Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro3 [DE]

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktos jakies wolniejsze dmg bo na tym co było podanie kicka.

wejdz sobie na yt i wpisz Chungo Internet on robi haksy i ma na shiro wolny dmg szybko wh itp

co do serwera, da się jakoś zbindować wchodzenie na konia ctrl+g bo z h kurwicy dostaje bo nie przyzwyczajony jestem

Opublikowano

Hmmm, wie może ktoś, z was czymu nie mogę sie wgl zalogować do gry :P?

Ludzi w kurwe, a z tego co słyszałem to stoją w chinach więc komunikacja może być utrudniona. Ewentualnie najprościej w świecie - mają ddosy.

Opublikowano

Cos logowanie chyba nie trybi serwer zapchany czy co? Stronka tez zmulona ;/

@ INFO

<22:23:56> "[GA]Nezyar": We are currently working with full speed on the log-in problems, we have no problems with the server only play the log in crazy we are these problems to eliminate any the game to Guarantee.

best regards.

w wolnym tlumaczeniu xDDD

Jesteśmy w trakcie pracy z pełną prędkością aby wyeliminowac problemy z logowaniem , nie mamy żadnych problemów z serwerem grać tylko logi gry szaleja, jesteśmy w stanie zagwarantowac ze te problemy zostana wyeliminowane.

Z poważaniem.
Opublikowano

4k online a ja od 2h nie mogę wbić na serwer, świetnie poprostu, ale gra się przyjemnie, skill na P to nie problem a na 75 z dmg i trutą soluje się kur.wa wszystko :D

1 aura na 1000 metków, jak wy tak szybko wbijacie te skille xD?

gdzie expic od 60 lvl'a jak wszystkie spoty w v2 sa zajete xD?

Opublikowano

4k online a ja od 2h nie mogę wbić na serwer, świetnie poprostu, ale gra się przyjemnie, skill na P to nie problem a na 75 z dmg i trutą soluje się kur.wa wszystko :D

1 aura na 1000 metków, jak wy tak szybko wbijacie te skille xD?

gdzie expic od 60 lvl'a jak wszystkie spoty w v2 sa zajete xD?

Ja expilem do 63 w v2 pózniej na metkach w lesie. W miarę szybko leci pare h i 75 lvl

Opublikowano

Niemożliwe ze wbił 75 w 2h nawet na full odpale z is i pd z lasu nie do wykonania. Averios 75lvl

Opublikowano

Wydropilem jakis kostium na 30 dni :O da sie go bonowac czy cos?
Swoja droga co wy tak narzekacie na aury, mam 13 lvl i rozbite kilkanascie metkow i juz dwie polecialy ^_^ (ile sa warte?)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wydropilem jakis kostium na 30 dni :O da sie go bonowac czy cos?

Swoja droga co wy tak narzekacie na aury, mam 13 lvl i rozbite kilkanascie metkow i juz dwie polecialy ^_^ (ile sa warte?)

Chyba się nie da bonować. 

Na rynku widziałem po 50-65kk xD

Opublikowano

Widzę nikt jeszcze nie pisał - gildia o nazwie SZTOS - pisać do Zireseth - CHUNJO

...................\/...................

Opublikowano

Mozecie sie w ogole wieczorami zalogowac? Rano od sztycha, a teraz od 15 min probuje i nic...

Trochę trwa, ale da radę.

Rada działa na kamole?

tenor.gif

Opublikowano

O której startuje? :D Bo jest już 21 aa na stronie jest offline ?

Bo dekle liczyć nie potrafią, czasu niemieckiego a nie polskiego. U nich między 18-21 czyli u nas między 22 a pierwszą. :)

Ty jakis przyjebany chyba jestes, ziomeczku xD

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...