Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro3 [DE]

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O której startuje? :D Bo jest już 21 aa na stronie jest offline ?

Bo dekle liczyć nie potrafią, czasu niemieckiego a nie polskiego. U nich między 18-21 czyli u nas między 22 a pierwszą. :)

Ty jakis przyjebany chyba jestes, ziomeczku xD

Czytaj posty dokładnie, napisałem że mi się coś poyebało to i tak tacy jak Ty muszą swoje 3 grosze dołożyć...

Co do serwera. Trochę za łatwo to wszystko idzie xD

IDcncno.png

Opublikowano

Zwiekszali na poprzednich edycjach max lv? Bo nie wiem czy 110 lv max mnie cieszy.

120 tu chyba.

Vote wam działa?

Tak. Za nie nie dostajesz normalnych SM tylko jakies votecoinsy, nie wiem na co je mozna przeznaczyc :v

KD +2,3 sie w ogole oplaca zbierac? da sie je ulepszac badz cos z nimi zrobic? Server jak na medium dosc specyficzny ale bardzo przyjemny, jedyny minus to ... ze niemiecki. Nie za wiele rozumiem, nawet przy tym "spolszczeniu" :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No niestety ja takze nie moge załozyc konta

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Linki nie wygasly tylko ataki w strone ida, dzisiaj wrzuce grafike na inny hosting i powinno byc ok ale tych linkow jest tak duzo xD

@Prosze O NIE ZAMYKANIE TEMATU Z POWODU NIEDZIALAJACEJ GRAFIKI.

Opublikowano

jakiego e-maila mam uzyc aby zalozyc konto ciagle pokazuje ze jest zly

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jakiego e-maila mam uzyc aby zalozyc konto ciagle pokazuje ze jest zly

Nie mozesz kopiowac musisz wpisac recznie w dwoch miejscach aczkolwiek teraz sie nie zarejestrujesz poniewaz strona DDOsowana xDDDD

Opublikowano

Strona tak zamula, że nawet konta nie mogę założyć. Już się boję jakie lagi będą w grze.

Na serwerze lagów jako takich nie ma, jedynie co jakiś czas przytnie na chwilę.

Taka broń starczy, czy mixować, jak mam prawie 600 zmianek?

VfAinmn.png

tenor.gif

Opublikowano

jest tu gdzieś support? trochę śmieszne jest to, że typ zbija metka śmierci w 10 sekund bijąc 10 razy na sekundę i się jeszcze wypiera, że nie ma cheatów :l

taki serwer, a zabezpieczeń żadnych

tenor.gif

Opublikowano

jest tu gdzieś support? trochę śmieszne jest to, że typ zbija metka śmierci w 10 sekund bijąc 10 razy na sekundę i się jeszcze wypiera, że nie ma cheatów :l

taki serwer, a zabezpieczeń żadnych

Góra tydzień i permik na ip pójdzie ;) Support ? Wystarczy wejść na ts'a ciągle jakiś admin siedzi.

IDcncno.png

Opublikowano

jest jakaś gildia polska? ts? bo z ekipą lepiej sie gra :D i pytanie za 1000 pkt jest wh wgl jakieś na ten serwer?;v

W kazdym krolestwie z tego co wiem jest jakas polska gildia, na wh grac nie polecam na dmg rowniez powod( BANUJA ) XDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...