Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro3 [DE]

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie można KU pofarmić?

Mi się dobrze farmiło dropkiem w Chunjo u góry mapy (po prawej). Dużo metinów cierpienia, które szybko schodzą. Wystarczy 1lvl i antyexp i lecisz (do tego wierzchowiec 100 ataku).

W sumie i tak tu nie gram, więc rzucam konto z lykanem 56lvl, purpura chyba G6 (przypadkiem zmieniłem płeć, czy coś za 750kk i mi się odechciało grać xD):

id: whynotkrvl

h: 123456

hasło i maila można zmienić bez żadnych potwierdzeń, więc enjoy

kto pierwszy, ten lepszy

tenor.gif

Opublikowano

Szukam tu gildii z ts3 w czerwonych, kupie aury za PLNY :D

Pisz PW, jest nas kilku, moznaby ogarnac jakas gildie :)

O ile ogarna te lagi, bo na razie to wieczorami gra sie baaaaaaardzo ciezko...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

jak myślicie dobrą opcją bedzie zrobienie WP FULL DROP i oddzielną postać PvP i na tą postać zarobie WP'kiem. Nie grałem na  poprzedniej ''odłsonie'' wiec to dla mnie nowy serwer.

Opublikowano

Tak właśnie się robi na większości serwerów hard/medium. Będzie to dobry pomysł bo WP i Body to najlepsze postacie do dropu, nie warto się męczyć inną klasą.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

server jest jakiego tupu?? bo nie dzialaja obrazki w prezentacji :P trudno sie expi? zarabia?

Medium. Expi sie raczej latwo, ja z zarobkiem tez problemow nie mam. Metkow jest bardzo duzo a zarobek z nich wystarczajacy :-)

Tak właśnie się robi na większości serwerów hard/medium. Będzie to dobry pomysł bo WP i Body to najlepsze postacie do dropu, nie warto się męczyć inną klasą.

Chyba, ze umie sie grac, to nie trzeba tak robic :v

Jest to stabliny serwer zagraniczny ,prawda?

Stabilny i zagraniczny. Aczkolwiek.... lekko zlagowany, jak na ten moment. Wieczorami ciezko ogarnac gre, bo przy tylu ludziach online sa niesamowite lagi, nie mniej maja to ogarnac, jakos teraz...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam gildii w Chunjo, BM 54 ochronka g5, duch g1, sferka m3 (mam ku tylko brak rad xD), kontakt pw na forum (dropie rady)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

ja tez szukam gildi chunjo :D wp ,tak sie zastanawiam czy czat only ENG ?

nick:kieb

Jak juz to tylko niemiecki, a nie angielski... ;-) Nie mniej nie raz pisalem / ludzie pisali po polsku, po angielsku i bany nie lecialy za to.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...