Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS S2

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer spoko :) jak u was z reklamą ?

Skoro zrobili 300k wyświetleń pod prezentacją w kilka dni to chyba dobrze Kappa xD

Ktoś nabił te wyświetlenia celowo 

Scripting level hard. xD 

Mnie osobiście zastanawia sytuacja z bonusami będą one lecieć z moobków i potem będzie można te bonusy ulepszać na dungeonie  ta ? i ile tych bonusów będzie 6 podstawowych + 7/8 ta ? 

xD 

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer spoko :) jak u was z reklamą ?

Skoro zrobili 300k wyświetleń pod prezentacją w kilka dni to chyba dobrze Kappa xD

Ktoś nabił te wyświetlenia celowo 

Scripting level hard. xD

Mnie osobiście zastanawia sytuacja z bonusami będą one lecieć z moobków i potem będzie można te bonusy ulepszać na dungeonie  ta ? i ile tych bonusów będzie 6 podstawowych + 7/8 ta ? 

6 bonusów podstawowych, 7 dodatkowy dostępny tylko w dungeonie 

Opublikowano

Najlepsze jest to jak zebraja na zagrnicznych forach o rozpakowanie malygos s2 xD

No wiesz ogólnie to serwer jest mega fajny i dużo osób chce mieć rozpakowanego Malygosa.

A co do bety to ogólnie jest dużo bogów ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Malygos s1 stał długo i był bardzo dobrym serwerem a na s2 również z chęcią wbiję. Polecam i pozdrawiam :)!

Stał długo ? S1 Malygosa (medium 140lv) to był totalny nie wypał stał z miesiąc - 2  i Dark miał na niego wyjebane, a jego rework w wersji easy stał już dłużej ( nie grałem ) 

Co do serwera to neutral choć oceniając po graniu na s1 to bym nie polecał ;)

Opublikowano

Malygos s1 stał długo i był bardzo dobrym serwerem a na s2 również z chęcią wbiję. Polecam i pozdrawiam :)!

Stał długo ? S1 Malygosa (medium 140lv) to był totalny nie wypał stał z miesiąc - 2  i Dark miał na niego wyjebane, a jego rework w wersji easy stał już dłużej ( nie grałem ) 

Trudno się z tym nie zgodzić. Ta odsłona też będzie po jakimś czasie olana, no ale szkoda.

Opublikowano

grałem s1 ale padł szybko .... zero graczy = zero Gm = zero kontaktu z administracja 

nie polecam szkoda czasu i prądu na ten serw 

Opublikowano

Na s1 wystąpiły bugi które były nie do uratowania dlatego też był rework, to jest całkiem odmienna wersja.

Opublikowano

Na s1 wystąpiły bugi które były nie do uratowania dlatego też był rework, to jest całkiem odmienna wersja.

Wiem bo grałem na becie i na offcialu wbiłem maxa , ale na becie wszystko pięknie, ładnie a jak wystartował official to ledwo co bugi naprawiać chciałeś , ale zobaczymy jak Ci teraz pójdzie.

A easy wersje dlaczego wyłączyłeś ? A jedynie to się ździwiłem że ciągle macie to samo forum :D 

Opublikowano

Wiem bo grałem na becie i na offcialu wbiłem maxa , ale na becie wszystko pięknie, ładnie a jak wystartował official to ledwo co bugi naprawiać chciałeś , ale zobaczymy jak Ci teraz pójdzie.

A easy wersje dlaczego wyłączyłeś ? A jedynie to się ździwiłem że ciągle macie to samo forum :D

Easy serwer trzymałem do ostatniego gracza tak jak obiecałem.

Opublikowano

Wkurzyłam się trochę bo 3x przewijałam prezkę w poszukiwaniu: "-Nowe Kostiumy i Fryzury" i nic nie znalazłam ._. fajnie to wszystko wygląda ale nie zaciekawiliście mnie na tyle żeby tam grać, powodzenia tak czy siak ;)

222.gif

Opublikowano

Wkurzyłam się trochę bo 3x przewijałam prezkę w poszukiwaniu: "-Nowe Kostiumy i Fryzury" i nic nie znalazłam ._. fajnie to wszystko wygląda ale nie zaciekawiliście mnie na tyle żeby tam grać, powodzenia tak czy siak ;)

Mamy nowe Kostiumy i Fryzury z nowymi Efektami zostaną dodane do prezentacji.

Opublikowano

o ss padlo czas dodać  jeszcze raz:

ss ukazuje jaka jest administracja serwera 'Malygos'

70905976367296747643.jpg

90620602857804724418.jpg

54946447131773717783.jpg

Start drugi raz po dodaniu ss na mpc forum:

39051459069374533885.jpg

Czy mozna ufać takiej osobie? Która tak robi ludzi w chu** 

Nie polecam serwera jest nastawiony pod zarobek za 2 miechy bd Next edycja Hard/Medium 

Opublikowano

Serwer się nic nie zmienił. Pewnie te same bugi, wszystko to samo i do tego te SS Buźki ! 

Zajrzyj na dół zapowiedzi tam masz liste zmian które znacznie do tej pory się powiększyła.

Opublikowano

Na s1 grałem z 2 godziny xD

Nie lubie takich wydziwianych serwerów, te dziwne ulepki, jakieś zryte KD i cała reszta. No i to "medium" już widze to męczenie z expem bez IS.......... No Lipa.

Opublikowano

Ci co nie grali na małygosie niech nie pierdzielą nic o IS ;) itemy dostępne łatwo w grze są lepsze niż te z is więc stfu.

A ten dalej na górze z tymi ss'ami, radze nie czytać komentarzy w zadnej zapowiedzi bo nie zagracie na niczym kierując się nimi.

Następna sprawa, nie lubicie nawydziwianych serwerów, a jak ktoś postawi coś ala 2k7 to nawet nie wejdziecie bo 0 nowosci.

Ludzie z mpc to porażka.

Pozdrawiam i polecam serdecznie.

Opublikowano

No właśnie jak nie grałem na Malygosie to nie gadać że serwer jest do dupy . Bo ja jestem garczem Metin2 od 8 lat i jak dla mnie to był najlepszy serwer.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...