Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny protest? Kolejna ameba umysłowa kobiet

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i mamy tutaj przykład takiego gówna społecznego i ameby umysłowej proszę podziwiać ale nie karmić bo może ugryźć!! Jak widzę coś takiego to jestem za aborcją dla ludzi z gównem zamiast mózgu no ale cóż niestety nie mogę jej na tobie wykonać :(. A teraz na poważnie dlaczego takie ścierwo jak ty ma mieć większe prawa do życia niż inny człowiek? Po drugie kobieta rodzi dziecko a nie sra. Po trzecie osoby z downem bo tak się piszę nazwę tej choroby często osiągają więcej w swoim życiu niż ty. Po czwarte niestety jeżeli piszesz coś takiego to ty jesteś tą bezużyteczną amebą dla której jest za późno na aborcje a szkoda, ale mam nadzieję że twoja rodzina zafunduje ci eutanazję jak tylko będziesz nieprzytomny bo dlaczego by nie. Ostatni argument na poziomie przedszkola więc szkoda czasu na komentowanie.

haha szkoda ze nie jesteś kobietą, chcialbym zobaczyc twoją mine gdy po napisaniu tego posta urodzilbys downiaka, ciekawe czy dalej byś go bronił "hurr pisze sie down!!" pewnie i tak, ale tylko pozornie, w środku bylbys załamany, zrozpaczony jego i swoim losem

często osiągają więcej w swoim życiu niż ty.

nieświadome swojego zjebania polegają na opiece rodziców bo sami sobie w życiu nie radzą. Odrzucone ze społeczeństwa i spierdolone na maxa dzieci, rzeczywiście, wartościowi i wykształceni ludzie

A teraz na poważnie dlaczego takie ścierwo jak ty ma mieć większe prawa do życia niż inny człowiek?

bo jestem zdrowy? ty chyba nie wiesz o co chodzi w ewolucji. Słabsze jednostki muszą zginąć, tak działa natura, jeśli ktoś jest upośledzony czy bardzo chory to dlaczego mamy go na siłę trzymac przy życiu?

nie podales zadnych kontrargumentów, umiesz tylko obrażać

ostatni argument jest bardzo dobry ponieważ płód należy do kobiety i moze robic sobie z nim co chce)) nie ty go karmisz, nie ty go nosisz, nie masz nic do gadania. Chcesz mieć prawo głosu? przejdź na islam i załóż kobiecie burke, niech stanie sie tobie na maxa podporządkowana

Szkoda że się nie spotkamy lub nie spotkasz osoby przed którą będziesz błagał na kolanach o możliwość dalszego życia ponieważ będzie silniejsza od ciebie a ty będziesz tym słabszym. Byś skomlał i lizał buty abyś tylko przeżył. Każdy ma prawo do życia gdyby tak nie było dawno byś zdechł.

I tak jak pisałem down ma różne stopnie i nie każdy potrzebuje 24 godzinnej opieki, wiele ludzi żyje i daje sobie rade. Idąc twoim tokiem myślenia - jeżeli nawet dziecko jest zdrowe to dlaczego matka ma go nie wyjebać  na ulicę i powiedzieć radź sobie sam? Dlaczego mamy trzymać dzieci na siłę przy życiu zobaczmy jak sobie poradzą same albo od razu po porodzie zabijajmy bo po co ma się męczyć, płakać nocami, być chore po co to wszystko.

I nie obrażam tylko stwierdzam fakt niedorozwinięcia narządu mózgu w twoim przypadku.

Polecam też zapisać się do szkoły najlepiej gimnazjum bo tam z tego co pamiętam uczy się dzieci że do zapłodnienia dojdzie w czasie stosunku mężczyzny i kobiety. Kobieta sama nie zajdzie w ciążę więc dlaczego to ona ma decydować czy zabije też moje dziecko?

Ty podajesz tylko skrajne przypadki tak jak z przejściem na islam.

W przypadku gwałtu jeżeli kobieta nie chce dziecka może oddać je do adopcji, wiele par stara się o dzieci lub jest bezpłodne i chętnie adoptuje takie dziecko. 

Ale twoje argumenty są bardzo przekonujące i kiedyś mam nadzieję że spotkasz kogoś silniejszego (lub bogatszego który zniszczy ciebie i twoją rodzinę) od siebie sobaczymy wtedy czy przytoczysz wtedy swój genialny argument o ewolucji.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Szkoda że się nie spotkamy lub nie spotkasz osoby przed którą będziesz błagał na kolanach o możliwość dalszego życia ponieważ będzie silniejsza od ciebie a ty będziesz tym słabszym. Byś skomlał i lizał buty abyś tylko przeżył. Każdy ma prawo do życia gdyby tak nie było dawno byś zdechł.

ale mnie rozbawiłeś seba, nawet nie mam zamiaru tego komentować

Idąc twoim tokiem myślenia - jeżeli nawet dziecko jest zdrowe to dlaczego matka ma go nie wyjebać  na ulicę i powiedzieć radź sobie sam?

zobacz sobie filmy przyrodnicze. Matka opiekuje się nim do osiągnięcia samodzielności (tak samo jak u nas - do skonczenia szkół i znalezienia sobie pracy).

zobacz sobie na przyklad co robią ptaki. Aż ci zacytuje bo znalazlem cos ładnego na pierwszej stronie w googlach

Zdarza się, że bociani rodzice wyrzucają z gniazda swoje pisklęta. Dzieje się tak najczęściej wówczas, gdy młody bocianek zachowuje się nienaturalnie, wykazuje oznaki choroby, kalectwa, osłabienia. Instynkt nakazuje rodzicom wyeliminowanie „podejrzanego” osobnika z gniazda aby nie stanowił zagrożenia dla zdrowych piskląt. (...) Natura skazuje takie pisklę na śmierć, dzięki czemu populacja nie zostaje osłabiona. Tak działa dobór naturalny, korzystny z punktu widzenia gatunku.

czemu u nas nie moze byc tak samo tylko trzeba trzymac chore osobniki na siłe przy życiu

dlaczego to ona ma decydować czy zabije też moje dziecko?

bo to kobieta się męczy z tym dzieckiem a nie ty. Płód to jeszcze nie dziecko, nie ma osobowości ani niczego, to tylko jakiś organizm

W przypadku gwałtu jeżeli kobieta nie chce dziecka może oddać je do adopcji, wiele par stara się o dzieci lub jest bezpłodne i chętnie adoptuje takie dziecko.

sprawdź sobie jak trudno jest adoptować dziecko a poza tym i tak jest dużo sierot, nie ma potrzeby tworzyć kolejnych

Opublikowano

ale mnie rozbawiłeś seba, nawet nie mam zamiaru tego komentować

Idąc twoim tokiem myślenia - jeżeli nawet dziecko jest zdrowe to dlaczego matka ma go nie wyjebać  na ulicę i powiedzieć radź sobie sam?

zobacz sobie filmy przyrodnicze. Matka opiekuje się nim do osiągnięcia samodzielności (tak samo jak u nas - do skonczenia szkół i znalezienia sobie pracy).

zobacz sobie na przyklad co robią ptaki. Aż ci zacytuje bo znalazlem cos ładnego na pierwszej stronie w googlach

Zdarza się, że bociani rodzice wyrzucają z gniazda swoje pisklęta. Dzieje się tak najczęściej wówczas, gdy młody bocianek zachowuje się nienaturalnie, wykazuje oznaki choroby, kalectwa, osłabienia. Instynkt nakazuje rodzicom wyeliminowanie „podejrzanego” osobnika z gniazda aby nie stanowił zagrożenia dla zdrowych piskląt. (...) Natura skazuje takie pisklę na śmierć, dzięki czemu populacja nie zostaje osłabiona. Tak działa dobór naturalny, korzystny z punktu widzenia gatunku.

czemu u nas nie moze byc tak samo tylko trzeba trzymac chore osobniki na siłe przy życiu

dlaczego to ona ma decydować czy zabije też moje dziecko?

bo to kobieta się męczy z tym dzieckiem a nie ty. Płód to jeszcze nie dziecko, nie ma osobowości ani niczego, to tylko jakiś organizm

sprawdź sobie jak trudno jest adoptować dziecko a poza tym i tak jest dużo sierot, nie ma potrzeby tworzyć kolejnych

Widzę że mamy kolegę który popiera filozofię Nietzschego. Czyżby tatuś był nazistą a mamusia wielbiła Hitlerka o.O i do tego porównuje się do ptaków hahaha no cóż czyżby jeszcze jakaś reinkarnacja i niespełnione marzenia? 

Jestem za jeżeli za morderstwo albo porzucenie słabszego osobnika nie będzie kary to jak najbardziej cię poprę bo będzie się można pozbyć takiego ścierwa jak ty i za to nie dopowiedzieć.

Dla mnie też jeszcze nie jesteś człowiekiem tylko orgazmem. Medycyna twierdzi że człowiek jest od poczęcia no ale cóż lemingi i idioci wymyślają swoje definicje. 

I k***a ale jakim prawem takie coś jak ty ma decydować o życiu innego człowieka? Dlaczego ja nie mogę zdecydować o twoim życiu jeżeli ty chcesz decydować o innych?

Opublikowano

oprócz wyzwisk nie mogę się doszukać zadnego kontrargumentu także przykro mi ale przegrales. I zaparz sobie melisę

I k***a ale jakim prawem takie coś jak ty ma decydować o życiu innego człowieka?

nie ja decyduję tylko każda matka, aborcja możliwością a nie koniecznością

Opublikowano

oprócz wyzwisk nie mogę się doszukać zadnego kontrargumentu także przykro mi ale przegrales. I zaparz sobie melisę

I k***a ale jakim prawem takie coś jak ty ma decydować o życiu innego człowieka?

nie ja decyduję tylko każda matka, aborcja możliwością a nie koniecznością

To słabo że nie widzisz :/

1. Człowiek jest od momentu poczęcia - definicja medyczna jeżeli ją obalisz to sądzę że nobel gwarantowany jak na razie stosujmy tą definicję bo inna to tylko wymysł polityczny lub filozoficzny promowany przez polityków.

2. Aborcja to morderstwo i powinna być tak samo karana jeżeli nie ma zagrożenia śmierci jednej lub drugiej strony.

3. Nazizm był zły więc radzę się z tym nie obnosić na ulicy, no ale w internecie widzę pan bezkarny całym sercem popiera Hitlera.

4. Mężczyzna jest współtwórcą poczęcia dziecka i powinien mieć wpływ na decyzję jaka będzie podjęta.

5. Ludzie to nie ptaki czy inne zwierzęta więc przytaczanie nawyków czy też zachowań zwierząt jest po prostu nie na miejscu i nie jest to argument.

6. Adoptować dziecko jest trudno ale nie niemożliwe, więc nie używajmy argumentu "trudne" do popierania morderstwa.

7. Kobieta się męczy masz rację ale po porodzie ma do wsparcia mężczyznę, jeżeli go nie ma to nadal są okna życia i inne podobne instytucje.

8. I idąc twoim tropem z tym "wytryskiem" to dziecko nie jest człowiekiem tak do roku życia bo wtedy też jeszcze nie ma osobowości ani niczego.

Jeżeli to nie są argumenty to nie ma sensu dalej dyskutować bo to raczej ty ich nie podajesz.

Opublikowano

1. Człowiek jest od momentu poczęcia - definicja medyczna jeżeli ją obalisz to sądzę że nobel gwarantowany jak na razie stosujmy tą definicję bo inna to tylko wymysł polityczny lub filozoficzny promowany przez polityków.

2. Aborcja to morderstwo i powinna być tak samo karana jeżeli nie ma zagrożenia śmierci jednej lub drugiej strony.

3. Nazizm był zły więc radzę się z tym nie obnosić na ulicy, no ale w internecie widzę pan bezkarny całym sercem popiera Hitlera.

4. Mężczyzna jest współtwórcą poczęcia dziecka i powinien mieć wpływ na decyzję jaka będzie podjęta.

5. Ludzie to nie ptaki czy inne zwierzęta więc przytaczanie nawyków czy też zachowań zwierząt jest po prostu nie na miejscu i nie jest to argument.

6. Adoptować dziecko jest trudno ale nie niemożliwe, więc nie używajmy argumentu "trudne" do popierania morderstwa.

7. Kobieta się męczy masz rację ale po porodzie ma do wsparcia mężczyznę, jeżeli go nie ma to nadal są okna życia i inne podobne instytucje.

8. I idąc twoim tropem z tym "wytryskiem" to dziecko nie jest człowiekiem tak do roku życia bo wtedy też jeszcze nie ma osobowości ani niczego.

Jeżeli to nie są argumenty to nie ma sensu dalej dyskutować bo to raczej ty ich nie podajesz.

ad. 1 to tylko definicja słowna, a definicje mozna sobie stworzyć jaką sie chce, prawda jest taka że te dziecko nie jest świadome swojego istnienia, nie ma nic w głowie i nie wie jak świat wyglada wiec jest dla niego obojetne co sie z nim stanie. Nie mozna traktowac płodu na równi z myślącym czlowiekiem doroslym albo w pełni ukształtowanym dzieckiem które poznaje świat

ad. 2 czemu, bo ty tak sądzisz? w innych krajach jest to legalne, jesli kobiety nie dokonają aborcji tutaj to wyjadą na Białoruś czy gdzieś i problem z glowy xD narkotyki też są nielegalne a jakos większość nie ma problemow z ich zdobyciem

ad. 3 NAZIZM BYŁ ZŁY XDDD ok zindoktrynowany dzbanie idź do gimbazy sluchac nauczycieli na pewno dobrze na tym wyjdziesz

ad. 4. takie rzeczy to w krajach islamskich ok

ad. 5. ludzie to zwierzęta niczym sie nie różnimy oprócz inteligencji od innych kręgowców, mamy te same hormony i podobne instynkty

ad. 6. ???

ad. 7. jesli nie bedzie chciala tego dziecka to powodzenia w zajmowaniu sie nim. konczy sie to rozwodem, alimentami czy czyms innym. na pewno dziecko nie dostanie żadnych zaburzeń osobowości i będzie w pełni normalne))) szczególnie gdy oddasz je do "okna życia"

ad. 8. oczywiscie że ma, kształtuje mu sie pomału

xD

a i napisalem "organizm" a nie "orgazm"

Opublikowano

ad. 1 to tylko definicja słowna, a definicje mozna sobie stworzyć jaką sie chce, prawda jest taka że te dziecko nie jest świadome swojego istnienia, nie ma nic w głowie i nie wie jak świat wyglada wiec jest dla niego obojetne co sie z nim stanie. Nie mozna traktowac płodu na równi z myślącym czlowiekiem doroslym albo w pełni ukształtowanym dzieckiem które poznaje świat

ad. 2 czemu, bo ty tak sądzisz? w innych krajach jest to legalne, jesli kobiety nie dokonają aborcji tutaj to wyjadą na Białoruś czy gdzieś i problem z glowy xD narkotyki też są nielegalne a jakos większość nie ma problemow z ich zdobyciem

ad. 3 NAZIZM BYŁ ZŁY XDDD ok zindoktrynowany dzbanie idź do gimbazy sluchac nauczycieli na pewno dobrze na tym wyjdziesz

ad. 4. takie rzeczy to w krajach islamskich ok

ad. 5. ludzie to zwierzęta niczym sie nie różnimy oprócz inteligencji od innych kręgowców, mamy te same hormony i podobne instynkty

ad. 6. ???

ad. 7. jesli nie bedzie chciala tego dziecka to powodzenia w zajmowaniu sie nim. konczy sie to rozwodem, alimentami czy czyms innym. na pewno dziecko nie dostanie żadnych zaburzeń osobowości i będzie w pełni normalne))) szczególnie gdy oddasz je do "okna życia"

ad. 8. oczywiscie że ma, kształtuje mu sie pomału

xD

a i napisalem "organizm" a nie "orgazm"

1. Jasne ale z czego powstał ten myślący człowiek lub dziecko poznające świat? Ludzie przestają uważać za dziecko płód ale już w 2,3 czy innym miesiącu ciąży nagle jest to dziecko o.O Często w medycynie uważa się że "wstępem" i początkiem kształtowania się człowieka jest moment kiedy uaktywnią się geny zarodkowe czyli 2/3 dzień ciąży i wtedy uznawany jest podmiot. I jest to już życie ludzkie. Czyli po tym czasie aborcja jest odebraniem życia czyli morderstwem.

2. Aborcja - zewnętrzna interwencja prowadząca do śmierci zarodka lub płodu to nie jest definicja tylko fakt. Zarodek lub płód zostaje zabity przez inną osobę np. lekarza.

3. Tutaj się nie dogadamy bo pewnie zostałeś wychowany w rodzinie propagującej nienawiść do wszystkiego dookoła czyli albo ja ci wpierdolę albo ty mi. Nazizm był masową zagładą ludzi i nie byli to tylko żydzi a jak wiadomo morderstwo jest złe więc niestety nazizm był zbrodnią za którą nikt nie odpowiedział tak samo jak za stan wojenny w Polsce.

4. W związkach gdzie decyzje podejmuje się wspólnie.

5. Różnimy się diametralnie mamy coś takiego jak wolną wolę, umysł a także sumienie. Zwierzęta mają jedynie instynkt nic poza tym.

6. Używasz argumentu że coś jest trudne lub jest czegoś za dużo do popierania aborcji. To dość dziwne bo ja uważam że ogólnie jest za dużo ludzi i niestety nie mam prawa zabijać na ulicy :(

7. Jeżeli ktoś wiąże się z osobą o tak diametralnie różnych poglądach to to musi skończyć się rozwodem. Ale to jest słaby argument bo rozwodów jest coraz więcej i to nie ma związku z dziećmi. Każdy ma prawo do życia obojętnie czy chory czy innego wyznania czy też koloru skóry.

8. ad do 1 

Filozofia Nietzschego prowadzi do ogólnego wyniszczenia ludzi i jak widać do tego też dążysz ty ;). A tak w ogóle to czym jest prawda? Bo niestety muszę cię zmartwić ale nic nie istnieje tak samo jak zimno więc dziecko musi mieć coś w głowie. Dziecko nawet najmniejsze odbiera bodźce zewnętrzne, odpiera sygnały z otaczającego go świata wiec nie można powiedzieć że jest nieświadome, może nie wie że jest człowiekiem, nie wie gdzie jest ale wie że żyje chociaż nie zna definicji ani znaczenia tego słowo.

Nie doczytałem mój błąd.

PS. Nadal nie rozumiem ludzi którzy są za aborcją, są za eutanazją a są przeciwko ogólnemu dostępowi do broni bo boją się o swoje życie...

Opublikowano

nie ma sensu sie z kims takim kłócić to jak przekonywanie katolika że jego bóg jest zły i to nie nasz polski bóg

ja jestem za wolnością a nie za aborcja. Nie tobie decydować co kto bedzie robil z jakąś częscią swojego ciała

Opublikowano

@GGALIN1488 Nie rozumiem po co tak ostro dyskutujesz, przecież to nie Ty będziesz rodził. Też jestem za aborcją ale tylko w skrajnych przypadkach lub za sporą opłatą pieniężną, która byłaby przeznaczona na chore dzieci lub sprzęt szpitalny. Chcesz mieć stuprocentową pewność, że nie zaliczysz wpadki to się wykastruj. 

Opublikowano

nie ma sensu sie z kims takim kłócić to jak przekonywanie katolika że jego bóg jest zły i to nie nasz polski bóg

ja jestem za wolnością a nie za aborcja. Nie tobie decydować co kto bedzie robil z jakąś częscią swojego ciała

Jeżeli podasz argumenty poparte faktami to pewnie podejmie dyskusję i proszę ale nie generalizujmy katolików. Jedni twierdzą że Darwin miał rację inni wierzą w boga jeszcze inni w nic nie wierzą co oczywiście jest nie możliwe :D bo nic nie może istnieć. Ja podaję fakty i też chciałbym mieć nawet znikomy wpływ na decyzję czy mój syn lub córka w przyszłości przyjdzie na świat. Ogólnie co do aborcji polecam film niemy krzyk chyba tak się nazywał.

Opublikowano

Jeżeli podasz argumenty poparte faktami

napisałem coś istotnego w moim pierwszym poście a ty zareagowałeś agresją

tu chodzi o wady genetyczne, choroby, zagrożenie zdrowia matki podczas ciąży (nie mozna jej leczyć żeby dziecko przezylo), o niechciane dzieci z powodu np. gwałtu lub ojca który szybko opuścił matke

i co z takimi niechcianymi dziećmi, trafią do domu dziecka i co dalej z nimi

nie ma sensu dalej dyskutować serio. Dorośnij i przemyśl to

co do filmu to to jest manipulacja, film propagandowy

Opublikowano

Jeżeli podasz argumenty poparte faktami

napisałem coś istotnego w moim pierwszym poście a ty zareagowałeś agresją

tu chodzi o wady genetyczne, choroby, zagrożenie zdrowia matki podczas ciąży (nie mozna jej leczyć żeby dziecko przezylo), o niechciane dzieci z powodu np. gwałtu lub ojca który szybko opuścił matke

i co z takimi niechcianymi dziećmi, trafią do domu dziecka i co dalej z nimi

nie ma sensu dalej dyskutować serio. Dorośnij i przemyśl to

co do filmu to to jest manipulacja, film propagandowy

Napisałeś też "co z downiakami i innymi bezużytecznymi amebami zycze ci (jak i kazdemu przeciwko WOLNOŚCI) żeby twoja kobieta męczyla sie z ciążą a potem wysrała niepełnosprawnego gowniaka," jeżeli ktoś ma dorosnąć to niestety ty jeżeli piszesz coś takiego.

Opublikowano

To nie USA gdzie adoptowanie dzieci jest popularne.

Większość ląduję w bidulu gdzie nikomu nie życzę trafić.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Śmieszne jest to że 90% osób w tym temacie walczących z Aborcją nie skończyła nawet 15 roku życia o 18 nie wspominając.

Powiem tyle, jeśli ktoś nagą dziewczynę widział co najwyżej na ekranie swojego monitora to faktycznie może być przeciwko aborcji.

Ale kiedy już w końcu zaczniecie ruchać to zrozumiecie argumenty drugiej strony.

Ja jeśli pomyślę że miałbym  w wieku 18 lat być ojcem bo przeleciałem jakąś laskę na imprezie najebany to podziękuje.

Gdyby jakakolwiek dziewczyna powiedziała mi że jest ze mną w ciąży pierwszą myślą byłoby właśnie "Jak dokonać aborcji". Przez patologiczne prawo tego kraju trzeba albo kombinować na czarno lub jechać za granicę.

A jeśli myślicie że dokonanie aborcji na czarno jest jakimkolwiek problemem to gratuluje "idealnego" świata. Znam kilka dziewczyn które dokonały aborcji, z tego co opowiadały płaciły ok. 2000-3000 pln.

Wychodzi o wiele taniej niż alimenty, w młodym wieku dostniecie niskie alimenty ale nie wiem czy w wieku 18 lat chcielibyście musieć rzucić szkołę żeby iść do roboty żeby zapłacić te 300 pln alimentów.

O ciążach 16 latek nie ma się co rozwodzić bo to już sytuacja oczywista.

Jeśli ktoś mówi : Przecież od tego jest antykoncepcja, trzeba się było zabezpieczyć etc. widać że znają sprawę z teorii. 
Po 1. Żadna antykoncepcja nie daje 100% skuteczności, 

2. Bardzo niewiele dziewczyn bierze antykoncepcje a gumka może zawsze pęknąć.

Po 3. próbowaliście kiedyś założyć gumkę z 2 promilami we krwi? 
Pamiętajcie że nie każdy jest katolikiem, nie każdy wierzy w boga i każdy człowiek ma inną moralność, dlaczego niektórzy próbują narzucić nam , ateistom, katolicką moralność i katolickie zasady?

Podsumowanie dla leniwych:
1. Aborcja powinna być legalna na życzenie.
(uważam że wymagana powinna być zgoda OBU rodziców)

Opublikowano

>>>

Ja jeśli pomyślę że miałbym  w wieku 18 lat być ojcem bo przeleciałem jakąś laskę na imprezie najebany to podziękuje.

>>>>

Przez patologiczne prawo tego kraju 

Deus vult

Opublikowano

Jak najbardziej popieram aborcję i kobiety które poszły na ten protest. To ich ciało - ich decyzja.

Decyzja do morderstwa innego człowieka ?? Dziecko to też człowiek. 

Q8eOMob.png

Opublikowano

Jak najbardziej popieram aborcję i kobiety które poszły na ten protest. To ich ciało - ich decyzja.

Jestem za usuwaniem płodów do 18 roku życia, w razie gdyby wyrosło na debila czy coś.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jestem za usuwaniem płodów do 18 roku życia, w razie gdyby wyrosło na debila czy coś.

Jak nie chce dziecka to niech je odda do okna życia...

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Jak nie chce dziecka to niech je odda do okna życia...

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

i co dalej z takim downem oddanym do okna życia, zaadoptujesz go, będziesz utrzymywał z podatków czy w jakiś inny sposób zagwarantujsz mu normalne dzieciństwo?
Opublikowano

Po to ludzie mają rozum i wolną wolę, żeby samemu podejmować takie decyzje. Nie żyjemy w starożytności tylko w XXI wieku, kobieta powinna mieć prawo wyboru

1780114744926761191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...