Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris - Rework

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azprime    Ty kradzieju jeden ty xD

Poprzednia odsłona padła z jakiego powodu? 

Jest napisane na początku prezki.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

O której godzinie planujecie udostępnić bete?

Późniejszym wieczorem (zapewne minimum po 18), mamy jeszcze trochę do zrobienia po przenosinach na właściwy serwer i kwestie organizacyjne.

(Tutaj muszę sobie poradzić sam, więc trzeba trochę czasu, uzbrójcie się w cierpliwość.)

Client jest już dostępny: www.patch.theris.pl/Theris_pl.rar

Na starcie z pewnością będzie więcej źródeł, przyznam prędkość nie powala.

Rejestracja zostanie włączona zaraz przed betą, konta prawdopodobnie zostaną już do startu, a reszta zostanie wyczyszczona.

Muszę uporać się jeszcze z technicznymi sprawami.

Skanery online chyba nie poradzą sobie z takim dużym plikiem, więc skan lokalny

(byłbym wdzięczny jakby ktoś po pobraniu wrzucił skan z jakiegoś avasta, gdzie widać co się skanuje)

Wszelkie błędy z uruchomieniem clienta prosimy zgłaszać na forum.

PS. jak komuś nie działa link do pobrania/forum to proszę o taką informację na PW (być może DNS'y jeszcze się propagują u niektórych - badamy temat)

749556c1a2954a0ca5ba0623f81a7994.png

Opublikowano

Podoba mi się jedynie opcja AFK, nie rozumiem po co nowe akcje - chyba, żeby gimnazjum miało więcej zabawy i "fanu".

Opublikowano

Podoba mi się jedynie opcja AFK, nie rozumiem po co nowe akcje - chyba, żeby gimnazjum miało więcej zabawy i "fanu".

Wyjdź, pewnie jak będzie rekrutacja na moderatora to jako 1-sza podanie będziesz składać ;] 

Serwer wygląda ciekawie, myślę że wbiję i zobaczę :)

Opublikowano

Forum wywaliło czy tylko mi nie działa?

Mi też przez chwilę nie działało, ale już działa.

Mi ciągle nie odpowiada :|

Mi działa, spróbuj z innej przeglądarki/wyczyść pliki cookie.

tenor.gif

Opublikowano

witam ponownie, otóż mam pytanko, czy macie jakiś patcher? bo pobrałem klienta i po otwarciu wyskoczył error ze wszystko nie zostalo pobrane przez co nie moge uruchomic klienta, a pobierac od nowa calego nie chce poniewaz trwalo to przeszlo półtora godziny 1f615.png

Opublikowano

Forum wywaliło czy tylko mi nie działa?

Mi też przez chwilę nie działało, ale już działa.

Mi ciągle nie odpowiada :|

Mi działa, spróbuj z innej przeglądarki/wyczyść pliki cookie.

Dzięki za chęci, już śmiga (:

Opublikowano

Ktoś widzę złapał pomysł stattracka od nas :D

Żaden serwer nie jest idealny, ale na każdym można znaleźć rzecz, dzięki której można stworzyć serwer marzeń :D A to, że u was był ten system to nie znaczy, że pierwsi go stworzyliście :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wiadomo o której start bety? :D

nie sledze tematu non stop,ale beta nie miala byc do 18 max?

jak oni bete przesuwaja to w poniedzialek nie rusza na bank. czyli co slynne  "start w piatek bez bugow?"

Opublikowano

jak oni bete przesuwaja to w poniedzialek nie rusza na bank. czyli co slynne  "start w piatek bez bugow?"

heh, skoro nie sledzisz tematu to sie najlepiej nie wypowiadaj i nie rob afery bez potrzeby ;)

mowili ze w godzinach wieczornych czyli po 18. 

Typek sam teraz to robi ciągle, bez pomocy innych adminów przez co to tyle wszystko trwa. Beta by juz ruszyla, ale polowa ludzi nie moze wbic na forum czy stronke to dalej cos robia aby kazdemu wszystko dzialalo. Maja problemy techniczne ale szybko sie z tym uporaja. Mowili rowniez ze dadza znac jak wystartuje beta ;)

Strzelam ze tak o 20-21 bedzie beta, ale to tylko moje przeczucie xD

PS: sorry za brak polskich znakow "ą, ę, ć" itp. ale po prostu nie chcialo mi sie ich wstawiac xD

Opublikowano

heh, skoro nie sledzisz tematu to sie najlepiej nie wypowiadaj i nie rob afery bez potrzeby ;)

Typek sam teraz to robi ciągle, bez pomocy innych adminów przez co to tyle wszystko trwa. Beta by juz ruszyla, ale polowa ludzi nie moze wbic na forum czy stronke to dalej cos robia aby kazdemu wszystko dzialalo. Maja problemy techniczne ale szybko sie z tym uporaja. Mowili rowniez ze dadza znac jak wystartuje beta ;)

PS: sorry za brak polskich znakow "ą, ę, ć" itp. ale po prostu nie chcialo mi sie ich wstawiac xD

czytanie ze zrozumieniem. ja tylko spytałem. nie od tego jest forum?po prostu mignela mi gdzies godzina 18 i spytalem.

w czwartek jak pojawila sie prezentacja byla mowa o mozliwym starcie w sobote.wiec smiesznie wyglada przekladanie bety jak zakladalo sie start.

cos mi sie wydaje ze nie rusza w poniedzialek i tyle .pomijajac juz fakt ze poniedzialek to data z dupy na start servera.

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem. ja tylko spytałem. nie od tego jest forum?po prostu mignela mi gdzies godzina 18 i spytalem.

w czwartek jak pojawila sie prezentacja byla mowa o mozliwym starcie w sobote.wiec smiesznie wyglada przekladanie bety jak zakladalo sie start.

cos mi sie wydaje ze nie rusza w poniedzialek i tyle .pomijajac juz fakt ze poniedzialek to data z dupy na start servera.

w drugim zdaniu zacząłeś (tak jakby) hejtować :v

nie podali dokładnie daty startu tylko przypuszczali start od 1 do 3 października. Nie powiedzieli "START 1.10.2016" a potem "PRZEKLADAMY START NA 3.10.2016" tylko po prostu napisali kiedy bedzie start, nic nie przekladali ;)))

dlaczego poniedzialek to data z dupy? moze im najbardziej pasuje akurat ten dzien? to ze ktos chodzi do szkoly, a ktos do roboty, to nie znaczy ze jest to dzien/data z dupy, daj se na luz koleś ;v

i jeszcze raz napisze Ci dużymi literami : NIC NIE BYŁO PRZEKŁADANE :)

Opublikowano

Ktoś widzę złapał pomysł stattracka od nas :D

Counter-Strike-Global-Offensive.jpg

Zanim to wprowadziliście to już było nawet w minecrafcie, więc faktycznie, na pewno od was xD

O której +/- beta?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...