Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerwa jak i perserga zabił serwer

Do ciebie pers, jeśli chcesz to jeszcze ratować to daj reset z nowościami lekkimi i reklama, bo teraz to się już nie podniesie.

Dam ankiete na fejsie, bo to GRACZE tworzą serwer nie JA.

Szkoda mi serwera, bo naprawde starałem się mimo hejtów pracowałem dalej, no ale dużo osób nie szanuje pracy i wyzywa typu " kotlet perserga zjeb chce zarobic na dzieciach " Takie coś mnie śmieszy, ale co ja moge zrobić na to.

http://www.strawpoll.me/12114066/ jak ktoś chce dołożyć głos co dalej z serwerem to niech głosuje.

Zadna odp z tych, weź dodaj jakiś nowy set biżu, bez tych szopów off było dobrze. 

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do ciebie pers, jeśli chcesz to jeszcze ratować to daj reset z nowościami lekkimi i reklama, bo teraz to się już nie podniesie.

Szkoda mi serwera, bo naprawde starałem się mimo hejtów pracowałem dalej, no ale dużo osób nie szanuje pracy i wyzywa typu " kotlet perserga zjeb chce zarobic na dzieciach " Takie coś mnie śmieszy, ale co ja moge zrobić na to.

http://www.strawpoll.me/12114066/ jak ktoś chce dołożyć głos co dalej z serwerem to niech głosuje.

Zadna odp z tych, weź dodaj jakiś nowy set biżu, bez tych szopów off było dobrze. 

Była ankieta czy chcą gracze nowego eq 90% ludzi była na nie.

Nie spamujcie mi tym gównem na forach, tak się nie zyskuje graczy.

xyz

Pozdrawiam.

Ale jaki mam wpływ jeśli gracze spamią? 

Mogę cię jedynie przeprosić za to, ale ja nie mam wpływu na to, kto co robi.

Nie robie to ja tyle Ci powiem i nie wiem kto to robi.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Była ankieta czy chcą gracze nowego eq 90% ludzi była na nie.

Nie spamujcie mi tym gównem na forach, tak się nie zyskuje graczy.

xyz

Pozdrawiam.

Ale jaki mam wpływ jeśli gracze spamią? 

Mogę cię jedynie przeprosić za to, ale ja nie mam wpływu na to, kto co robi.

Nie robie to ja tyle Ci powiem i nie wiem kto to robi.

Bo połowa graczy jest ze starego dmd ? Po cholerę te sklepy off ?

Opublikowano

Cześć w tym tygodniu co będzie przygotowuje dla was pare ciekawych eventów/dodatków.

Wiem, że troche osób chce wrócić na serwer, ale nie chce jej się zaczynać od nowa, ale mysle, że da się jakoś zaradzić na to.

Oczywiście wraz z tymi eventami/dodatkami zostaną wprowadzone poprawki na serwer, a gdy ruszą eventy/poprawki również kilka youtuberów nagra o tym film.

Pozdrawiam Pers.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

A na forum pisałeś, że jutro będzie aktualizacja :)

Wierz w slowa gowniarza bez mutacji, to szybciej pojdziesz siedziec za przekrety :D

@Perserga-Metin2 No, synek kiedy mutacje przejdziesz ? Pisales, ze dlugo postoi, a w marcu kolejny 'serwer' ? TEMAT JUZ DAWNO POWINIEN BYC W KOSZU.

P.S. Kiedy aktualizacja ?

P.S.2. @Perserga-Metin2 ty i twoja 'wiedza', bez @Lajk™ jestes nikim :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Nie polecam ostry syf. 

Perserga wez wyskocz przez okno

A kto będzie robił dla was kotleciki na obiad? hihi jaki ze mnie żartowniś.

http://forum.diamondmt2.pl/index.php?/topic/2224-eventy-przez-najbli%C5%BCsze-dni/ zapraszam do tego tematu od dziś codzienne eventy !

DiamondMT2.pl

Opublikowano

JAK KTOŚ CHCE ZACZĄĆ GRAĆ W GRĘ I SZUKA W MIARE SPOKO SERWERA (NASTAŁY CIĘŻKIE CZASY METINA I NIE MA DOBRYCH SERWERÓW) TO TEGO SERWERA OCZYWIŚCIE NIE POLECAM.

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Nawet tam nie wchodzcie 3/4 serwa na wh a GM banuje graczy z topki bo to kolezka gildii jednej chociaz nic nie mial ten gracz. Sklepy zbgugowane, wszystko rozje**ne :) Nie polecam w 100%.

ZyjmETC.png

Debilizm kretynizm idiotyzm Teamu tego serwera powala na kolana :)

Opublikowano

Bum3k czemu piszesz ze to ktoś dostał bana skoro to byłes ty?

Post napisałeś bo nie dostałeś UB jutro wstaie rozmowę jak naprawie komputer.

Sorry ze nie było ludzie aktualizacji ale mam popsuty komputer i dopiero jutro będzie sprawny

DiamondMT2.pl

Opublikowano

No i sram na ten syf co stoi pod nazwa Diamond. Nikt tam nie wjedzie juz ja tego dopilnuje. Syf syf syf i jeszcze raz syf.

Nie zezwalam na publikowanie moich danych osobowych (czyt. imię nazwisko miasto z którego pochodze)zostanie to zgłoszone. 

Zgodnie z art. 51 Konstytucji RP, a także art. 1 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych każdy ma prawo do ochrony danych go dotyczących.

Zbieranie, utrwalanie, przechowywanie, opracowywanie, zmienianie, udostępnianie i usuwanie danych osobowych określa się mianem przetwarzania danych osobowych. Przetwarzanie danych jest dopuszczalne, ale tylko w niżej wymienionych przypadkach:

• Po pierwsze, gdy osoba, której dane dotyczą, wyrazi na to zgodę, albo jest to niezbędne dla zrealizowania uprawnienia lub spełnienia obowiązku wynikającego z przepisu prawa.

• Drugim przypadkiem legalnego przetwarzania danych jest wykorzystanie danych osobowych przy realizacji umowy, gdy osoba, której dane dotyczą, jest jej stroną lub gdy jest to niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy na żądanie osoby, której dane dotyczą.

• Po trzecie dopuszczalne jest przetwarzanie danych, jeśli jest to niezbędne do wykonania określonych prawem zadań realizowanych dla dobra publicznego bądź też niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez administratorów danych albo odbiorców danych, a przetwarzanie nie narusza praw i wolności osoby, której dane dotyczą.

Osoba, która rozpowszechnia Pana dane, niewątpliwie postępuje wbrew prawu i nie jest osobom uprawnioną do ich przetwarzania, co więcej popełniła przestępstwo.

Opublikowano

A sobie zgłaszaj zamarze zdjęcie raczej jego brak i nic mi nie możesz zrobić.

Aż tak się boisz prawdy?

Spokojnie wieczorem będę miał sprawny komputer wiec pokaże rozmowy.

Jeśli dziś zdarze to na serwerze zrobię kilka eventow.

P.s jesteś taki głupi ze grozisz ze mnie zglosisz a wyżej pokazałeś moje dane z rozmów hipokryta xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

A sobie zgłaszaj zamarze zdjęcie raczej jego brak i nic mi nie możesz zrobić.

Aż tak się boisz prawdy?

Spokojnie wieczorem będę miał sprawny komputer wiec pokaże rozmowy.

Jeśli dziś zdarze to na serwerze zrobię kilka eventow.

P.s jesteś taki głupi ze grozisz ze mnie zglosisz a wyżej pokazałeś moje dane z rozmów hipokryta xD

Nie ma to jak zlodziej otwiera server :) Jak tam eq Nismo z Denerisa pedale?

Pozdro dla ludzi ktorzy wierza zlodziejowi, ten server nie ma przyszlosci, on chce tylko na nim zarobic.

Gardze toba zlodzieju, stfu

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Nie rzeczywiście is był off przez 16dni chce wprowadzić darmowy is dla nowych graczy ale skąd ja przecież zrobiłem serwer pod kasę xD.

(serwer nie jest pod kasę będzie długo stał)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jeżeli wkleisz zdjęcie z moimi danymi osobowymi zgłoszone zostanie to na policje.

A i tak złodzieju już jesteś zgłoszony za kradzież na deneris.eu. Jak właściciel serwera może okradać ludzi na innym serwie wytłumacz :)

Opublikowano

Bum3k zacznijmy od tego ze nie masz zdjęcia na fb.

Ok zgłoś ja nikogo nie okradlem xD.

Dopiero jutro dam ssy bo jeszcze nie zdążyłem naprawić komputera. Od jutra także zaczynamy. Eventami.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...