodam że Gm Kasia zbanowała kolesia na 2 dni za bicie jej kolegi xD

Perserga zrobił przerwę techniczną na 3 dni, aby naprawić bug z expem w pt. Po odpaleniu serwera okazało się że zablokował możliwość dodawania ludzi do pt xD

Na naprawienie katakumb trzeba było czekać ponad tydzień. Chodziło tylko o zmniejszenie dmg mobów i poprawę piętra z tartarami.

Brawo dodałeś ss'a z poprzedniego startu, poza tym Skejciora w teamie nie ma więc o co spina?

Nie ma żadnych "przywilejów bo przyjaciel gm"...

Info do reszty ludzi :

Aktualnie pracuje nad clientem, żeby wam się lepiej grało zostanie wprowadzone kilka rzeczy np szybka zmiana CH czy zmienione tła logowania na OldSchoolowe.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Spina jest o to że nie potrafisz upilnować gmów i widać że sam nie wiesz co się dzieje u ciebie na serwie. Znajomi gmów mają przywileje jak widać bo niektórych banach. Jak cię prosiłem o sprawdzenie logów na ts to nie potrafiłeś nawet tego zrobić xD Mapy pobugowane potrafią być po 12 godzin. 

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Spina jest o to że nie potrafisz upilnować gmów i widać że sam nie wiesz co się dzieje u ciebie na serwie. Znajomi gmów mają przywileje jak widać bo niektórych banach. Jak cię prosiłem o sprawdzenie logów na ts to nie potrafiłeś nawet tego zrobić xD Mapy pobugowane potrafią być po 12 godzin. 

A jakie mapy są niby zbugowane? 

W administracji są tylko dwie osoby ja oraz Aniolek gdzie sprawdzam logi codziennie co robi, więc wiem lepiej niż Ty co się dzieje :)

Nie rób nie potrzebnych spin, bo ja nadal nie rozumiem po co dałeś ss z poprzedniej odsłony xD

Tak jak obiecałem dziś do patchera dodam pliki w których będa dodane rzeczy typu szybka zmiana ch, zmiana okna ladowania postaci, czy podswietlanie się yangów czy ulepszaczy podczas ulepszania :>

DiamondMT2.pl

Opublikowano

od 185 do 250 expisz +/- 1.30h level, spróbuj wybonować eq perfect, może 2/3 osoby mają całe eq perfect na serwerze, gdzie stoimy ponad miesiąc.

Jest dużo elementów medium masz pewnie 115 level jak przyjdzie czas robienie eq na se-pong to zmienisz zdanie :D

chciałbym chociaż 114 :D mam 109 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...