Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris - Rework

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdyliard reworków, sram już nimi.

Nie zgram i nie polecam...

Jak Ci się nie podoba to wypierdalaj, nikogo nie interesuje Twoje zdanie. Nie chcesz nie graj, zmusza Cie ktoś?

Ściśnij trochę wary młody :) Wyrażam swoją opinie, co drugi serwer to pierdol**y kotlet, nie trzeba być wróżbitą, żeby stwierdzić że już w pierwszy dzień gracze będą uciekać. Wspomnisz moje słowa, przypomne to kilka dni po starcie tego serwera.

Po to są te działy, żeby móc wyrazić swoją opinie łebku :)

Wytłumaczysz mi gdzie jest ta  Twoja OPINIA?. Widzę, że ktoś nie rozróżnia słów opinia - hejt, polecam się trochę pouczyć. Co do serwera, nigdy nie grałem, ale prezentacja jest przejrzysta i przyciągająca, na pewno przyjdę. Opcje reklamowania serwera już macie?

Opublikowano

wyrobicie się z tym startem na jutro czy nie?

Nie.

Witajcie,

w związku z tym, że podczas bety wyszło na jaw kilka błędów utrudniających komfortową rozgrywkę, a ponadto nie udało nam się przetestować istotnych funkcjonalności,

takich jak wojny gildii / tereny gildii, zdecydowaliśmy, że najlepszym wyjściem będzie przeniesienie startu.

Dzięki takiemu wyborowi damy sobie i graczom więcej czasu na zapoznanie się z naszym projektem (dzięki cały czas trwającej otwartej becie)

nie chcielibyśmy zaprzepaścić ponad roku pracy na nieudany start, albo co gorsza wystąpienie jakichś gorszych bugów, niżeli te, które do tej pory spotkaliśmy.

Przykro nam z tego powodu, że część z Was pewnie zawiedliśmy, ale jeśli ułamek z Was czekał miesiącami, kilka dni nie powinno nikogo zbawić (a dla nas będzie to zbawienne w kwestii wyszukiwania błędów)

- w ramach zadośćuczynienia zapraszamy do oglądnięcia serwera na żywo!

Dlatego też, planowana data startu to 7.10 (piątek) godzina 18:00 - cytując klasyka "start w piątek bez bugów!"

tenor.gif

Opublikowano
Witajcie,

w związku z tym, że podczas bety wyszło na jaw kilka błędów utrudniających komfortową rozgrywkę, a ponadto nie udało nam się przetestować istotnych funkcjonalności,

takich jak wojny gildii / tereny gildii, zdecydowaliśmy, że najlepszym wyjściem będzie przeniesienie startu.

Dzięki takiemu wyborowi damy sobie i graczom więcej czasu na zapoznanie się z naszym projektem (dzięki cały czas trwającej otwartej becie)

nie chcielibyśmy zaprzepaścić ponad roku pracy na nieudany start, albo co gorsza wystąpienie jakichś gorszych bugów, niżeli te, które do tej pory spotkaliśmy.

Przykro nam z tego powodu, że część z Was pewnie zawiedliśmy, ale jeśli ułamek z Was czekał miesiącami, kilka dni nie powinno nikogo zbawić (a dla nas będzie to zbawienne w kwestii wyszukiwania błędów)

Dlatego też, planowana data startu to 7.10 (piątek) godzina 18:00 - cytując klasyka "start w piątek bez bugów!"

Tymczasem zapraszamy Was w dalszym ciągu do odwiedzin na serwerze.

Opublikowano

Witajcie,

Tymczasem zapraszamy Was w dalszym ciągu do odwiedzin na serwerze.

No i super, może i kilka osób będzie hejtowało, że przeniesiony start, ale tak na prawdę to chyba nikt nie chciał w poniedziałek zaczynać gry na serwerze tylko właśnie w piątek-niedzielę, więc to dobre wyjście :) No z tym klasykiem to Ci się udało :D ,,Start w piątek bez bugów!" xDD 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Czy dodania bonów na becie lecą tak słabo ? Warto to sprawdzić bo z dodaniami to jest masakra... założyłem postać z myślą że będe grał od 1lvl ale dodania leciały tylko z metków , jeśli na starcie będzie 800+ ludzi to wątpię że eq wybonujemy szybko :/ 

ps. dodania leciały również z szkaty serwerowej ale ta szkata dropiła baardzo rzadko 

Fanpage motywacyjny !

5793914738478011422016.jpeg

https://www.facebook.com/tcm24h

Opublikowano

Czy dodania bonów na becie lecą tak słabo ? Warto to sprawdzić bo z dodaniami to jest masakra... założyłem postać z myślą że będe grał od 1lvl ale dodania leciały tylko z metków , jeśli na starcie będzie 800+ ludzi to wątpię że eq wybonujemy szybko :/ 

ps. dodania leciały również z szkaty serwerowej ale ta szkata dropiła baardzo rzadko 

Metków jest pełno a poza tym respią się co chwilę wiec nie będzie z tym problemu :)

Opublikowano

Skąd Fms?

w eq na 1 lvl trzeba expić do 80 lvl ?

Skąd magiczne metale /

FMS jest u npc za kilkanascie tysięcy yang.

Lecą dobrze, metków jest sporo wybonowanie eq idzie mniej więcej do 20 metków, a faktycznie respią się one często :D

Pytanie do Ethiela, skąd wziąć szkło intuicji?

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Skąd Fms?

Skąd magiczne metale /

Lecą dobrze, metków jest sporo wybonowanie eq idzie mniej więcej do 20 metków, a faktycznie respią się one często :D

Nie potrzeba szkła do pokazywania przedmiotów.

@INSPECTOR

Biżuterię i ekwipunek exp zdobędziemy z niebieskiej śmierci z DT, nastomiast PVP z metinów upadłych w grocie.

Pokazaliśmy pewne etapy ekwipunku, mimo że na początek maksymalny poziom wynosić będzie 175 lvl, będzie on z czasem wzrastał.

Co do zmianek - jeszcze zmienimy tą kwestię, umożliwiając drop zmianek na pierwszym dungeonie, aby były bardziej przystępne dla graczy.

Opublikowano

Hm serwer wydaje się być fajny a osoba która go zakłada sprawia wrażenie kompetentnej i ogarniętej. U mnie za to jest duży +. Nie podoba mi się natomiast dropienie zmianek ;/ Rozumiem, że nie będą one dostępne u handlary ? Jeszcze się nad tym zastanówcie bo dzisiaj serwery czasochłonne i wymagajace poświęcenia dużej ilości czasu nie mają racji bytu.

Prężka bieda jeśli chodzi o oprawę ale jest przejrzysta i zawiera najważniejsze informację więc tutaj będe nautralny.

Mam nadzieję na dobrą reklamę bo jeśli faktycznie serwer będzie fajny a administracja kompetentna to szkoda zmarnować ten potencjał brakiem reklamy i co za tym idzie małej ilości ludzi.

@Edit. Przeczytałem dokładnie całą prezentacje i ja jako jeden z bardzo wybrednych graczy stwierdzam, że te innowacje są wręcz Z*******E!

Takie pierdoły jak ukrywanie szarf, zabawy przy ognisku i odczytywanie wiadomości gdy jest się afk są rzeczami na które latami czekałem aby ktoś wprowadził. Cała ta rozbudowana edycja wygladu i personalizacji postaci to jest bomba. No panowie jeżeli to faktycznie będzie tak jak na prezentacji i bez bugów + spora ilość graczy to to może być serwer jakiego jeszcze na MPC nie było. Życzę powodzenia bo na pewno wejdę obczaić. Nie spierdolcie tego ;]

I zmieńcie forum na stare dobre i wygodne IPB. :)

Cyrk.png

Opublikowano

Hm serwer wydaje się być fajny a osoba która go zakłada sprawia wrażenie kompetentnej i ogarniętej. U mnie za to jest duży +. Nie podoba mi się natomiast dropienie zmianek ;/ Rozumiem, że nie będą one dostępne u handlary ? Jeszcze się nad tym zastanówcie bo dzisiaj serwery czasochłonne i wymagajace poświęcenia dużej ilości czasu nie mają racji bytu.

Prężka bieda jeśli chodzi o oprawę ale jest przejrzysta i zawiera najważniejsze informację więc tutaj będe nautralny.

Mam nadzieję na dobrą reklamę bo jeśli faktycznie serwer będzie fajny a administracja kompetentna to szkoda zmarnować ten potencjał brakiem reklamy i co za tym idzie małej ilości ludzi.

Miło nam to słyszeć. Co do zmianek, nowe bonowanie jest bardzo proste i szybkie, nie potrzeba wielu 'zmianek', aczkolwiek przemyślimy wszystkie za i przeciw.

Opublikowano

Skąd Fms?

Skąd magiczne metale /

Nie potrzeba szkła do pokazywania przedmiotów.

@INSPECTOR

Biżuterię i ekwipunek exp zdobędziemy z niebieskiej śmierci z DT, nastomiast PVP z metinów upadłych w grocie.

Pokazaliśmy pewne etapy ekwipunku, mimo że na początek maksymalny poziom wynosić będzie 175 lvl, będzie on z czasem wzrastał.

Co do zmianek - jeszcze zmienimy tą kwestię, umożliwiając drop zmianek na pierwszym dungeonie, aby były bardziej przystępne dla graczy.

W takim razie nie wszystkie przedmioty można pokazywać

Zastanawiałeś się nad poprawą nowych emocji? Niektóre tak zniekształcają postacie, że to się w pale nie mieści.

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Rzeczywiście zapowiedź robi wrażenie, aby było bez bugow, lagow i przy dużej liczbie osób. Powodzenia :)

proste,że będą bugi bo śmierdzi amatorką na kilometr.

dają zapowiedz z data startu 1.10 najdalej 3.10.

decyduja sie jednak na start 3.10

beta miala byc w sobote ale wystartowala w niedziele.wykryli bugi i start jednak "w piatek bez bugow"

po co wstawiac zapowiedz ze startem za 2 dni jak serwer podugowany.komedia.

juz wiecie dlaczego nikt z balmory nie podaje dokladnej daty startu? bo są powazni i traktuja ludzi powaznie.a takie przekladanie startu czy tu czy na pandorze(tam to juz calkiem cyrk) wywoluje beke u potencjalnych graczy.

Opublikowano

Rzeczywiście zapowiedź robi wrażenie, aby było bez bugow, lagow i przy dużej liczbie osób. Powodzenia :)

proste,że będą bugi bo śmierdzi amatorką na kilometr.

dają zapowiedz z data startu 1.10 najdalej 3.10.

decyduja sie jednak na start 3.10

beta miala byc w sobote ale wystartowala w niedziele.wykryli bugi i start jednak "w piatek bez bugow"

po co wstawiac zapowiedz ze startem za 2 dni jak serwer podugowany.komedia.

juz wiecie dlaczego nikt z balmory nie podaje dokladnej daty startu? bo są powazni i traktuja ludzi powaznie.a takie przekladanie startu czy tu czy na pandorze(tam to juz calkiem cyrk) wywoluje beke u potencjalnych graczy.

Dobra, wypowiedziałeś się i wypłakałeś wszystkie swoje żale, a teraz możesz już sobie iść, bo tylko śmiecisz temat i nic ciekawego nie mówisz, tylko hejtujesz nie znając się na niczym. A jeżeli poważne traktowanie oznacza zapowiedź serwera nie podając przybliżonej daty to gratuluje Ci :) A i ja też ogłaszam start swojego serwera JarexusMt2 - data nieznana, oczekujcie startu! :D

Co do serwera to Beta jest fajna, można wszystko przetestować, a Ethiel szybko naprawia znalezione małe błędy, ogólnie nie mogę się doczekać startu, bo serwer zajefajny :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...