Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bum3k zacznijmy od tego ze nie masz zdjęcia na fb.

Ok zgłoś ja nikogo nie okradlem xD.

Dopiero jutro dam ssy bo jeszcze nie zdążyłem naprawić komputera. Od jutra także zaczynamy. Eventami.

Najlepszym eventem będzie gdy zwiniesz swoje zabawki i odłączą Ci na wieki internet

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam zdjęcia ale nie zgadam się na publikowanie moich danych osobych - jeżeli to zrobisz jest to karane do lat 5 ;) Dziękuje do widzenia. Na serwerze przekręcony licznyk gra max 60 osob - dla kogoś jak by wszedł na strone i zobaczył 133 online niby :)

Opublikowano

80% postów w tej prezentacji to odpowiedzi (idiotyczne) na prowokacje innych osób, jeżeli bierzesz się już za odpowiadanie, to rób to inteligentnie, bo na ten moment wychodzisz na debila.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Perserga jak Ty za kszty kultury nie masz ani jakiegokolwiek poziomu :) Wyzywanie swoich graczy po rodzinie (bylem swiadkiem na ts) to na prawde dno gowniarzu. Zajmij sie lepiej nauka i zrob cos pozytecznego :)

Opublikowano

JA SIĘ DZIWIE KOMUKOLWIEK KTO WPŁACA W IS NA SERWERY PERSERGI. PERSERGA W SYGNATURZE POWINIENEŚ SOBIE USTAWIĆ TAKI SLOGAN :

" PRYWATNE SERWERY MT2 STABILNE, INNOWACYJNE, 0 KOTLETÓW. STAWIAMY NA JAKOŚĆ NIE NA ILOŚĆ "  :makka:

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Nie mam zdjęcia ale nie zgadam się na publikowanie moich danych osobych - jeżeli to zrobisz jest to karane do lat 5 ;) Dziękuje do widzenia. Na serwerze przekręcony licznyk gra max 60 osob - dla kogoś jak by wszedł na strone i zobaczył 133 online niby :)

Wyraziłes już swoje zdanie w tej prezentacji z 50 razy i skończ spamic, że licznik podkręcony itd. Jeśli kogoś to interesuje to sam sobie to sprawdzi.
Opublikowano

Wyraziłes już swoje zdanie w tej prezentacji z 50 razy i skończ spamic, że licznik podkręcony itd. Jeśli kogoś to interesuje to sam sobie to sprawdzi.

Co Ty sobą reprezentujesz? Wyjdź najlepiej - serwer taki zbugowany z tyloma backdoorami, że płakać się chce :)

Opublikowano

Co Ty sobą reprezentujesz? Wyjdź najlepiej - serwer taki zbugowany z tyloma backdoorami, że płakać się chce :)
Skoro jest tyle backdoroow to wywal mi serwer zresztą co ty możesz wiedzieć o backdoorach skoro nawet npc na daną mapę nie umiesz dodać xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ty wiesz podczłowieku co to są backdoory? Zapytaj się tych osób które pracują dla Ciebie ile Ci tam wgrali :)

Oszczędź sobie wstydu i nie odpisuj w tym temacie zresztą pamiętaj ze mam ssy gdzie pisałeś ze będziesz pisał byle co żeby tylko działać na szkodę serwera chyba nie chcesz żeby to wlecialo dalej xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

JA SIĘ DZIWIE KOMUKOLWIEK KTO WPŁACA W IS NA SERWERY PERSERGI. PERSERGA W SYGNATURZE POWINIENEŚ SOBIE USTAWIĆ TAKI SLOGAN :

" PRYWATNE SERWERY MT2 STABILNE, INNOWACYJNE, 0 KOTLETÓW. STAWIAMY NA JAKOŚĆ NIE NA ILOŚĆ "  :makka:

Co jak co, ale serwery Persergi stoją sporo przykładałem jest Cortium  ;) Więc w IS opłaca się ładować bo akurat wiadomo że serwer postoi więcej niż miesiąc  :)  

Opublikowano

Ile osób tu gra +/-?

Ile osób tu gra +/-?

Licznik masz na stronie raz 100 raz 150 raz 200 zależy ale planuje zrobić aktualizacje pod graczy m.in. Is na start na tydzień i wiele innych

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co? Już z tych chwalonych pod niebiosa 2k online zostało 100? Jak mi przykro, chyba czas się pożegnać ^^
P.S Oczywiście nie polecam, bug na bugu buga z bugiem goni o topke.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Czyli za post na 11 stronie gdzie udostepniles dane osobowe Persergi też mógłbyś posiedzieć w poprawczaku, tyle że masz farta bo perserg nic z tym nie zrobi.

Myśl gościu co robisz xD

Opublikowano

Perserga to osoba publiczna. Właściciel serwera - poczytaj trochę o prawie Lajk zanim cos napiszesz :)

Nie widziałem żeby zezwalal na udostępnianie ssu z rozmowy i nie widzę by pozwolił ci też na udostępnianie swojego profilu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...