Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS S2

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300k wyś w temacie w 2 dni xD Ładnie się bawicie xD

Bossy respiące się po 40 min+ metki po 30+ min z tymi wykrywaczami co na s1? To sie nie uda xD

Szkoda że medium a byłem dobrej myśli :(

Grałem na s1 bardzo długo był jednym z lepszych serwerów tu pewnie nie zagram ale polecam :)

Bardzo długo?

jak dla ciebie serwer który stał 30 dni to długo to gratulacje :D

Oby więcej takich 30 dniowych serwerów :D

nie płacz tak, ja zacząłem miesiąc po starcie, więc chyba jednak stał dłużej.

tenor.gif

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ork Czarodziej

To chyba serwery pomylileś 

S1 Hard/Medium po 2 tygodniach wbita topka Zuo Bug na item shopa/Znikanie Item shopa 3 tydzien serwer umiera 4 tydzien 50 graczy 

Chyba ze miales na mysli s2 EASY 

@pety na stałe?

Opublikowano

300k wyś w temacie w 2 dni xD Ładnie się bawicie xD

Bossy respiące się po 40 min+ metki po 30+ min z tymi wykrywaczami co na s1? To sie nie uda xD

Szkoda że medium a byłem dobrej myśli :(

Grałem na s1 bardzo długo był jednym z lepszych serwerów tu pewnie nie zagram ale polecam :)

Bardzo długo?

jak dla ciebie serwer który stał 30 dni to długo to gratulacje :D

Oby więcej takich 30 dniowych serwerów :D

nie płacz tak, ja zacząłem miesiąc po starcie, więc chyba jednak stał dłużej.

Serwer stał ponad pół roku

Opublikowano

Ork Czarodziej

To chyba serwery pomylileś 

S1 Hard/Medium po 2 tygodniach wbita topka Zuo Bug na item shopa/Znikanie Item shopa 3 tydzien serwer umiera 4 tydzien 50 graczy 

Chyba ze miales na mysli s2 EASY 

@pety na stałe?

to skoro był miesiąc, potem z 6 miesięcy to teraz rok albo i 36 miesięcy. to nawet nieźle

btw. czemu wspominasz o tym pierwszym, skoro to jest edytowany easy?

tenor.gif

Opublikowano

Sam fakt, że to Malygos mówi mi, że mam wbijać. Zmiany między easy s1 a tym, powiedzmy, medium s2 zapowiadają się ciekawie i być może przez to nie będę stać na 92 lvl jak ostatnio. Oczywiście, wchodzę na serwer i liczę, że się trochę potrzyma, dziś może pobieram betke. Wstępnie polecam z całego serca <3

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Zmianki za PO tak nie zbyt ;v

Zmianki dropią z mobów ;)

Niby gdzie >D

Mam Ci mapy wypisać wszystkie? Zmianki dropią z mobów, metinów, bossów. Na 85 mam ich 600, więc nawet spoko. A bonusy możesz ulepszać na dungeonie na 160.

tenor.gif

Opublikowano

powiem tak, jeśli dużych zmian co do zdobywania PO nie zrobili, to ja grając bm przez 2godz na mapie od 190 ( ta z tym trytonem i śmiercią)  posiadałem po 10k PO i średnio 6-7 k pereł :)  zobaczymy! do 23 pewnie zdążę wbić na bete! 

Opublikowano

Dało by rade zmienić tego wierzchowca na 12dni którego dostajemy na start na coś innego? Bo ten pająk wygląda obleśnie, dla kogoś kto ma arachnofobie tym bardziej. Nie pasuje to kompletnie do metina, zamiast tego o milion razy lepiej wyglądał by jakiś ognisty lew czy coś takiego. 

Opublikowano

Dało by rade zmienić tego wierzchowca na 12dni którego dostajemy na start na coś innego? Bo ten pająk wygląda obleśnie, dla kogoś kto ma arachnofobie tym bardziej. Nie pasuje to kompletnie do metina, zamiast tego o milion razy lepiej wyglądał by jakiś ognisty lew czy coś takiego. 

Jak się boisz pająków i grasz w metina, gdzie są lochy pełne pająków to powodzenia :v Masz też konia, możesz na nim jeździć.

tenor.gif

Opublikowano

Polecam serdecznie serwerk, może na nim nie zagram, bo nie mam chęci co do metina, ale Warty jest tego, żeby tam zagościć spoko administracja, pomocna. Grałem na 1 odsłonie i nawet spoko tylko za dużo ulepszaczy jak dla mnie oraz za dużo ulepszania biżuteri jak dla mnie 5x by wystarczyły. Powodzenia życzę. 

Opublikowano

Jak się boisz pająków i grasz w metina, gdzie są lochy pełne pająków to powodzenia :v Masz też konia, możesz na nim jeździć.

Nie mówię że ja, ale jest milion innych ładniejszych wierzchowców, a nie taka pokraka która nawet do metina nie pasuje. 

Opublikowano

Dobra pytanie czy klient z bety będzie można mieć na oficjalnym starcie serwera czy będzie zupełnie nowy bo jak nowy to wole poczekać do oficjalnego startu a jak będzie działać to pobiorę i coś tam sobie posprawdzam i jak z rejestracją jest ?

Opublikowano

Dobra pytanie czy klient z bety będzie można mieć na oficjalnym starcie serwera czy będzie zupełnie nowy bo jak nowy to wole poczekać do oficjalnego startu a jak będzie działać to pobiorę i coś tam sobie posprawdzam i jak z rejestracją jest ?

Ten klient będzie odpowiedni tylko na pewno trzeba będzie go zaktualizować autopatcherem.

Opublikowano

serwer spoko :) jak u was z reklamą ?

Skoro zrobili 300k wyświetleń pod prezentacją w kilka dni to chyba dobrze Kappa xD

Ktoś nabił te wyświetlenia celowo 

Opublikowano

Serwery Dark'a śmiało mogę polecić.

Grałem na s1 w wersji Bożego Narodzenia i był klimat. Po tylu miesiącach przerwy wnioskuję, że było tam za dużo rzeczy :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...