Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium/Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszystko pójdzie jak należy i zostaną zwrócone wszystkie SM'y to wracam i nie wychodze już z tego serwa ! :D

czyli wejdziesz na niego znowu na jakiś miesiąc :D

poźniej będzie kolejny rework i kolejny :DDD

to będzie ostatni raz  i teraz administracja będzie się bardzo starać aby stał więcej niż miesiąc

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azprime to JEDYNY twórca serwerów metina, którego mam na czarnej liście. O ile wchodząc na prezkę, jeszcze gdzieś z tyłu głowy miałem "a może dam kolejną szansę", tak po zobaczeniu, że będzie restart, upewniłem się w tym, że na serwerach z którymi ten człowiek ma cokolwiek wspólnego, nigdy już nie zagram.

Nie będę się ładował w serwer, poświęcał czas którego mam naprawdę mało, żeby po kilku tygodniach tracić wszystko, a tłumaczenie, że jest mało graczy to sobie w buty wsadź, wolałbym sam grać na serwerze, niż tracić wszystko z kopniakiem w dupę na do widzenia.

Jedyną zaletą Reworka, jest to, że nie musicie robić eventu świątecznego, serwer tyle nie wytrzyma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...