Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium/Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się nawet uruchomić tego klienta

Pobrales clienta aktualnego ze strony i spatchowales go? Jeśli tak podeślij mi syserr na PW to Ci pomoge.

syserr jest pusty 

Sprawdz ustawienia ze zgodnoscia czy cos, może wylacz antywirusa przy patchowaniu i pobieraniu patchera. Jak wyskakuje Ci inny blad to podeślij mi go na PW.

O co chodzi z misją w której trzeba w jinno zebrać kwiaty których nie ma ? 

Opublikowano

Ehh,serwer taki pusty,ludzi nie ma

Pali przy 85% i przy 95% pod rząd miałem aż 6 x spalonych na 95%.Dziwny system ulepszenia... 

Serwer taki sobie.Nudny,Bez isa se możesz co najwyżej ,,pogrzebać po dupie'' . Z isem idzesz do red lasu na 30lvl i elo :D

Tyle,serwera nie polecam. :D 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pobrales clienta aktualnego ze strony i spatchowales go? Jeśli tak podeślij mi syserr na PW to Ci pomoge.

syserr jest pusty 

Sprawdz ustawienia ze zgodnoscia czy cos, może wylacz antywirusa przy patchowaniu i pobieraniu patchera. Jak wyskakuje Ci inny blad to podeślij mi go na PW.

tam gdzie zaprzysiezone są to tam są te kwiatki 

Opublikowano

Musisz udać się na teren Zaprzysiężonych w Jinno i zebrać Kwiaty dla Starszej Pani z Bezimiennych Kwiatów.

Opublikowano

Ehh,serwer taki pusty,ludzi nie ma

Pali przy 85% i przy 95% pod rząd miałem aż 6 x spalonych na 95%.Dziwny system ulepszenia... 

Serwer taki sobie.Nudny,Bez isa se możesz co najwyżej ,,pogrzebać po dupie'' . Z isem idzesz do red lasu na 30lvl i elo :D

Tyle,serwera nie polecam. :D

z tym się zgodze is daje ogromną przewagę

Opublikowano

syserr jest pusty 

A faktycznie, a wiesz może ile osób tu gra? 

Opublikowano

syserr jest pusty 

A faktycznie, a wiesz może ile osób tu gra? 

200 +/-

Opublikowano

@Azprime

Czy ulepszenie wędki coś daje ?

Ile mniej wiecej gra osób?

Bedzie lepsza reklama na yt?

Tak, czym większy + wędki, tym wieksza szansa na wydropienie rzadkich przedmiotów. Osób gra ok. 500, wczoraj serie dopiero zaczeli Traem oraz Dezan, zaraz dojdzie do nich xCruZer i paru innych YouTuberów, trochę cierpliwości i czasu panowie, ten serwer stoi raptem niecałe dwie doby.

Po północy odbędzie się przerwa techniczna, podczas której poprawimy ślub i odbieranie misji u rybaka na +40lv. Szczegółowa lista zmian pojawi się tu niebawem.

Opublikowano

@Azprime

Tak, czym większy + wędki, tym wieksza szansa na wydropienie rzadkich przedmiotów. Osób gra ok. 500, wczoraj serie dopiero zaczeli Traem oraz Dezan, zaraz dojdzie do nich xCruZer i paru innych YouTuberów, trochę cierpliwości i czasu panowie, ten serwer stoi raptem niecałe dwie doby.

Po północy odbędzie się przerwa techniczna, podczas której poprawimy ślub i odbieranie misji u rybaka na +40lv. Szczegółowa lista zmian pojawi się tu niebawem.

No to git bo nie ma od kogo sm kupić, sprawdz te misje z piaskami pustyni czy jakoś tak bo słabo dropią

Gracze, po ile jest 100sm/ itemy  z is?

Popraw  wyszukiwarke chce poszukać pd a jest 10 rodzaji 

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

@Azprime

Jak wyjaśnisz to że mając IS bije się na 30 lvl metki w red lesie? I to z fms +7... (tak seria u Dezana)

I ma niby być medium/hard? Na medium/hard to nawet z ISem metki w red sie bije na minimum 55 + (no... można wcześniej gdy ma się w kij dobre EQ i skille) 

Opublikowano

Jak wyjaśnisz to że mając IS bije się na 30 lvl metki w red lesie? I to z fms +7... (tak seria u Dezana)

I ma niby być medium/hard? Na medium/hard to nawet z ISem metki w red sie bije na minimum 55 + (no... można wcześniej gdy ma się w kij dobre EQ i skille) 

Metki w Red Lesie nie sa super turbo wyzwaniem, nawet w Smiertelce i FMSie je ubijesz, różnicą jedynie będzie czas jak długo będziesz to bił. Masz racje, IS na początku da Ci wieksza przewagę, ale na +100 nie ma już tak wielkiej roznicy. Poza tym tak jak Buzka to podsumowal, wystarczy ruszyc dupe, podropic trochę i będziesz już miał na caly ItemShop, drugą kwestią jest to ze polowe przedmiotow z IS można kupic w sklepie za PO ;)

Opublikowano

tak 

u mnie w gildii kupowali po tyle 

Dzisiaj taniej 100sm niz 20kk nie widziaęłm

Opublikowano

Dobra Azprime. 

W Jednym ci pogratuluje znowu zebrałeś wielką publikę na swój serwer , dobrze go opisałeś w prezentacji ale zapomniałeś o jednym , że i tak ten serwer pierdolnie. Tak czy siak jak reszta twoich serwerów. Chwilę postoi i się wyjebie. Jak było z resztą twoich serwerów? Zima się zbliża więc pora postawić serwer za 3-4k I zarobić z tego 3-4 Razy więcej. :)

I W 2 kwestii ci k***a współczuje. Znowu sobie psujesz reputację.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Polowanie#11 30x zarażone jajo, jest tylko przy nosicielu plagi kilka szt które są wybijane non stop wiec zrobienie tej misji to masakra, wyszukiwarka przedmiotu nie można znaleźć danego ku, nie ma opisu pd,a jest kilka rodzaji więc trzeba każde sprawdzać,bossy typu królowa biją za mocno bez is'u gleba po chwili

Skyboxy z resthea :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...