Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro3 [DE]

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie dropią szpony skarabeusza te na 65lvl dla likana ???

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dupa wam wygasla.

Wejdźcie na strone potwierdźcie capcha i obrazki na mpc sie pojawia

K***A CZYTANIE NIE BOLI

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

No no, klient ma opcja wyboru Polskiego jestem zaskoczony pozytywnie, kit ze nie ma Polskich znaków, ale wazne ze bony idzie rozczytać, a serwer na prawde fajny bez zbednych bajerow i fajne nowosci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli na serwerze jest stara administracja -> z Shiro2 - to ja nie polecam tam grać, bo się dorobicie i potem wielkie ' G ' zobaczycie na swoich postaciach...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że powoli się serwer wypala. Jak już grać na niemieckim serwerze o polecam Rubinum. Zdecydowanie więcej graczy i ciekawsza rozgrywka ( według mnie xD )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z*******Y SERVEREK

wbijajcie do jinno jest tam polska gildia GROM, ja mam nick KAPRAL i jest jeszcze paru polakow, zdecydowanie server godny polecenia, chetnie pomoge na start

9rskk1.jpg

Opublikowano

Up, życzę ci powodzenia :P, z graniem tam jak cała gildia twoja bana wyłapie, ja mam chyba jakieś itemy czy coś to ci mogę dać :).

Ker169.gif

Opublikowano

Dlaczego bana? GM-owie są spoko zawsze pomagają, a my mamy 3x 90 + to jakoś gra sie klei . Lepiej graj z nami zamiast mi dawac itemy :P 

9rskk1.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Edit : Już działa poprostu nie wiedziałem że nowy patcher dodali

A u mnie ostatnio problem z Error 404 widoczny na zalaczonym obrazku. Na stacjonarnym sprawdzalem i na laptopie i jest to samo. Niby w google sa jakies sposoby na to ale u mnie zaden nie dziala. Ma lub mial ktos taki problem? I jak sobie poradzic??

post-869259-0-49372400-1489592792_thumb.jpg

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...