Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium/Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moge ss z m1?

czy bedzie tu reklama jak na ascarialu zeby bylo tyle ludzikow?

200 sklepów OFFLINE m1 jinno. O reklamie jest parę postów wyżej.

Serwer polecam bo jest dobry.

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moge ss z m1?

czy bedzie tu reklama jak na ascarialu zeby bylo tyle ludzikow?

200 sklepów OFFLINE m1 jinno. O reklamie jest parę postów wyżej.

Serwer polecam bo jest dobry.

Serwer to s**t. 

Opublikowano

Nie ma co robić? Metki m1 (ku), best m2 i metki m2 (ku, bronie 30, egzo, rady, kamole), dalej nie wiem bo jeszcze nie wbiłem, ale jak ktoś nie potrafi grać to zawsze narzeka że nie ma co robić. Potem zapewne lecisz dt, red las, dropienie ulep (są mega drogie więc się opłaca), masa roboty, ale jak się nie chce to lepiej płakać i łowić ryby :D.

OK, ale gdzie jakaś odskocznia od tego? Żadnych doungeonów na niższe levele, a z resztą po co dropić rzeczy, skoro moje leżą już na shopie drugą dobę za naprawdę najniższą cenę i nikt ich nie kupuje, bo nie ma ludzi online.

­

Opublikowano

Nie ma co robić? Metki m1 (ku), best m2 i metki m2 (ku, bronie 30, egzo, rady, kamole), dalej nie wiem bo jeszcze nie wbiłem, ale jak ktoś nie potrafi grać to zawsze narzeka że nie ma co robić. Potem zapewne lecisz dt, red las, dropienie ulep (są mega drogie więc się opłaca), masa roboty, ale jak się nie chce to lepiej płakać i łowić ryby :D.

OK, ale gdzie jakaś odskocznia od tego? Żadnych doungeonów na niższe levele, a z resztą po co dropić rzeczy, skoro moje leżą już na shopie drugą dobę za naprawdę najniższą cenę i nikt ich nie kupuje, bo nie ma ludzi online.

Ta? To ciekawe czemu mi wszystko KU i ulepy schodzą ze sklepów?

Opublikowano

Ilość osób online ?

Ok. 400 osob, momentami dochodzi do 500. Wejdz do gry i się przekonaj. Dziś serie zaczal JarajTo, lada dzień pojawi się xCruzer i paru innych YTuberów.

Przerwe rozpoczniemy o godzinie 3:00.

Opublikowano

a  czy przypadkiem jaraj już miał nie nagrywać z prywatnych serwerów? w jednym ze swoich filmików mówił...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

@zac0

Zamiast pisać durne komentarze to oglądanij odcinek i wtedy się dowiesz czemu wrócił :)

Serwer polecam, gra się przyjemnie żadnych problemów nie ma, ludzi cały czas przybywa :)

Opublikowano

Po 3 dniach grania stwierdzam że serwer jest ok, ale:

-parę dni temu było widać że ktoś pisze na allu teraz jest to może 5-10 osób,

-shopy stoją do 7 dni, więc niektóre od początku serwa,

-ogólnie serwer jest strasznie pusty więc nie polecam na tą chwilę.

Opublikowano

Po 3 dniach grania stwierdzam że serwer jest ok, ale:

-parę dni temu było widać że ktoś pisze na allu teraz jest to może 5-10 osób,

-shopy stoją do 7 dni, więc niektóre od początku serwa,

-ogólnie serwer jest strasznie pusty więc nie polecam na tą chwilę.

jest pusty, generalnie Is ciezko od kogos kupic bo nikt nie sprzedaje a is daje przewagę w c**j. 

Ceny za pkt PO to jest jakieś nieporozumienie, żeby mieć ten kostium za 2k PO to nie wiem co by trzeba bylo zrobic skoro dostaje sie po 5 max 10 pkt PO gdzie przy zbiciu 150 bosow okolo 400k potworow i 250 metinow mialem okolo 350 pkt po

Opublikowano

Pobrałem, spatchowałem i w ogole cleint nie działał, usunąłem roty i na nowo spatchowałem i wsykakiwało to:

14813710_1186736364754255_1523975472_n.p

Usunąłem roty, locale i teraz odpala sie client na sekunda i zaraz sie zamyka, co jest grane? 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

$$$ robią wszystko.

Słyszałem  (oczywiście nie potwierdzam) że mają problemy z rozliczeniami się z yt :)

Źle słyszałeś

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Jakie single player. Co za brednie fakt ludzi nie ma za dużo ale też nie za mało spokojnie gra z 350-400+ a szczególnie to widać ile ludzi gra na expowiskach czy na metkach :) serwer jak najbardziej polecam gra się przyjemnie.

k065g0.jpg

Opublikowano

Zapraszamy o godzinie 20:00 na Event ZNAJDŹ GM, raty 25% expa dostępne będą od 18 do 24.

Ponadto dziś w nocy odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa od 00:00 do ok. 2 nad ranem. Co wprowadzamy i poprawiamy? Zajrzyjcie do listy niżej wink.png

- Obniżono o ok. 1/3 wartości połowy przedmiotów z ItemShopu. Zmiany zaszły m.in w Kostiumach, Fryzurach i Wierzchowcach.

- Wprowadzono do gry kosz do usuwania itemów.

- Poprawiono ulepszanie hełmów na 80lv.

- Dodano do Handlarki zwój, dzięki któremu cofniecie wybraną umiejętność.

- Rozbudowano Wieże Orków.

- Zredukowano liczbe kanałów do 4.

​- Dodano nowe przedmioty do dropu z bossów i metinów +85lv.

Nowy przebieg Wieży Orków:

1 Pietro: Metin Duszy

2 Pietro: Best Kapitan

3 Pietro: 2x Wodz Orkow.

4 Pietro: 3x Metin Duszy (Prawidłowy przenosi).

5 Pietro: Pieczatki

6 Pietro: Odrodzony Wodz Orkow + Kowal

Szkoda że tylko kilka z tych rzeczy zostało wprowadzonych... Szkoda również że na stronie głównej serwera pojawiła się informacja że będzie +50% sm do każdej możliwości ich zakupu. Jednak ja widze w opcji sms, nadal 30%, niefajno dawać  nam błędne informacje. Być może czepiam się szczegółów, ale serwer wystartował niedawno więc, trzeba wymagać żeby było tak jak to sami napisaliście.  Co do obniżenia cen wciąż, czekam, bo póki co jest to samo co było.

Opublikowano

Jakie single player. Co za brednie fakt ludzi nie ma za dużo ale też nie za mało spokojnie gra z 350-400+ a szczególnie to widać ile ludzi gra na expowiskach czy na metkach :) serwer jak najbardziej polecam gra się przyjemnie.

Tak? A na allu pisze 5-10 osób pisząc ciągle to samo po kilka godzin z nadzieją że ktoś im odpisze, a tu pusta ;DD. Screany z ox wrzućcie jak było tak "dużo" osób.

Opublikowano

Panowie kalama, odpalam patcher pisze "uruchom grę" klikam i dupa nie wyskakuje client co jest 5?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Panowie kalama, odpalam patcher pisze "uruchom grę" klikam i dupa nie wyskakuje client co jest 5?

to znak abyś tu nie grał.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

to znak abyś tu nie grał.

a tak serio to co sie dzieje ? ^^

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...