Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro3 [DE]

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Istnieje może jakieś spolszczenie w kliencie albo po za nim lub chociaż przetłumaczenie gry na jezyk angielski?

Tak w cliencie masz, spolszcza itemy, bonusy i w sumie tyle, ale to wystarcza ;-) Misje sie w miare idzie domyslic o co chodzi.

Kd do plus ile sie ulepsza?

Skad ta bron na 70 ze srednimi? :O

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Istnieje może jakieś spolszczenie w kliencie albo po za nim lub chociaż przetłumaczenie gry na jezyk angielski?

Tak w cliencie masz, spolszcza itemy, bonusy i w sumie tyle, ale to wystarcza ;-) Misje sie w miare idzie domyslic o co chodzi.

Kd do plus ile sie ulepsza?

Skad ta bron na 70 ze srednimi? :O

KD max chyba +4.

To jest broń do expa na lykana, tak jak truta. O te 5 lvli różnicy to pytaj GF'a, czy tam Webzen :v

tenor.gif

Opublikowano

klienta da sie zrobić po angielsku chociaż?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

aha super ale ciagle czekam az stronka zacznie dzialac

Opublikowano

Jako, że to ulepszacze, to pewnie z 1kkk jak nie wiecej patrząc na ceny rynkowe (MOGĘ SIĘ MYLIĆ)

Opublikowano

Czemu przy próbie kupna przedmiotu przez "glas der suche "  wyskakuje komunikat  "Du kannst  Itemsnur mit Glas des Handels oder Glas des Handels +" ? 

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

kurde rejstracja dalej martwa

Opublikowano

Czyżby wgrali już limiter?

...................\/...................

Opublikowano

dla tych co używają haki typu dmg hack zrobiłem test, tak jak na shiro 2 posługują się logami i system banuje automatycznie. Grałem na m2bobie, nie pokazał mi się żaden gm 2 konta zbanowane, do tego zbanowane konto na którym specjalnie nie hakowałem, czyli idzie ban po IP, natomiast konto na innym adresie IP nieruszone, więc jeżeli myślicie, ze nie dostaniecie perma, to się niedługo przekonacie :)

co do serwera to jak najbardziej polecam, jeden z lepszych na rynku, a do tego z marka i co najwazniejsze nie padnie po miesiącu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...