Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxGame - Prywatny serwer HeroZero

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko zauważ że ten projekt był rozpoczęty rok temu i jak on mówi HZ korzysta z gównianych struktór.... hmmm może troche śmieci jest w zwracanym zapytaniu, ale idzie wszystko ogarnąć ;)

Dzięki za motywacje :)

@@Update

No ja też nie widziałem tych "podstawowych plików".

• Odpowiedzi 601
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W końcu ktoś się podjął i robi prywatny serwer tej wspaniałej gry. Czekam !

no wreszcie 1 priv  hz na świecie

Może i udostępni pierwszy ale podstawowe pliki mieliśmy już dawno.

Po ukończeniu serwera sf'a zapewne weźmiemy się za hero zero

http://www.mpcforum.pl/topic/1415271-hero-zero-private-project-by-gilu-eptun/#entry12006304

Jakie podstawowe pliki ? żadnych nie widzę xD 

A @Reveres rób xD chętnie wbijem xD

Opublikowano

Chodziło mi o to ze mieliśmy podstawowe funkcje misje, Itemy, bohater itd ale zawiesilismy projekt co do struktur to najwięcej jest od płatności.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja niebrobię tevo na wyścigi po prostu podjąłem się tego bo nie było wogóle, a że ogarnąłem podstawe i udało mi się zrobić podstawe to kontynuowałem prace dalej. Dzisiaj rano dodałem pomijanie misjii, wieczorem dokończe kupowanie misji, nie wiem dlaczego nie pokazuje ceny przedmiotu zapewne czegoś nie przesyłam i client sie sypnął.

Dzięki jeszcze raz za wielką motywację wiem że mam to dla kogo robic.

Jezeli chcecie to róbcie, tylko ciekawi mnie po co robiliście sfa jezeli juz bylo duzo serwrow i plikow hz nie bylo, póki co nie będę upubliczniał plików ale kiedyś to zrobie ;)

Opublikowano

Ja niebrobię tevo na wyścigi po prostu podjąłem się tego bo nie było wogóle, a że ogarnąłem podstawe i udało mi się zrobić podstawe to kontynuowałem prace dalej. Dzisiaj rano dodałem pomijanie misjii, wieczorem dokończe kupowanie misji, nie wiem dlaczego nie pokazuje ceny przedmiotu zapewne czegoś nie przesyłam i client sie sypnął.

Dzięki jeszcze raz za wielką motywację wiem że mam to dla kogo robic.

Jezeli chcecie to róbcie, tylko ciekawi mnie po co robiliście sfa jezeli juz bylo duzo serwrow i plikow hz nie bylo, póki co nie będę upubliczniał plików ale kiedyś to zrobie ;)

To że było dużo serwerów nie oznacza że nie były zbugowane no i mamy czyste source gry więc jesteśmy w stanie wszystko dodać :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No wersji 555, więc no nwm. Już bym wolał wszystko do zera pisać. Na jedno by wyszło.

No ale dobra nie wnikam ciesze się że macie nie zbugowany serwer i macie source gry. Powodzenia z serwerem SF'a

Opublikowano

No ładnie :) Czekam na serwer i napewno pogram :)

Opublikowano

Dzisiaj dodane/poprawione:

- Dodano możliwość zamiany ustawień (zapisują się w bazie)

- Dodano pomijanie misji

- Poprawiono listę itemów

- Poprawiono podświetlenie ubranego itemku

- Poprawiono wyświetlanie ceny itemu.

Nie skończyłem jeszcze sklepu bo poprawiłem to co wyżej, też nauka do tego i tylko tyle. Ale kroczek po kroczku i stworzymy coś fajnego :)

Pasjonat
Opublikowano

No, no jestem pod wrażeniem :) Jakiś wstępny termin otwarcia serwera? Myślałeś nad tym? :D

Opublikowano

Dodałem album w którym są wszystkie zdjęcie z postępów prac.

Aktualizacja głównego tematu.

Dzisiejsza aktualizacja.

- Poprawiono wyświetlanie statystyk

- Poprawiono sklep (pokazuje cenę itemu)

- Można kupować/sprzedawać itemy w sklepie

- Wyświetlani są przeciwnicy w zakładce "Pojedynek&Liga"

SS'y na dziś :D

a8kNRD9h.png

a8kNRD9h.png

Opublikowano

Tak, moze i duzo, ale jest to ogromny postęp w ciągu jednego tygodnia ;)

Ups zle ssy dalem, jestem na pc, ale wszystkie screeny z postepów mozna sprawdzic w albumie w 1 poscie jest link ;)

Opublikowano

Trzymam również kciuki za ciebie , aby projekt został zakończony do końca , mam jedno pytanie czy bedą zadania do robienia typu uzbieraj 1000000 monet tak jak na oryginale ?

Opublikowano

Kiedyś będą ale na tym etapie jest ich ponad tysiąc.

Jak wszystko inne ważne będzie działać to zajme się i tym.

Opublikowano

Chyba zachęciłeś mnie do zrobienia Ci konkurencji :)

Nie ośmieszaj się. Prowadziłeś my-sfgame  nie wypaliło, prowadziłeś Aragium.pl i nie wypaliło. Ty zostań lepiej przy robieniu botów. 

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Chyba zachęciłeś mnie do zrobienia Ci konkurencji :)

Nie ośmieszaj się. Prowadziłeś my-sfgame  nie wypaliło, prowadziłeś Aragium.pl i nie wypaliło. Ty zostań lepiej przy robieniu botów. 

wyjasiony xD

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...