Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria [Dedyk] [Medium/Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto nie ma konta na mega niech sobie zrobi zeby pobrac clienta ;)

Po co konto ? nie trzeba sie rejestrowac żeby pobrać

Z czasem trzeba. Wyskoczy info, że przekroczyłeś limit.

pobierze 20% i koniec , trzeba pobierac od nowa + zalozyc konto = strata czasu ;D

Opublikowano

Pozdrawiam serwer , grafika swietnie wykonana jak i prezentacja czytelna dla oka ale niestety nie zagram na serwerze tylko dla tego ze bony mnie odpychaja z PL ale wiem ze to ma byc medium / hard i tak zostanie ale powodzenia na starcie o 17 , wbije jedynie zobaczyć jak sie gra 

Opublikowano

Hahha śmieszne dajesz godzine przed clienta, co Ty myślisz ze każdy ma dobrego neta? żałosne tak jak twoje serwery które padają po kilku miesącach

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Hahha śmieszne dajesz godzine przed clienta, co Ty myślisz ze każdy ma dobrego neta? żałosne tak jak twoje serwery które padają po kilku miesącach

Mamy 2016 rok.

@Azprime: Patcher potrzebny? Czy styknie client z bety.

Opublikowano

Mamy 2016 rok.

@Azprime: Patcher potrzebny? Czy styknie client z bety.

Nowy client jest obowiązkowy na oficjalny start. Patcher pojawi się w poniedziałek.

Opublikowano

gościu to jaki Ty internet musisz mieć? W tych czasach mój internet w telefonie ściągnął by tego klienta w 10 minut.

Co do serwera to konto zrobione klient pobrany widzimy sie na starcie :)

Opublikowano

Japierd*ole godzine przed startem client brawo! :) Dziś mój internet nawala i mi pobiera 20x wolniej niż powinno. Szanse powinny być równe.. Zresztą pierdle kotlety. elo a Wy wszyscy z dobrymi internetami kto sam płaci za internet? no właśnie. :) 

Opublikowano

gościu to jaki Ty internet musisz mieć? W tych czasach mój internet w telefonie ściągnął by tego klienta w 10 minut.

Co do serwera to konto zrobione klient pobrany widzimy sie na starcie :)

ludzie dalej maja neostrade 1mb nie dziw sie

Opublikowano

Serio? Jakiego ty musisz mieć neta? Ja mam 10/2 (pobiera mi po 1,2) i jakoś w 20 minut mam clienta xD

Opublikowano

Tak czy siak, nie ważne jaki masz intenet. Client na 1 hostingu jest po prostu zapchany i mi zamiast pobierać 6Mb/s idzie 0.3Mb/s

@edit: Mniejsza, przyspieszyło do 4mb xD

Opublikowano

Japierd*ole godzine przed startem client brawo! :) Dziś mój internet nawala i mi pobiera 20x wolniej niż powinno. Szanse powinny być równe.. Zresztą pierdle kotlety. elo a Wy wszyscy z dobrymi internetami kto sam płaci za internet? no właśnie. :)

A co to za problem 40 złotych miesięcznie dać? O>O

@topic

Czekamy na start, mam nadzieję, że tego nie zjebiecie :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...