Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro3 [DE]

ooTToN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

One lecą jakoś od Lochu v1 ;p, bo na orkach nic i w m2 to samo ;p. sry mój 

Sory mój błąd te normalne lecą jakoś od 42 lva* bo dropa zrobiłem właśnie i od 42 jakoś zaczęły lecieć normalnie.

Jak ktoś chce do gildii w Jinno to zapraszam ;D pw to się ogarnie :D....

Ker169.gif

Opublikowano

Prezka działa jeśli w drugiej karcie wejdziesz na stronę shiro i captche wypełnisz. Egzo i rady z metków, ludzi ile na stronie pisze, srednio ~1,6k. Każdy niemiecki serwer jest zagrożony chociaż Rubinum stoi od roku i nic.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakaś działająca prezentacja ?

Prezka działa, ale najpierw musisz wejść na stronę Shiro3.to i przejść przez test czy nie jesteś botem.

Serwer fajny, a wczoraj wróciłem do gry nową postacią. Widzę sporo Polaków grywa ale szkoda, że nadal biedne spolszczenie.

Opublikowano

Napisze jak wymienić VOTE? bo w grze  czy na stronie nie idzie wymienić....

W grze. U sury. Dostajesz za to bonusy na 24h ^_^ 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jest jakaś działająca prezentacja ?

Prezka działa, ale najpierw musisz wejść na stronę Shiro3.to i przejść przez test czy nie jesteś botem.

Serwer fajny, a wczoraj wróciłem do gry nową postacią. Widzę sporo Polaków grywa ale szkoda, że nadal biedne spolszczenie.

Spolszczenie nie jest problemem, wszystko z czasem idzie ogarnąć. Gorzej ze wiki jest nie kompletne i czasami chcąc coś wydropic nie wiem za bardzo gdzie.

Wykute dłutem na Xperia Z2

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Dobra, przegrałem trochę na Tym serwerze i szczerze wam powiem 100 euro za unbana :yay:xD   beka, ale dobra… praktycznie każdy cheat tam działą, więc można wejść chociaż ludzi podkurwić i administracje xD serwer w sam sobie jest w porządku aczkolwiek ta administracja to taka średnia jest.

Opublikowano

nie wiem dlaczego wszyscy tak podniecają się tym shiro3 , jak dla mnie nic specjalnego

3 sprawy

marka/marka/marka (ok serwer jest stabilny co teraz 99% serwerów może osiągnąć nie licząc startu, bo tu to bym powiedział, że jest 50/50 przy serwerze z nowościami)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Fajny serwerek, szybko idzie zarobić, ustawia się kilka kont w v2/świątyni i zarabiasz. :)

Trzeba tylko co jakieś 30-1h przekładać eq, gdy jest dużo ludzi, bo GM chodzi. :D

Opublikowano

jakieś sposoby zarobku szybkiego? egzo rady są? trudno o lv? o eq? 

Zarobek to v2, tak jak kolega wyżej pisał, egzo z metków lecą.

Opublikowano

Fajny serwerek, szybko idzie zarobić, ustawia się kilka kont w v2/świątyni i zarabiasz. :)

Trzeba tylko co jakieś 30-1h przekładać eq, gdy jest dużo ludzi, bo GM chodzi. :D

TO WŁASNIE PREZENTUJE JAKI TEN SERWER JEST C*****Y ! JAK GM NIE POTRAFI ZBANOWAĆ PO KILKU KONTACH !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Admin mi zbanował cała gildiie tzn chodzi o postacie znajomych i w ogóle + to prawda bo wyczytałem że za 100 euro można mieć ub :P, a jak dają ci bana nawet na adress mac :D, a zarobek to v2 później mapka 95 z jednego metka może wylecieć do 60 zmianek + ulepszanie bojowych z +7 do +9 :P i robić szarfy ;p jedna taka szarfa 1% to jakieś 500kk :D.

Ker169.gif

Opublikowano

Zapewne większość z was nie wie nawet ze na serwerze jest legalny bot jak na plu ;)

Wykute dłutem na Xperia Z2

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...