Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up rzeczywiście 1k okolice 1k online to mało kto wejdzie masz racje xD

Na forum możecie składać propozycje co można dodać na serwer. ( TYLKO NIE SPAMIĆ O ANTYEXPIE BO GO NIE DODAM)

Czyżbyś sprzedawał coś na lewo? Pewnie połowa to boty xD

Jw27i9N.gif

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź się z**ij Perserga serio xD. Naucz się coś robić, a nie opłacać wszyskich i każdego byle by coś zrobić.

Jak Cię szanowalem kiedyś to odkąd zacząłes krytykować inne serwery jestes dla mnie gorszy niż ś***ć

Na serwerze grałem. Medium typowy. Sam serwer można polecić, lecz właściciela to już WGL xD

Opublikowano

Nie polecam, Pserserga typowy dzieciak bez mutacji xD Gó*** potrafi zrobić u siebie na serwerze i zatrudnia innych techników by coś robili. Sam hajs z IS'a trzepie i tyle xD.

Do tego komentuje prawie każe prezentacje/zapowiedzi byle by sobie konkurencji ni zrobic hahahaha XDDDDDDD

Nie kompromituj się typie.

Dziś była przerwa techniczna w której :

- Dodano życie boga smoków do dropu z świątecznych skrzyń

- Zostało zrekrutowanych 2 TGM'ow.

Zrekrutuj technika, a sam zajmij się hodowlą jedwabników. 

Jak ty w power poincie napisałeś dc i sie dziwisz że ci nie działa. 

Ta? a Twój nick na mpc musiał wymysleć chyba Twój brat, bo jest taki z*******y xD

Zapraszam wszystkich na serwer.

Po co ty się człowieku w takie dyskusje wdajesz? Niezbyt fajnie to o tobie świadczy jako, że jesteś administratorem. 

@@ I po co wypowiadasz się pod prezentacjami innych serwerów, próbując im nabruździć? Mi się to osobiście nie podoba a wiec na serwerze nie zagram.

Żeby miał głupi pytanie lol, jak grasz na serwerach ze względu na administracje to propsik dla ciebie.

Proszę uruchomić patchera ponieważ zaszło pare zmian.

Przecież sam nieudolnie hejtujesz inne serwery ze względu na osoby, pogrążasz sam siebie.  ^^

Zajebałeś cały projekt (domena+grafika+pliki) do których nie masz praw i podpisujesz się pod markę serwera, złodziejstwo i buractwo w jednym.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam, Pserserga typowy dzieciak bez mutacji xD Gó*** potrafi zrobić u siebie na serwerze i zatrudnia innych techników by coś robili. Sam hajs z IS'a trzepie i tyle xD.

Do tego komentuje prawie każe prezentacje/zapowiedzi byle by sobie konkurencji ni zrobic hahahaha XDDDDDDD

Ta? a Twój nick na mpc musiał wymysleć chyba Twój brat, bo jest taki z*******y xD

Po co ty się człowieku w takie dyskusje wdajesz? Niezbyt fajnie to o tobie świadczy jako, że jesteś administratorem. 

@@ I po co wypowiadasz się pod prezentacjami innych serwerów, próbując im nabruździć? Mi się to osobiście nie podoba a wiec na serwerze nie zagram.

Żeby miał głupi pytanie lol, jak grasz na serwerach ze względu na administracje to propsik dla ciebie.

Przecież sam nieudolnie hejtujesz inne serwery ze względu na osoby, pogrążasz sam siebie.  ^^

Zajebałeś cały projekt (domena+grafika+pliki) do których nie masz praw i podpisujesz się pod markę serwera, złodziejstwo i buractwo w jednym.

HAHAHAHA ty pustaku domene odkupilem pliki kupilem takie chuyowe, że szybciej bym skończył robiąc od 0 niż te poprawiając lol

Tak jestem złodziejem odkupiłem domene i pliki poziom ludzi na mpc

co do up bla bla bla wasze wypociny tyle mnie  interesują co nic...

Zapraszam na serwer aktualnie najlepszy serwer OLD bez runów petów etc.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

HAHAHAHA ty pustaku domene odkupilem pliki kupilem takie chuyowe, że szybciej bym skończył robiąc od 0 niż te poprawiając lol

Tak jestem złodziejem odkupiłem domene i pliki poziom ludzi na mpc

co do up bla bla bla wasze wypociny tyle mnie  interesują co nic...

Zapraszam na serwer aktualnie najlepszy serwer OLD bez runów petów etc.

Jesteś jebnięty umysłowo.

Opublikowano

@up Mam Ci wysłać dowód, że odkupiłem domene czy już do Twojego pustego łba nie dociera, że coś takiego istnieje?

Co do grafiki to stary diamond jak by nie patrzeć podpiepszył z jakiejś gry, ja tylko wziąłem grafike z starego clienta, wkoncu to reaktywacja serwera

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@up Mam Ci wysłać dowód, że odkupiłem domene czy już do Twojego pustego łba nie dociera, że coś takiego istnieje?

Co do grafiki to stary diamond jak by nie patrzeć podpiepszył z jakiejś gry, ja tylko wziąłem grafike z starego clienta, wkoncu to reaktywacja serwera

HAHAHAH

Opublikowano

HAHAHAH

Mysle, że nie musze odpisywać na to.

Przypominam do 1 stycznia jest włączony drop świątecznych skrzynek.

Imajin rozpoczął przygodę na diamondmt2 zapraszam do oglądania : 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

ccPyoWz.jpg

Fajny bug, rozdane.

Nom chwalić się ss'em z poprzedniej odsłony brawo :D

O ile to nie jest przerobione w paincie xD

EDIT : Sądząc po ss widać, że to z poprzedniej odsłony, bo jest okienko od alchemii etc.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

wbijam do gry i po 30sek do ekranu logowania wywala :_:

Spatchowałeś clienta? na jakiej mapie cie wywala? masz wszystko ok z internetem?

Idiota może kolega niech Ci sysser pokaże techniku

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czołem , warto wejść ?

Ja polecam! botów brak, gm latają nawet o 3,4 w nocy i banuja boty wh expboty itp. na bieżąco, atmosfera fajna, zawsze ktoś pomoże jak czegoś nie wiesz, co jakiś czas raty, ogólnie spoko jeżeli grasz dla siebie a nie dla administratora to POLECAM W 100%

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Czołem , warto wejść ?

Ja polecam! botów brak, gm latają nawet o 3,4 w nocy i banuja boty wh expboty itp. na bieżąco, atmosfera fajna, zawsze ktoś pomoże jak czegoś nie wiesz, co jakiś czas raty, ogólnie spoko jeżeli grasz dla siebie a nie dla administratora to POLECAM W 100%

Dzięki starałem się dobrać dobrych tgmów nolifów :)

Jutro o godzinie 19:00 Konkurs OX serdecznie zapraszam!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

kamermod działa ale chwila bocenia i banik :) polecam ! 

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to Persega to niewychoiwany Burak xD ale serwery stoją i gra się calkiem przyjemnie xdd 

Polecam wszystkim grac dla serwera a nie dla Administracji

Ja nawet u Surka bede grał jesli serwer bd dobry :D

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to Persega to niewychoiwany Burak xD ale serwery stoją i gra się calkiem przyjemnie xdd 

Polecam wszystkim grac dla serwera a nie dla Administracji

Ja nawet u Surka bede grał jesli serwer bd dobry :D

Mam kulturę, ale po co mam ją stosować skoro druga osoba jej nie ma?

Przypominam żeby każdy odpalił patcher przed uruchomieniem gry!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer aktualnie są raty serwerowe włączone do jutra godziny 10.00

Dziś konkurs ox o godzinie 19.00

Na dniach wejdzie wieksza aktualizacja przez wiele oczekiwanych w której wejdzie np szybka zmiana ch czy 3 strona eq.

Dziś rano była przerwa techniczna w której :

- Poprawiono błąd z pt ( mozna już normalnie expić w pt)

- Zwiększono drop yang na wulee i na lodowej jest teraz drop jak na starym diamondzie.

Ostatnio ubyło osób, więc działam w styczniu startujemy z reklamą więcej informacji napisze wkrótce.

W IS już są podstawowe fryzury, na które długo czekaliście zapraszam do zakupów!

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...