Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Theris - Rework

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kiedy ten serwer w końcu startuje?

Start odbędzie się 3.10.2016 o godzinie 18:00 (poniedziałek), natomiast wcześniej będzie otwarta beta dla wszystkich.

Jak start ma być w poniedziałek to nie lepiej o godzinie np. 20/21, bo niektórzy praca, szkoła i inne różne takie sprawy mają

to wlasnie dlatego o 18 :)

@topic

Jaka cena IS ? Zbroje ochydne  :yay::s

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To kiedy ten serwer w końcu startuje?

Start odbędzie się 3.10.2016 o godzinie 18:00 (poniedziałek), natomiast wcześniej będzie otwarta beta dla wszystkich.

Jak start ma być w poniedziałek to nie lepiej o godzinie np. 20/21, bo niektórzy praca, szkoła i inne różne takie sprawy mają

Kto kończy lekcje o 21?

Dasz sam rade?

Co z reklama?

Z tego co wyczytałem, to będzie też jakaś rekrutacja na supporterów i administratorów.

tenor.gif

Opublikowano

Witam, serwer zapowiada sie super, lecz mam pytanie czy Pan Ethiel to RaveN ? :P Gralem na starym BoundMT2 i pamiętam jak pod koniec serwera strona przekierowywała na theris.pl. Jesli technik jest ten sam to na pewno zawitam bo nie miałem się do czego przyczepić grając na starym Boundzie. Proszę o odpowiedz ;p

­giphy.gif

Opublikowano

Witam, serwer zapowiada sie super, lecz mam pytanie czy Pan Ethiel to RaveN ? :P Gralem na starym BoundMT2 i pamiętam jak pod koniec serwera strona przekierowywała na theris.pl. Jesli technik jest ten sam to na pewno zawitam bo nie miałem się do czego przyczepić grając na starym Boundzie. Proszę o odpowiedz ;p

Zgadza się, zamierzchłe czasy.. 6 lat temu, czasy były inne i technologia nie ta co dostępna dzisiaj - ale za to klimat jedyny w swoim rodzaju! :)

Mimo wszystkie fajnie, że ktoś się jeszcze ostał z tej epoki i pamięta o takim serwerze! Pozdrawiam!

Dasz sam rade?

Co z reklama?

Postaramy się nawiązać jakąś współpracę, zapraszamy chętnych mniejszych i większych youtuberów do kontaktu.

Jak możecie zobaczyć w prezentacji, przygotowaliśmy dla twórców i ich widzów wiele udogodnień.

Co do pytań czy sam dam radę, jestem i będę jedynym technikiem tego projektu - będziemy rekrutować supporterów do kontaktu z graczami i pomocy, każdy będzie miał szansę po zapoznaniu się z serwerem.

Jacyś GM'i zapewne też się znajdą, ale nie będziemy ich wielu potrzebować, eventy odbywają się bez udziału administracji, co do banowania oszustów na wspomagaczach... będziemy o to dbać.

PS. Będziemy zmieniać adres serwerów DNS dla naszej domeny, dlatego forum oraz strona mogą odnotować przerwy w działaniu.

Opublikowano

CIEKAWE CO NA TO S A B A L 

WYGLĄDA CIEKAWIE POWODZENIA

Ten degenerat niech się zakopie.

Ogólnie serwer fajny, szkoda, że jednak jutro nei startuje, ale do poniedziałku przeżyjemy. I tak jutro/ndz. zajęcia. : )))

lGxCbNd.png

Opublikowano

Jak to co na to s a b a l. Dla niego to pewnie kolejny kotlet, bo tylko to umie mówić i oczywiście o hajsie :). Czekam na serwer z niecierpliwością.

Opublikowano

Jakie zbroje przerabia się dalej? Stalki? Nie mogę dopatrzeć się informacji w prezentacji.

5183415248134d999aabcdfa23572a22.png

Opublikowano

Na serwer na pewno zawitam. Grałem na boundzie, grałem na poprzedniej edycji, tutaj też zagoszczę.

Azprime TY K***O ODDAJ HAJS Z SANTERII ŚMIECIU, A NIE S A B A L A (dobra cenzura xD co za idiotyzm) KRYTYKUJESZ, HIPOKRYZJA OVER 9K.

>BĄDŹ IDIOTĄ

>NAZYWAJ KOGOŚ UPOŚLEDZONYM BO NISZCZY ZŁODZIEJI X D D

Opublikowano

Azprime TY K***O ODDAJ HAJS Z SANTERII ŚMIECIU, A NIE S A B A L A (dobra cenzura xD co za idiotyzm) KRYTYKUJESZ, HIPOKRYZJA OVER 9K.

>BĄDŹ IDIOTĄ

Ukradłem Ci coś? Wyniosłem cokolwiek z domu? Zmusiłem Cie siłą do gry na jakimkolwiek serwerze ode mnie i płacenia mi za to? Grając na serwerach prywatnych musisz mieć świadomość tego, że nie każdy będzie stał przez lata jak serwery globalne, są serwery mniej (np. Santeria która poległa technicznie przez pewnego niebywale odpowiedzialnego technika) i bardziej udane, a przy aktualnym "trendzie" gracze przeskakują z serwera na serwer, byle by być tam, gdzie ich YouTuber będzie nagrywać serie i prędko to się nie zmieni. Odchyłem od reguły jest tu Vesteris, ale jak masz dopracowany serwer i ziomka NoPerfecta, który robi Ci 3 sezony nagrywając w kółko to samo, efekt będzie raczej nie zmienny. (Oczywiście i tu dostało się Endymionowi od S a b a l a po dupie, bo jak to stwierdził "Endymion robi Vesteris tylko po to, żeby zarobić, dlatego j**** Vesteris"). Drugi przykład jaki przytocze to Athes, serwer równie dopracowany, ale poszedł w zapomnienie wraz wbiciem maksymalnego poziomu i zakończeniem serii przez YouTuberów. To potwierdza tylko obecnie panujący trend latania i grania tam, gdzie dany YouTuber nagrywa. Oczywiście aby doj**** sobie trochę fejmu i poklasku na jutubach sytuacje wywęszył zaraz S a b a l i wkroczył do akcji, pomanipulować swoimi widzami, aby zrobić z Hooltrasa i innych jego pokroju twórców wielkich oszustów dlatego, że coś mu się nie spodobało w jego chorej wizji idealnego swiata metin2. Stąd też właśnie nim gardze i osobami jego pokroju, mimo to w części swoich filmów np. z Antarisem, Optimusem czy Arianea ma racje i ciężko temu zaprzeczyć. Nie masz obowiązku wydawania realnych pieniędzy grając na danym serwerze. Nazywanie kogokolwiek w takim przypadku złodziejem jest czystą hipokryzją, no chyba że mówimy tu o osobach skrajnie nieodpowiedzialnych typu Flourine albo robiących kopiuj wklej z serwerami byle by tylko najebac ekstremalnie szybko pieniądze, ale to naprawdę sporadyczne i wyjątkowe przypadki.

Ku gwoli ścisłości, beka i upośledzenie sprowadza się do tego za kogo on się ma, jak próbuje rozkazywać swoim widzom i twórcom prywatnych serwerów co mają robić. Pozdrówki.

Opublikowano

>BĄDŹ IDIOTĄ

Ukradłem Ci coś? Wyniosłem cokolwiek z domu? Zmusiłem Cie siłą do gry na jakimkolwiek serwerze ode mnie i płacenia mi za to? Grając na serwerach prywatnych musisz mieć świadomość tego, że nie każdy będzie stał przez lata jak serwery globalne, są serwery mniej (np. Santeria która poległa technicznie przez pewnego niebywale odpowiedzialnego technika) i bardziej udane, a przy aktualnym "trendzie" gracze przeskakują z serwera na serwer, byle by być tam, gdzie ich YouTuber będzie nagrywać serie i prędko to się nie zmieni. Odchyłem od reguły jest tu Vesteris, ale jak masz dopracowany serwer i ziomka NoPerfecta, który robi Ci 3 sezony nagrywając w kółko to samo, efekt będzie raczej nie zmienny. (Oczywiście i tu dostało się Endymionowi od MPCforuma po dupie, bo jak to stwierdził "Endymion robi Vesteris tylko po to, żeby zarobić, dlatego j**** Vesteris"). Drugi przykład jaki przytocze to Athes, serwer równie dopracowany, ale poszedł w zapomnienie wraz wbiciem maksymalnego poziomu i zakończeniem serii przez YouTuberów. To potwierdza tylko obecnie panujący trend latania i grania tam, gdzie dany YouTuber nagrywa. Oczywiście aby doj**** sobie trochę fejmu i poklasku na jutubach sytuacje wywęszył zaraz S a b a l i wkroczył do akcji, pomanipulować swoimi widzami, aby zrobić z Hooltrasa i innych jego pokroju twórców wielkich oszustów dlatego, że coś mu się nie spodobało w jego chorej wizji idealnego swiata metin2. Stąd też właśnie nim gardze i osobami jego pokroju, mimo to w części swoich filmów np. z Antarisem, Optimusem czy Arianea ma racje i ciężko temu zaprzeczyć. Nie masz obowiązku wydawania realnych pieniędzy grając na danym serwerze. Nazywanie kogokolwiek w takim przypadku złodziejem jest czystą hipokryzją, no chyba że mówimy tu o osobach skrajnie nieodpowiedzialnych typu Flourine albo robiących kopiuj wklej z serwerami byle by tylko najebac ekstremalnie szybko pieniądze, ale to naprawdę sporadyczne i wyjątkowe przypadki.

Ku gwoli ścisłości, beka i upośledzenie sprowadza się do tego za kogo on się ma, jak próbuje rozkazywać swoim widzom i twórcom prywatnych serwerów co mają robić. Pozdrówki.

Ja nie gram tam, gdzie gra jakiś youtuber, tylko wbijam z kumplem pograć na jakimś świeżym serwerku. Nie pamiętam za bardzo Santerii, aczkolwiek, jeśli to był ten serwer, to gildia BlueEyes miała większe przywileje niż normalni gracze, już nie pamiętam jakie, nie wnikam, po prostu, kolesiostwo było w grze. elo.

Truta tylko z ripera?

Opublikowano

>BĄDŹ IDIOTĄ

Ukradłem Ci coś? Wyniosłem cokolwiek z domu? Zmusiłem Cie siłą do gry na jakimkolwiek serwerze ode mnie i płacenia mi za to? Grając na serwerach prywatnych musisz mieć świadomość tego, że nie każdy będzie stał przez lata jak serwery globalne, są serwery mniej (np. Santeria która poległa technicznie przez pewnego niebywale odpowiedzialnego technika) i bardziej udane, a przy aktualnym "trendzie" gracze przeskakują z serwera na serwer, byle by być tam, gdzie ich YouTuber będzie nagrywać serie i prędko to się nie zmieni. Odchyłem od reguły jest tu Vesteris, ale jak masz dopracowany serwer i ziomka NoPerfecta, który robi Ci 3 sezony nagrywając w kółko to samo, efekt będzie raczej nie zmienny. (Oczywiście i tu dostało się Endymionowi od MPCforuma po dupie, bo jak to stwierdził "Endymion robi Vesteris tylko po to, żeby zarobić, dlatego j**** Vesteris"). Drugi przykład jaki przytocze to Athes, serwer równie dopracowany, ale poszedł w zapomnienie wraz wbiciem maksymalnego poziomu i zakończeniem serii przez YouTuberów. To potwierdza tylko obecnie panujący trend latania i grania tam, gdzie dany YouTuber nagrywa. Oczywiście aby doj**** sobie trochę fejmu i poklasku na jutubach sytuacje wywęszył zaraz S a b a l i wkroczył do akcji, pomanipulować swoimi widzami, aby zrobić z Hooltrasa i innych jego pokroju twórców wielkich oszustów dlatego, że coś mu się nie spodobało w jego chorej wizji idealnego swiata metin2. Stąd też właśnie nim gardze i osobami jego pokroju, mimo to w części swoich filmów np. z Antarisem, Optimusem czy Arianea ma racje i ciężko temu zaprzeczyć. Nie masz obowiązku wydawania realnych pieniędzy grając na danym serwerze. Nazywanie kogokolwiek w takim przypadku złodziejem jest czystą hipokryzją, no chyba że mówimy tu o osobach skrajnie nieodpowiedzialnych typu Flourine albo robiących kopiuj wklej z serwerami byle by tylko najebac ekstremalnie szybko pieniądze, ale to naprawdę sporadyczne i wyjątkowe przypadki.

Gosciu, ale co ty wiesz o Athesie... Wiesz dlaczego gracze odeszli? Myślisz, że przez to, że youtuberzy skończyli serie? No raczej nie... Opisze Ci co się działo.

Od startu był bug, że dawałeś na rybaka bryłkę 50kk a dostawałeś 500kk. Po 3 tyg od startu został ten bug naprawiony to gospodarka już praktycznie upadła.

Do tego Bug na najdroższy ulepszacz na serwie, gdzie siedząc przez 12h na mapie mogłeś wydropić 3-4szt. Korzystając z tego buga mogłeś mieć 40-50 w te 12h.

No nic To Pan Array pomyślał, że doda system ziemi gildii. No i kolejny bug wleciał. Jak stawiałeś sobie drzewko, czy tam kamyk to dostawałeś (Chyba 2-4kkk- Dokładnie nie pamietam jaka to była kwota) Wykupiliśmy całe m1 z itemków. No GA nawet cofki nie zrobił, tylko zostawił serw i tak umarł. 

Dalej uważasz, że robią dobre serwy?

Bug ze sklepami offine na Invorii. Jak ludzie nabugowali sobie szarf tych najlepszych... No przecież to takie dobre serwy.  Nie mówiąc od sprzedawaniu zbanownych postaci przez  Goldiego na allegro i itemków tworzynych przez Array, które później sprzedawł Goldie.

Na athesie jeszcze nikt nie miał naramiennika z bossa co 24h, bo tylko nasza gildia ubijała tego bossa, bo potrzeba było 10 osób +, ale 1 osoba-tzw random miał już ten naramiennik. 

Pozdro i życzę powodzenia z serwerkiem , oby nie było bugów. 

Opublikowano

>BĄDŹ IDIOTĄ

Gosciu, ale co ty wiesz o Athesie... Wiesz dlaczego gracze odeszli? Myślisz, że przez to, że youtuberzy skończyli serie? No raczej nie... Opisze Ci co się działo.

Od startu był bug, że dawałeś na rybaka bryłkę 50kk a dostawałeś 500kk. Po 3 tyg od startu został ten bug naprawiony to gospodarka już praktycznie upadła.

Do tego Bug na najdroższy ulepszacz na serwie, gdzie siedząc przez 12h na mapie mogłeś wydropić 3-4szt. Korzystając z tego buga mogłeś mieć 40-50 w te 12h.

No nic To Pan Array pomyślał, że doda system ziemi gildii. No i kolejny bug wleciał. Jak stawiałeś sobie drzewko, czy tam kamyk to dostawałeś (Chyba 2-4kkk- Dokładnie nie pamietam jaka to była kwota) Wykupiliśmy całe m1 z itemków. No GA nawet cofki nie zrobił, tylko zostawił serw i tak umarł. 

Dalej uważasz, że robią dobre serwy?

Bug ze sklepami offine na Invorii. Jak ludzie nabugowali sobie szarf tych najlepszych... No przecież to takie dobre serwy.  Nie mówiąc od sprzedawaniu zbanownych postaci przez  Goldiego na allegro i itemków tworzynych przez Array, które później sprzedawł Goldie.

Na athesie jeszcze nikt nie miał naramiennika z bossa co 24h, bo tylko nasza gildia ubijała tego bossa, bo potrzeba było 10 osób +, ale 1 osoba-tzw random miał już ten naramiennik. 

Pozdro i życzę powodzenia z serwerkiem , oby nie było bugów. 

O tym akurat nie wiedziałem bo tam po prostu nie gram, oparłem się na opinii paru graczy i Invorii z czasów jej świetności, zatem zwracam honor. Zamiast Athesa w mojej wypowiedzi można wstawić inny, dowolny serwer znanego twórcy na poziomie Vesterisu i efekt będzie dokładnie ten sam.

Opublikowano

Widzę, że w temacie zrodziła się dyskusja o innych projektach. Ten wątek nie jest miejscem do tego przeznaczonym. Kolejne posty nie na temat będą karane punktami. 

Opublikowano

Grałem  w 2k13 i zagram tym razem, wspomnienia wracają :yay:

Mam nadzieje, że przez te nowości nie będzie od chuia bugów, bo zapowiada się zarąbiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...