Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris - Rework

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie i jak najbardziej polecam osobom które chcą pograć na Normalnym zadbanym serwerze z ogarniętym administratorem  a nie na zlepku z mpc i dziecinną administracją. której jedynym celem jest oskubać was graczy do ostatniego grosza i się zawinąć 

Powodzenia na starcie 

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie i jak najbardziej polecam osobom które chcą pograć na Normalnym zadbanym serwerze z ogarniętym administratorem  a nie na zlepku z mpc i dziecinną administracją. której jedynym celem jest oskubać was graczy do ostatniego grosza i się zawinąć 

Powodzenia na starcie 

W pełni się zgadzam z tą opinią  nic dodać nic ująć 

W ile mniej więcej wybonuję  max bony w całym eq? w tym nowym bonowaniu 

W Teamie  będzie tylko 1 osoba ?

U kogo planujesz reklamę?

Opublikowano

Odradzam gry " rework" padnie po kilku dniach to po 1 po 2 brak administracji po 3 zadnej reklamy - pozdro 600 nie utrzyma sie to jest sie zjebanym zreszta chuy kazdy wie o co chodzi nie ma sensu tlumaczyc tych przekretow pozdro i ogarniam ze to max na 2 tyg sie okarze ale nie polecam serwer a 2/10 juz sie kiedys przekonalem sam ze nie warto grac na tym syfie takze miej wyjebane tak .. Bardziej to chujnia ew to co zawsze czyli fail inny i rework goni rework never true ;( Nie graj tu prosze nie warto wgle szkoda waszego czasu serio szkoda ;) Nie polecam nie popelnie 2 raz bledu -- nie zagram i mam nadzieje ze nikt nie wbije i pod isa nie polecicie ;)) Szkoda Slow wgl i tak zawsze jakis zjeb wbije ;∆ √ Never 4 Ever Nie graj na tym czyms ^^ ™ Zegnam Narka Miej dalej wyjebane to sie przekonasz sam ;) True
Odradzam gry " rework" padnie po kilku dniach to po 1 po 2 brak administracji po 3 zadnej reklamy - pozdro 600 nie utrzyma sie to jest sie zjebanym zreszta chuy kazdy wie o co chodzi nie ma sensu tlumaczyc tych przekretow pozdro i ogarniam ze to max na 2 tyg sie okarze ale nie polecam serwer a 2/10 juz sie kiedys przekonalem sam ze nie warto grac na tym syfie takze miej wyjebane tak .. Bardziej to chujnia ew to co zawsze czyli fail inny i rework goni rework never true ;( Nie graj tu prosze nie warto wgle szkoda waszego czasu serio szkoda ;) Nie polecam nie popelnie 2 raz bledu -- nie zagram i mam nadzieje ze nikt nie wbije i pod isa nie polecicie ;)) Szkoda Slow wgl i tak zawsze jakis zjeb wbije ;∆ √ Never 4 Ever Nie graj na tym czyms ^^ ™ Zegnam Narka Miej dalej wyjebane to sie przekonasz sam ;) True and Reklamy brak - 0 graczy tzn jakies zjeby zawsze sie wjebia :P

To jest moje zdanie na temat reworka
Jak cos Nie Graj nie stracisz nic grasz tak wiedz co bedzie
Maja Wyjebane na kazdego gracza do slowa

Opublikowano

Oceniasz serwer tylko dlatego, ze ma dopisek rework?? 

Napisze ci tylko tak na MPC gdzieś jeszcze krąży prezentacja starej odsłony therisa jakbyś sobie wszedł i porównał to myślę, że spokojnie mógłbyś pomyśleć, że to jest zupełnie nowy serwer, bo poza Głównym adminem i jakimiś pierdołami wszystko jest nowe. Tylko niestety taką mamy politykę MPC, że jednym można startować 10 x z jednym gównem i napisać sobie S2 S3 S4 i to przejdzie, a inni niestety muszą sobie jakoś radzić.

i juz kur** item shop na ludzi...

3 dungeony gz na plu jest wiecej

Są 3 dungi +  dt  i katakumby do tego masz jeszcze 6 rajdów

Opublikowano

Będzie wjeżdżane - tak czuję i ja to wiem ;)

Pzdr

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Odradzam gry " rework" padnie po kilku dniach to po 1 po 2 brak administracji po 3 zadnej reklamy - pozdro 600 nie utrzyma sie to jest sie zjebanym zreszta chuy kazdy wie o co chodzi nie ma sensu tlumaczyc tych przekretow pozdro i ogarniam ze to max na 2 tyg sie okarze ale nie polecam serwer a 2/10 juz sie kiedys przekonalem sam ze nie warto grac na tym syfie takze miej wyjebane tak .. Bardziej to chujnia ew to co zawsze czyli fail inny i rework goni rework never true ;( Nie graj tu prosze nie warto wgle szkoda waszego czasu serio szkoda  ;) Nie polecam nie popelnie 2 raz bledu -- nie zagram i mam nadzieje ze nikt nie wbije i pod isa nie polecicie  ;)) Szkoda Slow wgl i tak zawsze jakis zjeb wbije ;∆ √ Never 4 Ever Nie graj na tym czyms  ^^ ™ Zegnam Narka Miej dalej wyjebane to sie przekonasz sam  ;) True

Z tego co widzę, to grałeś na jakimś reworku serwera, którego bardzo lubiłeś, lecz ten rework Cię bardzo zawiódł i stąd masz teraz obsesje do innych reworków. Na każdym serwerze jest inna administracja, więc nie można porównywać jednego serwera z drugim. Poza tym admin mógł spokojnie zmienić nazwę serwera na inną, gdyż ten serwer stał 3 lata temu, a więc teraz nikt nawet by się nie spostrzegł, że to ten sam jest serwer. Z mojej strony ogromny szacun dla tego admina, że przyznał się do błędu i nie ukrywa się, że kiedyś miał serwer - a większość adminów by pewnie tak zrobiło :) Więc dobra, już wiemy, że ty nie zawitasz, ale nie zniechęcaj innych, bo tak na prawdę żadnego argumentu nie podałeś, który by mógł zniechęcić do grania na tym serwerze. Jedynie co według ciebie jest wytłumaczeniem to, to, że to jest rework, a to nie jest żaden argument :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Powodzenia na starcie

W pełni się zgadzam z tą opinią  nic dodać nic ująć 

W ile mniej więcej wybonuję  max bony w całym eq? w tym nowym bonowaniu 

W Teamie  będzie tylko 1 osoba ?

U kogo planujesz reklamę?

Ekwipunek wybonujesz w około 15-20 minut, bardzo szybko się bonuje bo wybierasz bonusy jakie chcesz i zmieniasz ich wartości kilka razy.

Jako technik tak, tylko ja, ale będzie rekrutacja GM/support być może pojawią się moderatorzy forum z dawnej ekipy, ale pewnie będzie rekrutacja na moderatorów w swoim czasie.

Przeprowadziliśmy mailing do starych graczy, nie mniej jednak pasowałoby skorzystać z usług jakiegoś youtubera - co prawda stawiamy na tych mniejszych, dla których przygotowaliśmy ciekawe rozwiązania (jest info w zapowiedzi - youtuber)

Jesteśmy otwarci na propozycję, sprawa reklamy jest jeszcze do dyskusji.

Opublikowano

Ogólnie zmiany na plus, ale obawiam się, że został zapomniany główny aspekt gry i będzie to wyglądało tak, że gra się słabo, ale są nowości i w tej sytuacji one niestety nie wystarczą. Ale obym się mylił, ogólnie jest spoko, good luck ;-) 

Opublikowano

Ogólnie zmiany na plus, ale obawiam się, że został zapomniany główny aspekt gry i będzie to wyglądało tak, że gra się słabo, ale są nowości i w tej sytuacji one niestety nie wystarczą. Ale obym się mylił, ogólnie jest spoko, good luck ;-) 

Idz Tungi pilnuj XDDDDDD

@top

Jakie ceny w is?

Opublikowano

Server zapowiada się naprawde fajnie, chętnie wejde go zobaczyć. Beta trwa?

Opublikowano

Idz Tungi pilnuj XDDDDDD

@top

Jakie ceny w is?

Na razie nie ma co zwracać uwagi na IS, aczkolwiek IS będzie w przystępnych cenach, nigdy nie mieliśmy wygórowanych cen.

IS'em zajmiemy się na końcu.

Server zapowiada się naprawde fajnie, chętnie wejde go zobaczyć. Beta trwa?

Póki co zamknięte testy, ale staramy się aby jak najszybciej udostępnić serwer dla wszystkich w otwartych beta testach - będziemy informować.

Opublikowano

Start w sobotę? Dobrze przeczytałem? To niby kiedy chcecie zrobić beta testy otwarte?

Beta testy są od dawna, ale tylko osoby które śledziły FP oraz Ci, którzy wcześniej grali i dostali wiadomość na email wiedzieli o serwerze wcześniej i to w sumie wystarczyło by zebrać trochę luda na testy  :) Teraz już jest mała szansa, że ktoś jeszcze się załapie na bete  :D Ale jest szansa, bo start w sobote o 18, albo najpóźniej w poniedziałek  :)

@Edit - Nieaktualne, mała pomyłka :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Start w sobotę? Dobrze przeczytałem? To niby kiedy chcecie zrobić beta testy otwarte?

Beta testy są od dawna, ale tylko osoby które śledziły FP oraz Ci, którzy wcześniej grali i dostali wiadomość na email wiedzieli o serwerze wcześniej i to w sumie wystarczyło by zebrać trochę luda na testy  :) Teraz już jest mała szansa, że ktoś jeszcze się załapie na bete  :D Ale jest szansa, bo start w sobote o 18, albo najpóźniej w poniedziałek  :)

Nie wprowadzaj w błąd jest zamknięta beta ale z tego co GA pisał beta otwarta dla wszystkich ma być na 100 %.  Jedynie nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy. 

Opublikowano

Pamiętam jaki był hajp na ten serwer. W sumie nie był zły. O ile mnie pamięć nie myli było sporo ciekawych systemów i nie dało się aż tak tu nudzić.

Powodzenia! :)

Opublikowano

Na starcik wbiję i ocenię nową jakość. Pamiętam jak grałem na 1-wszej odsłonie to było mega, tylko te zbrojki pierwsze do zmiany.. :D 

Polecam. 

obraz.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie.

Aczkolwiek forum należy postawić od nowa, najlepiej na silniku IPB/IPS - lepsza przejrzystość i super wydajność. Co jak co, ale forum to podstawowe community serwera.

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...