Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium/Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

link do downloadu z dysku google,gdzie dostane na stronie nie ma...

Na forum jest, zajrzyj tam.

Edit: Jest już również na stronie.

Opublikowano

Gra z 200 osób?

na oko z 800 jest :)

To niezłe 800 https://scr.hu/daZvY7

Przecież Azprime nawet jak mówi że jest 1000 to wie że kłamie. Jakby mu w twarz napluć to i tak powie że deszcz pada jesli wyciagnie z tego jakieś korzysci ^^

Ale wiesz, że to nie Azprime napisał cytowany post? xD

Jak nie wiesz o co chodzi to po co się odzywasz ^^ jak on w grze to pisał. 

Hmm, może dlatego, że nic nie napisałeś, że pisał w grze? "nawet jak mówi" nie znaczy, że tak mówił. Także sam zamilknij.

Dropiące runiki? To są pliki antarisa? :makka:

Hmm, skoro nic nie napisałem to po co się odzywasz ? Fajny chciałeś być?

Opublikowano

Przerwa zakończona, na stronie pojawiła się łatka, którą obowiązkowo należy wkleić do clienta gry, aby działał on prawidłowo. Patcher pojawi się już dziś.

Opublikowano

gra tu ktoś, opłaca sie wbić ?

Jeżeli lubisz bugi oraz być okłamywany przez administrację na każdym kroku to myślę, że to jest serwer dla ciebie.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Jeżeli lubisz bugi oraz być okłamywany przez administrację na każdym kroku to myślę, że to jest serwer dla ciebie.

wymień mi te bugi oraz kłamstwa administracji 

Opublikowano

Chociażby wierzchowiec początkowy nie dawał Hp xD tak jak na poprzednich odsłonach administracji

Yang Bug jest :) poszukaj w m2 pozdrawiam

Opublikowano

Chociażby wierzchowiec początkowy nie dawał Hp xD tak jak na poprzednich odsłonach administracji

Ten serwer nie miał poprzedniej odsłony, jak masz yang buga to podziel się ze wszystkimi graczami, z chęcią pobugujemy sobie razem bo póki co nikt takiego nie znalazł. Z Wierzchowcem rzeczywiście masz tutaj racje, dziś będzie to poprawione, aż dziw że nikt tego wcześniej nie zauważył i nie zgłosił nam.

Opublikowano

nie siej bzdur bo yangbuga nie ma bo wszystkie opcje sprawdzałem ;) chcesz odstraszyć graczy? 

nie uda ci się

Opublikowano

Aktywowaliśmy obiecane raty 25% expa więcej, potrwają do 18:00. Prosimy również o pobranie łatki ze strony, najpóźniej jutro pojawi się patcher.

Opublikowano

Ten serwer nie miał poprzedniej odsłony, jak masz yang buga to podziel się ze wszystkimi graczami, z chęcią pobugujemy sobie razem bo póki co nikt takiego nie znalazł. Z Wierzchowcem rzeczywiście masz tutaj racje, dziś będzie to poprawione, aż dziw że nikt tego wcześniej nie zauważył i nie zgłosił nam.

proszę Cie nie ośmieszaj się...twoje serwery praktycznie niczym się nie różnią od poprzedniej odsłony...może kolorami no i nazwą.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Czyli widze ze serwer trzeba omijac jak wszystkie jego poprzednie.

Dzieki chlopaki ^^

Opublikowano

Czyli widze ze serwer trzeba omijac jak wszystkie jego poprzednie.

Dzieki chlopaki ^^

żegnam jednego idioty mniej w grze 

btw. Serwer polecam azprime się stara co widać po aktualizacjach oby tego nie schrzanił 

Opublikowano

Ile online? Warto wbijać?

Ok 600 osob, dziś serie zaczeli Tream i Dezan, z dnia na dzień będzie przybywać ludzi teraz ;)

czemu jest 20 ku do g? mialo byc 10....

Błąd w prezentacji, zaktualizujemy ja niebawem.

@Azprime usuneliście runiki ?

Tak, w nocy już zniknęły z serwera. Jest łatka na stronie na to, jeśli jej nie masz będziesz dalej je widział, ale to już tylko efekt wizualny bez pokrycia w grze.

Opublikowano

jest problem z biologiem wydropilem kilka ks klatw wszystko pali... i slabo to leci i nie da sie uzyc eliksiru biologa

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...