Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca wierzę w to co pisze Bum3k choć sam tam nie gram lecz pewnie w większości to racja.

Bum3k- osoba która prowadziła wymiany, po moim przelewie do kogoś innego na dane eq dziwnym trafem stwierdziła że dostała co innego mimo że na ts-ie mówił że za tyle to by on TOP1 eq nie sprzedał... teraz, ok tydzień później wystawia na sprzedaż konto z tym właśnie eq o tych samych bonach w tej samej kolejności, przypadek? nie sądzę. Dlatego też dla mnie złodziejem zostaje się raz i dla takich osób z mojej strony 0 szacunku tudzież zaufania.

Perserga- dobrze wszyscy wiemy że jest osobą która nie nadaje się (niestety) na to stanowisko, nie potrafi naprawić podstawowych błędów ("...czekam na skrypt od kolegi..") a w dodatku nie chce dać sobie pomóc ? była sytuacja z pt gdy powiedziałem mu sposób którym naprawiłby to w 10min miałem wrażenie że się zastanawia ale raz, nie wie jak to zrobić, dwa nie był to jego pomysł.

Niestety serwer chyli się ku upadkowi a jest go naprawdę szkoda, najbardziej szkoda ludzi którzy wrócili do METINA tylko i wyłącznie dla tego serwera dla przypomnienia klimatu i wpakowali się na minę ;(

Pozdrawiam Endriu

Aktualnie pracuje nad większą aktualizacją, a po niej reklame nie upadnie ten serwer. Wiesz kiedy serwer upada? kiedy administrator się poddaje, a ja działam dalej i nie zaprzestane :)

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co zaczynac tu gre skoro jak kolega mowi ze dzialaja komendy i mozna dropic co sie chce to duzo graczy sie dorobilo usuna moze te komendy ale co oni maja wszystko a ty gowno i sie meczysz bez reseta postaci po takim failu sie chyba nie obejdzie ja osobisie bym po takim czyms nie zagral

58748246671364806096.png

Opublikowano

Po co zaczynac tu gre skoro jak kolega mowi ze dzialaja komendy i mozna dropic co sie chce to duzo graczy sie dorobilo usuna moze te komendy ale co oni maja wszystko a ty gowno i sie meczysz bez reseta postaci po takim failu sie chyba nie obejdzie ja osobisie bym po takim czyms nie zagral

Może sobie podropić jedynie mózg którego mu brakuje.

Nikt nie może dropić czego chce, słuchaj się jego to daleko nie zajdziesz ;)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Może sobie podropić jedynie mózg którego mu brakuje.

Nikt nie może dropić czego chce, słuchaj się jego to daleko nie zajdziesz ;)

@RaCa Nie oplaca sie zaczynac, komendy nie zostana zablokowane, dlatego ze 'wlasciciel' to 15latek, ktory nic nie potrafi, jedynie to, co potrafi to zgrywanie wielkiego znawcy, oklamywanie, manipulowanie graczami, licznikiem (czyt. podkrecanie)

perserga ty nawet mozgu sobie nie mozesz 'wydropic', nie potrafisz :)

Odkupiles 'pliki' nie pliki DiamondMT2 - pliki diamondmt2.eu (marnej kopii), gdzie team rowniez byl niepelnoletni, strone odkupiles ? Nie jest to strona DiamondMT2.

Twoja wiedza jest na poziomie 5latka, przepraszam, nizej. Gdy DiamondMT2 stal, miales 12-13lat, masz wiecej (niewiele), nadal brak mutacji.

P.S. Czy dziecino, czy twoich rodzicow/ opiekunow odwiedzili juz przedstawiciele skarbowki ? Jezeli nie, przekaz, ze niebawem bedzie wizyta :)

P.S.2. Kiedy mutacje przejdziesz ?

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Tak tylko ja jako TGM nie miałem komendy /m /i ale nie była zablokowana pewna komenda którą mogłem spuszczać Azraele zabijać je bez ogłoszenia kto je zabił. Ripery, kosiarze, charony także :)

Se-pong /purge /weak all zrobisz w 2 minuty.

Komend nie podam bo jest na serwie TGM i sobie podropi :)) Ale kazdego bossa moglem spuscic bez komendy /m :) 

Na liczniku 700 osob a w grze max 200 - Perszing to debil.

Opublikowano

Tak tylko ja jako TGM nie miałem komendy /m /i ale nie była zablokowana pewna komenda którą mogłem spuszczać Azraele zabijać je bez ogłoszenia kto je zabił. Ripery, kosiarze, charony także :)

Se-pong /purge /weak all zrobisz w 2 minuty.

Komend nie podam bo jest na serwie TGM i sobie podropi :)) Ale kazdego bossa moglem spuscic bez komendy /m :)

Na liczniku 700 osob a w grze max 200 - Perszing to debil.

Nie chce nic mówić mózgu, ale wiem co robiłeś od czegoś mam command_log :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Siema powoli kończe przygotowywać aktualizacje mysle, że już dziś zawita na oficjalny serwer a tu macie przykładowy ss z prac :) CzFCWIL.jpg

Kumpel pomyliłeś ss, podaje prawidłowy:

photo_1ca323dc0743f23d36cb.jpg

Opublikowano

I co dodałeś sklepy offline i 3 strony eq :) Technik jak się patrzy a robisz to już tydzień ponad.

Tydzień? shopy i 3 strony eq wraz z limitami zajmowałem się wczoraj :p

DiamondMT2.pl

Opublikowano

I co z tego jak 400 klejnotow rozdalem graczom przed banem xD

Jest takie coś kolego jak ITEM 2017-01-04 14:18:22 2 0 1 19 OXEVENT_REWARD ip 19 

Przykro mi kolego nie zabrysnąłeś :/ to co rozdałeś usunąłem :/

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Brylki mi usunaleś :) Ale kjenoty rozdane - tylko brylki poznikamly. A kjelnoty dropione komenda /group przywoływanie azraela i dropienie ze skrzynek, nie przez ox.

Na ox tylko brylki poszly, klejnoty sam dropilem GM / group :>

Opublikowano

Brylki mu usunaleś :) Ale kjenoty rozdane - tylko brylki poznikamly. A kjelnoty dropione komenda /group przywoływanie azraela i dropienie ze skrzynek, nie przez ox.

Na ox tylko brylki poszly, klejnoty sam dropilem GM / group :>

Zwłaszcza, że patrząc po klejnotach najwięcej w eq mam ja czyli 86 reszta max 20 ( 1 osoba ma tyle) więc również Ci nie pykło :/ próbuj dalej xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

86 jak na handlu mi pokazywales 200 :) I kazdy dostal po 5/8 sztuk ode mnie :) Pozdr.

Wejdz na diamonda i zobacz jak pada tylko Nordici zostana - a jak dodasz jeszcze wiecej eq to nawet Nordici odejda. 

Opublikowano

86 jak na handlu mi pokazywales 200 :) I kazdy dostal po 5/8 sztuk ode mnie :) Pozdr.

Wejdz na diamonda i zobacz jak pada tylko Nordici zostana - a jak dodasz jeszcze wiecej eq to nawet Nordici odejda. 

Zgadza się miałem 200, ale często wpisuje /ip bo mam syf w eq i mam 86 aktualnie ;)

Słabo Ci idzie kolego próbuj dalej :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie slabo idze tylko gospodaarka rozjebana :D

Nie sądze, bo specjalnie sprawdziłem ile na oko jest klejnotów i może setka się znajdzie, gdzie każdy mógł je zdobyć od startu ;) Gdzie te twoje 400?

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...