Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris - Rework

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wspominam nienajlepiej exp byl strasznie monotonny mozna bylo dostac bialej goraczki i wyglada na to ze bd tu samo czyli 40-1h 1lv.... masakra byla.... to byl 1 z powodow ale tez monotonny jak kazdy inny serw . Moze znowu tu zagram jednak moja ocena to 3.5/10

ZZZ

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się bosko wbijam z całą ekipą 

To jest moje zdanie na temat reworka
Jak cos Nie Graj nie stracisz nic grasz tak wiedz co bedzie
Maja Wyjebane na kazdego gracza do slowa

Oceniasz serwer tylko dlatego, ze ma dopisek rework?? 

Napisze ci tylko tak na MPC gdzieś jeszcze krąży prezentacja starej odsłony therisa jakbyś sobie wszedł i porównał to myślę, że spokojnie mógłbyś pomyśleć, że to jest zupełnie nowy serwer, bo poza Głównym adminem i jakimiś pierdołami wszystko jest nowe. Tylko niestety taką mamy politykę MPC, że jednym można startować 10 x z jednym gównem i napisać sobie S2 S3 S4 i to przejdzie, a inni niestety muszą sobie jakoś radzić.

i juz kur** item shop na ludzi...
3 dungeony gz na plu jest wiecej

Są 3 dungi +  dt  i katakumby do tego masz jeszcze 6 rajdów

Start w sobotę? Dobrze przeczytałem? To niby kiedy chcecie zrobić beta testy otwarte?

Beta testy są od dawna, ale tylko osoby które śledziły FP oraz Ci, którzy wcześniej grali i dostali wiadomość na email wiedzieli o serwerze wcześniej i to w sumie wystarczyło by zebrać trochę luda na testy  :) Teraz już jest mała szansa, że ktoś jeszcze się załapie na bete  :D Ale jest szansa, bo start w sobote o 18, albo najpóźniej w poniedziałek  :)

Nie wprowadzaj w błąd jest zamknięta beta ale z tego co GA pisał beta otwarta dla wszystkich ma być na 100 %.  Jedynie nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy. 

Ty tu jakimś gm jesteś? 

Czy na max lvl mogę dropnąć wszystkie potrzebne ulepszacze i itemy do biologa czy jest jakiś limit? 

Opublikowano

Serwer zapowiada się bosko wbijam z całą ekipą 

Ty tu jakimś gm jesteś? 

Czy na max lvl mogę dropnąć wszystkie potrzebne ulepszacze i itemy do biologa czy jest jakiś limit 

GM nie jest, ale w tym wypadku ma rację, warto precyzować żeby nie wprowadzać kolejnych w błąd.

Na maksymalnym poziomie nie zrobisz na tyle wczesnego biologa/nie zdobędziesz ulepszaczy z początkowych map, ponieważ są ograniczenia poziomowe map.

Co za tym idzie, nie dostaniemy się na mapę i nie wydropimy biologa lub ulepszaczy z mobów, ZUO też jest z przedziałami poziomowymi więc raczej nie dopadniesz wcześniejszego bossa.

Limity na mapach to 40 poziomów, albo nieco więcej - np expowisko 100-125 jest do 140-150 lvl.

Opublikowano

Boże, po prezentacji kocham ten serwer :3 Żeby tylko wypalił, odpalił, nie miał bugów i miał sporo graczy, żeby było z kim tańczyć przy ognisku... Szkoda wielka, ze reklamy nie ma.

who cares?

Opublikowano

Świetny pomysł z oznaczeniami afk/wyciszonym/topkami - niby takie "banalne", a do tej pory chyba nikt tego nie wykorzystał. 
Jak na max 250 jest rzeczywiście ubogo z setami, ale zapowiada się nieźle. Powodzenia ;)

@Terrors w takim razie zwracam honor :D

tMjZlYU.png

Opublikowano

Świetny pomysł z oznaczeniami afk/wyciszonym/topkami - niby takie "banalne", a do tej pory chyba nikt tego nie wykorzystał. 

Jak na max 250 jest rzeczywiście ubogo z setami, ale zapowiada się nieźle. Powodzenia ;)

Setów jest więcej ale tylko niektóre zostały w prezentacji pokazane :P 

Opublikowano

3 lata minęły a belki tak samo brzydkie do prezki xD

Ogólnie ładnie przedstawiona prezentacja i dodatkowo dobrze zrobione dodatki, które umilą każdemu grę.

Podoba mi się to, że archer w końcu ma spore łuki, a nie jakieś proce jak na niektórych serwerach :D

Zabezpieczenia konta również mi się podobają, wielki plus dla was :)

Będzie sztosik serwer, widzę pierwszy serwer który wie czym ma być rework.

Propsuje założycieli :)

Opublikowano

Dziękujemy za wyrażanie swoich opinii.

Nie chcemy dłużej trzymać Was w niepewności, dlatego też finalną datę startu planujemy na 3.10 godzina 18:00.

Uprzedzaliśmy o takim fakcie na początku zapowiedzi, myślę, że wyjdzie nam to wszystkim na dobre - co prawda stracimy weekend na intensywną grę w topkę, ale zyskamy weekend na testy :)

Funkcjonalności jak widzicie jest na prawdę sporo i nie chcielibyśmy się zbytnio pośpieszyć. Ponadto beta testy otwarte, z Waszym udziałem również będą istotne w celu oceny stabilności i optymalizacji serwera.

Jutro powinna wystartować otwarta beta dla wszystkich graczy, wówczas zostanie otwarta rejestracja kont, postaram się rano wrzucić clienta i podać Wam link, żebyście mogli wcześniej go pobrać.

Mamy nadzieję, że nas zrozumiecie.

Pozdrawiam.

@hajzynberg

Jest 15 sztuk broni w systemie ulepszania broni PVP dostępnych od 100 do 250 poziomu, a ponadto 12 sztuk zbroi.

Opublikowano

Setów jest więcej ale tylko niektóre zostały w prezentacji pokazane :P 

kto Ci to powiedzial, ze wiecej?

lGxCbNd.png

Opublikowano

To kiedy ten serwer w końcu startuje?

Start odbędzie się 3.10.2016 o godzinie 18:00 (poniedziałek), natomiast wcześniej będzie otwarta beta dla wszystkich.

punkty IS to SMy w ISie tak?

Tak jest, proszę nie zwracać uwagi na zawartość IS, ponieważ nie jest zupełnie przygotowany, a przedmioty są tam testowo.

Opublikowano

Start odbędzie się 3.10.2016 o godzinie 18:00 (poniedziałek), natomiast wcześniej będzie otwarta beta dla wszystkich.

punkty IS to SMy w ISie tak?

Tak jest, proszę nie zwracać uwagi na zawartość IS, ponieważ nie jest zupełnie przygotowany, a przedmioty są tam testowo.

Kiedy jest start bety?

Opublikowano

Jak start ma być w poniedziałek to nie lepiej o godzinie np. 20/21, bo niektórzy praca, szkoła i inne różne takie sprawy mają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...