Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium/Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest problem z biologiem wydropilem kilka ks klatw wszystko pali... i slabo to leci i nie da sie uzyc eliksiru biologa

Eliksir służy tylko do usuwania czasu, do niczego więcej, jego działanie jest dostępne od misji +70lv. Oddanie przedmiotow to kwestia szczęścia.

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest problem z biologiem wydropilem kilka ks klatw wszystko pali... i slabo to leci i nie da sie uzyc eliksiru biologa

to ze słabo leci spowodowane jest brakiem rękawiczki bo z rękawiczką ładnie lecą poczekaj aż będziesz dropił kamyk na którego szansa na drop jest 1% i dropi on jedynie z dręczyciela :D

Opublikowano

Eliksir służy tylko do usuwania czasu, do niczego więcej, jego działanie jest dostępne od misji +70lv. Oddanie przedmiotow to kwestia szczęścia.

przydalo by sie dodac ognisko do rybaka i opcje usuwania itemow

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

przydalo by sie dodac ognisko do rybaka i opcje usuwania itemow

Pojawi się przy kolejnej przerwie. Dzisiejsza lista zmian, przerwę rozpoczniemy ok. 1:00, potrwa 1h.

- Poprawiono działanie Zwoju Boga Smoków

- Dodano brakującą Instr. Jazdy Konnej do dropu ze Szkat. z Ksiegami.

- Poprawiono Kowali na WO/WW/DT

- Poprawiono ulepszanie wędki u Rybaka.

- Poprawiono wyświetlanie maksymalnych punktów statystyk na złoto w ekwipunku.

- Od teraz Krwisty Kamien dropiący z Tajemniczego Kufra będzie działał prawidłowo.

Opublikowano

Gra się zajebiscie. Tylko, żeby serwer nie padł.

Ehh mówicie, że ślub będzie odbugowany po przerwie technicznej. Znowu tracę czas czekając na kogoś kto mnie odbuguje ...

Opublikowano

Drop z metka na 15lvl i na 40lvl jest taki sam tyle, że o 1 zmianke więcej leci troche bez sensu 

Do 40lv tak jak mówisz zmieniają się tylko przedmioty, liczba zmianek i pare drobiazgów. Później dochodzą Zwoje Egzo, Kamienie Duchowe itd.

Na stronie pojawił się już patcher, uprzejmie prosimy o pobranie go, wklejenie do głównego folderu z clientem gry i zaktualizowanie clienta.

Ehh mówicie, że ślub będzie odbugowany po przerwie technicznej. Znowu tracę czas czekając na kogoś kto mnie odbuguje ...

Ta przerwa miała już miejsce tej nocy, ślub już działa, wystarczy że pobierzesz patchera i zaktualizujesz gre.

Opublikowano

Drop z metka na 15lvl i na 40lvl jest taki sam tyle, że o 1 zmianke więcej leci troche bez sensu 

Do 40lv tak jak mówisz zmieniają się tylko przedmioty, liczba zmianek i pare drobiazgów. Później dochodzą Zwoje Egzo, Kamienie Duchowe itd.

Na stronie pojawił się już patcher, uprzejmie prosimy o pobranie go, wklejenie do głównego folderu z clientem gry i zaktualizowanie clienta.

Ta przerwa miała już miejsce tej nocy, ślub już działa, wystarczy że pobierzesz patchera i zaktualizujesz gre.

Ten odrodzony wódz orków dostał buffa czy co kur wa nie moge go ubić..... WTF.Wcześniej na lajcie ubijałem go a teraz co 2s ma resp hp .. bije jakieś dmg .... Co wyście zrobili?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Slub nie dziala, elo.

Zdążyłem zauważyć, podczas dzisiejszej przerwy na bugfix w nocy poprawimy go. Można już pobierać patchera ze strony.

Opublikowano

Na Pand*rce obecnie prawie 4k online ;D

4k graczy z czego 3k a moze więcej to same boty...

+ do tego gracze w rankingu z 250 poziomem pojawiają się z dupy(podobno administracja) tyle, że w temacie z teamem nie ma ich :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

jak z Online graczami stoicie ?

Aktualnie jest ok. 500/600, dopiero wczoraj rozpoczelismy reklamę, pojawiły się już pierwsze odcinki serii u Dezana i Treama.

Uzupełniłem prezentacje o dodatkowe slajdy, prosimy również o zaktualizowanie clienta gry patcherem dostępnym na stronie głównej.

Opublikowano

Nie da się nawet uruchomić tego klienta

Pobrales clienta aktualnego ze strony i spatchowales go? Jeśli tak podeślij mi syserr na PW to Ci pomoge. Upniemy na wieczor zaktualizowego clienta na strone.

Opublikowano

Pobrales clienta aktualnego ze strony i spatchowales go? Jeśli tak podeślij mi syserr na PW to Ci pomoge.

syserr jest pusty 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Pobrales clienta aktualnego ze strony i spatchowales go? Jeśli tak podeślij mi syserr na PW to Ci pomoge.

syserr jest pusty 

Sprawdz ustawienia ze zgodnoscia czy cos, może wylacz antywirusa przy patchowaniu i pobieraniu patchera. Jak wyskakuje Ci inny blad to podeślij mi go na PW.

Opublikowano

syserr jest pusty 

Sprawdz ustawienia ze zgodnoscia czy cos, może wylacz antywirusa przy patchowaniu i pobieraniu patchera. Jak wyskakuje Ci inny blad to podeślij mi go na PW.

Nie mam antywirusa, sprawdzałem różne zgodności. Ludzie na twoim forum też mają ten problem. Sprawdź ktoś tam wrzucał errorlog

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...