Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobre, Fenekra jak swego czasu Laneris, dungi + bosy z danej mapy

to co napisalisci to kropla w morzu :)

na Vesterisie jest podobnie, wbijasz 115 lvl a pozniej przychodzi czas na dunga Jotunskie Bagna, samemu nie zrobisz

zeby kupic znosne eq trzeba po min 5 godzin przez 14 dni klepac bezmyslnie metki w DT na 7 pietrze, rewelacja jak wuj

co mnie jedynie cieszy Vesteris powoli wypala sie, malo kto czeka na dunga od 125 lvlu

co do adminow z tych niby prywatnych serwerow metin2 to:

wczoraj po utarczkach slownych przez mpcforum, na Vesterisie zablokowali mi wszystkie konta

za free,nie umia zniesc krytyki ze strony gracza

zablokowali IP w wiekszosci przegladarek, nie moge wejsc na forum ale to akurat mam gdzies, mozna wejsc przez inne przegladarki tylko po co?

uwczesni admini to takie niedowartosciowane pelnoletnie dzieci ktorym wydaje sie ze wszystko moga

a rzeczywistos jest niestety inna, Putin i Trump maja czerwone guziki, po nacisnieciu ktorych moga zrownac z ziemia polowe Europy i co naciskaja je :)

na Vesterisie akurat zle trafili, nie popuszcze im blokady kont, sa prawnicy i jakies prawo w Polsce mamy

te nowe serwery to jedna wielka szmira, zyja max 12 miesiecy bo w pakiecie od uslugodawcy dostali znizke

dalesze zycie serwerow to Fenekra s2 i tym podobne Balmoro Ravie

uwierz mi, ze jak taki pajac jeden z druim dostanie wezwanie do sadu i postraszysz prawnikiem to nie wie co ma powiedziec i zaraz staje sie "do rany przyloz" ;) Sprawdzone z autopsji. Wiekszosc chyba jednak zapomina ze internet w dzisiejszych czasach jest normalnym spoleczenstwem a nie kazdy gracz to 16 latek, ktory nie ma zadnych mozliwosci prawnych ;)

No biegnij do prawnika bo zablokowali Ci konto w metinie.  ^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na Vesterisie jest podobnie, wbijasz 115 lvl a pozniej przychodzi czas na dunga Jotunskie Bagna, samemu nie zrobisz

zeby kupic znosne eq trzeba po min 5 godzin przez 14 dni klepac bezmyslnie metki w DT na 7 pietrze, rewelacja jak wuj

co mnie jedynie cieszy Vesteris powoli wypala sie, malo kto czeka na dunga od 125 lvlu

wczoraj po utarczkach slownych przez mpcforum, na Vesterisie zablokowali mi wszystkie konta

zablokowali IP w wiekszosci przegladarek, nie moge wejsc na forum ale to akurat mam gdzies, mozna wejsc przez inne przegladarki tylko po co?

uwczesni admini to takie niedowartosciowane pelnoletnie dzieci ktorym wydaje sie ze wszystko moga

a rzeczywistos jest niestety inna, Putin i Trump maja czerwone guziki, po nacisnieciu ktorych moga zrownac z ziemia polowe Europy i co naciskaja je :)

na Vesterisie akurat zle trafili, nie popuszcze im blokady kont, sa prawnicy i jakies prawo w Polsce mamy

te nowe serwery to jedna wielka szmira, zyja max 12 miesiecy bo w pakiecie od uslugodawcy dostali znizke

uwierz mi, ze jak taki pajac jeden z druim dostanie wezwanie do sadu i postraszysz prawnikiem to nie wie co ma powiedziec i zaraz staje sie "do rany przyloz" ;) Sprawdzone z autopsji. Wiekszosc chyba jednak zapomina ze internet w dzisiejszych czasach jest normalnym spoleczenstwem a nie kazdy gracz to 16 latek, ktory nie ma zadnych mozliwosci prawnych ;)

A co ty chcesz zgłaszać na policje? Zmianę wartości kolumny w bazie danych? xD

Opublikowano

Witam.

Iz mojego kolege banuja caly czas na forum bez odpowiedzi to napisze to tutaj.

Z jakiej racji ktos kto nie hackowal. Nie wyzywal. Nie robil nic co nie jest nie zgodne z regulaminem

Dostal bana.

Zarowno w grze jak i na forum.

Admini nawet nie mecza sie aby mu odpowiedziec za co takowego bana dostal

jak i nie chca mu dac powodu.

Z kazdym pytaniem jest on olewany cieplym moczem i znow banowany a tematy sa kasowane.

Teraz szanowna administracjo tego czegos

Czekam na odpowiedz razem z przyczyna i dowodem.

Posty od innych osob bede zlewac poniewaz trace czas na tej prezentacji aby sie dowiedziec czemu zostalo jego konto zablokowane bez zadnych powodow.

NICK: WonchajOdbyt

Nie pozdrawiam

Nie licz na ub. Rowniez zostalem zbanowany za rzekome wh a do tej pory nie uzyskalem dowodow na to wskazujacych a gm nawet nie czyta moich zgloszen, strata czasu na pajacow :)

Powiem ci ze to nie moje konto ale pierwszy raz spotykam tak niedojebana administracje.

No dobra. Persega byl pierwszy.

To drugi raz spotykam tak niedojebana.

To jest smieszne.

Ktos dostaje bana na konto

A admini maja wyjebane w niego.

Nie podadza powodu ani dowodu (bo nie maja)

I beda cie tylko banowac.

Wiesz co jest najlepsze?

Ze problemy sie zaczely jak zrobil konkurs na EQ.

Poniewaz (tu juz wbija moje zdanie) ten serwer jest gownem.

Aktualki bez rozmowy z graczem.

Bony w pasach. Bo wiecie. Zawsze jak ich nie bylo to nikomu nei szkodzilo ale tu musza byc

Misje na dungi. Bo wiecie. Kazdy 220lvl ktory byl na dungach setki razy i zna je lepiej jak wlasny dom pragnie tylko aby zrobic kazdy jeszcze kolejne 20 razy

Lowienie. Bo kopalni nie ma.

Lowienie lowieniem

Ale na druga misje trzeba miec rudy

A tego lowieniem bym nie nazwal.

Izeli chodzi o administracje to w Skali '''Persega-Gowno-Ujdzie-Dobrzy Admini-Wspianiale''

Niestety ale Persega do nich leci.

Tak btw. Chcecie stresczenie serwera? :D

A wiec zaczynam.

Tworzysz postac -> Expisz do 100lvl -> Tu juz sie zaczyna cos co bedziesz robic do konca serwera bez przerwy -> Pierwzsy dung (ktorego trzeba zrobic z 25 razy) -> ok expisz do 125 -> Kolejny dung (tu juz gorzej bo jara jak sam skurwoll jakies 30 razy) -> wbijasz 150 -> Nemera (o tym nie mowie. 49% na wejscie) -> wbijasz 175 -> Okurwix nie mam gildii nie zrobie dunga musze kupic ulepy a potrzeba na dunga 5 osob -> Tracisz w huy kasy -> jara bo 34% -> O koniec eq. -> Okurwix zapomnialem o EQ exp. -> te wszystkie dungi jeszcze raz -> O zapomnialem o biologu ktorego trzeba oddawac co 1.3h na 125lvl -> Konczysz gre i sie dziwisz ze serwer ci sie szybciej nie znudzisz -> robisz konkurs na eq bo sie przyda komus innemu -> lapiesz bana -> nie wiesz za co -> admini cie banuja na forum na IP -> nawet w support maja wyebongo bo zasada Admin ma zawsze racje -> a nie ma jej nigdy -> zmieniasz serwer -> dziwisz sie ze nie zrobiles tego juz na 100 lvl

Koniec

Dziekuje

Teraz chce sie wyzywac z psami tego tam zalozyciela 

Elo

PS: W PREZCE MACIE MAX 205. ALE O TYM MOWIC CHYBA NIE MUSZE...

Po 6/7 latach się obudziliście z tym, że w metinie przez cały czas bije się metki/bossy i robi dungeony? xD

Przecież na prywatnych serwerach nie zrobią patentu z globala (tego wczesnego), że wszystkie ulepszacze dropią tylko z mobów, kiedyś miało to sens, ale teraz wystarczy autoclicker i zblokowana spacja, na serwerze bez peleryn męstwa nie byłoby wielu osób (chyba, że youtuber z milionem subów by go zareklamował).

tenor.gif

Opublikowano

Zablokowanie mozliwosci rozgrywki bez powodu, gdzie wplacilem realna walute do IS. Nie mowie tutaj o policji ale o sadzie :) Uwierz mi, ze wiem co mowie a nie mowie czegos czego nie jestem pewny. Nie jeden byl juz taki cwaniaczek jak Ty i Rapils a potem sie bardzo, ale to bardzo zdziwili :)

Opublikowano

Zablokowanie mozliwosci rozgrywki bez powodu, gdzie wplacilem realna walute do IS. Nie mowie tutaj o policji ale o sadzie :) Uwierz mi, ze wiem co mowie a nie mowie czegos czego nie jestem pewny. Nie jeden byl juz taki cwaniaczek jak Ty i Rapils a potem sie bardzo, ale to bardzo zdziwili :)

Serwer jest ich własnością więc mogą się nie godzić na twoją obecność na serwerze  :D A to, że wpłaciłeś realną walutę to już twoja sprawa. Masz w regulaminie, że doładowywanie IS jest dobrowolną dotacją. Sędzia Anna Maria Wesołowska będzie prowadzić sprawę?

@topic

Jak wygląda sprawa z ZUO? Kiedy można się tego spodziewać?

zandia_sygna.png

Opublikowano

Hej, szukam serwera i tutaj moje pytanie gra tutaj mniej wiecej 500osob +? bo nie wiem czy warto zaczynac

Opublikowano

Hej, szukam serwera i tutaj moje pytanie gra tutaj mniej wiecej 500osob +? bo nie wiem czy warto zaczynac

1000 siedzi na spokojnie. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ogarnijcie te sklepy offline, było ograniczenie to było dobrze, teraz na ch1 nawet wejść sie nie da, ogólnie jakieś lagi z dupy w m1 sie zrobiły, przedtem takiego czegoś nie miałem na żadnym ch..

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Cześć. Jak jest z balansem tutaj? Szaman ma równe szanse w PvP z mentalem czy WP? 

Healer jak się sprawuje? :)

Opublikowano

@Rapils

pomóż mi w końcu

http://forum.fenekra.pl/index.php?/topic/2379-co-jest-ze-sklepem/

jest to forum serwerowe więc niczego nie reklamuje

Usuń wszystkie itemy ze sklepu, a on sie zamknie, ewentualnie wtedy próbuj zamknąć sklep.

Cześć. Jak jest z balansem tutaj? Szaman ma równe szanse w PvP z mentalem czy WP? 

Szaman chyba nawet dobry jest, ale z mentalem to raczej nie da rady.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

@Rapils

pomóż mi w końcu

jest to forum serwerowe więc niczego nie reklamuje

Usuń wszystkie itemy ze sklepu, a on sie zamknie, ewentualnie wtedy próbuj zamknąć sklep.

Szaman chyba nawet dobry jest, ale z mentalem to raczej nie da rady.

zamiast p******** głupoty przeczytałbyś temat i wiedziałbyś, że to c***a pomaga :)

@Rapils ^

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Rozpierdalacie mnie xD Server to 500x powtarzanie tego samego dangeronu xD

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Archer daje radę mocno w pvp czy jest lekko "upośledzony", ogólnie jak z balansem na high lvl? Przemyślane to czy wiele przed nimi jeszcze?

Opublikowano

Zastanawiam się nad pobraniem ale mam trochę pytań:

1. W jaki sposób można dosyć szybko i prosto się dorobić?

2. Dużo gra tutaj ludzi?

3. Jak idzie sprawa z wbijaniem lvl w praktyce?

4. Jak wygląda sprawa z bonowaniem? Łatwo wbić jakieś większe sr? Długo trzeba się męczyć aby zrobić prosty dobry nasior hp+4xabs?

5. Są maksymalne wartości bonusów czy zostały one podzielone?

6. Ocena serwera w skali od 1/10?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Zastanawiam się nad pobraniem ale mam trochę pytań:

1. W jaki sposób można dosyć szybko i prosto się dorobić?

2. Dużo gra tutaj ludzi?

3. Jak idzie sprawa z wbijaniem lvl w praktyce?

4. Jak wygląda sprawa z bonowaniem? Łatwo wbić jakieś większe sr? Długo trzeba się męczyć aby zrobić prosty dobry nasior hp+4xabs?

5. Są maksymalne wartości bonusów czy zostały one podzielone?

6. Ocena serwera w skali od 1/10?

1. Dungeony 

2. 1k jest

3. do 175 jest latwo potem jest ciezko

4. wbija latwo

5. sa maks

6. 6/10 ze wzgeldu na administracje

a i sam nie probuj grac staraj sie znalezc ekipe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...