Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS S2

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer się nic nie zmienił. Pewnie te same bugi, wszystko to samo i do tego te SS Buźki ! 

Zajrzyj na dół zapowiedzi tam masz liste zmian które znacznie do tej pory się powiększyła.

Nawet ci pieniędzy żal żeby tą gównianą strone i forum zmienić tylko na starym syfie lecisz ...

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer się nic nie zmienił. Pewnie te same bugi, wszystko to samo i do tego te SS Buźki ! 

Zajrzyj na dół zapowiedzi tam masz liste zmian które znacznie do tej pory się powiększyła.

Nawet ci pieniędzy żal żeby tą gównianą strone i forum zmienić tylko na starym syfie lecisz ...

Skoro to jest dla Ciebie syf to to spójrz na swój nick, a grafiki nie zmieniałem bo jest dopasowana do Interface klienta i mi styl "Dragon" podoba się jak najbardziej i w serwerze nie chodzi o grafike strony czy forum tylko o dopracowanie i rozgrywkę.

Opublikowano

Przyznam racje że administartor malygos to pazerna szuja , i nie polecam ani tego serwa ani żadnej rzeczy ktora jego jest

Opublikowano

Przyznam racje że administartor malygos to pazerna szuja , i nie polecam ani tego serwa ani żadnej rzeczy ktora jego jest

Po czym tak wnioskujesz kolego ? Napisałeś do mnie na gadu czy szukam youtuberów napisałem że szukam z 10k subów +, a że tylu nie masz to co obraziłeś się ?

Opublikowano

Po czym tak wnioskujesz kolego ? Napisałeś do mnie na gadu czy szukam youtuberów napisałem że szukam z 10k subów +, a że tylu nie masz to co obraziłeś się ?

Po pierwsze widzie co pisze tu w prezce

znam cie troche z s1 wiem jakie masz podejscie

no i mam pewne dojścia ktore mi podsyłaja ss z rozmów z tobą a kilka jest nawet w tej prezce

Opublikowano

Po pierwsze widzie co pisze tu w prezce

znam cie troche z s1 wiem jakie masz podejscie

no i mam pewne dojścia ktore mi podsyłaja ss z rozmów z tobą a kilka jest nawet w tej prezce

Skoro wiesz o nim tyle, to czemu pisałeś o reklamie? Top1 youtuber xD

tenor.gif

Opublikowano

Napiszę tu, bo na forum nie chce mi dojść link aktywacyjny: jak mamy zestackowane kilka pd albo rękawic złodzieja to jak je założymy, to postać zakłada wszystkie sztuki, a nie tylko 1.

Opublikowano

kiedy start?

Planowany Start Serwera: 23-09-2016 (Piątek) Godzina 17:00

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Napiszę tu, bo na forum nie chce mi dojść link aktywacyjny: jak mamy zestackowane kilka pd albo rękawic złodzieja to jak je założymy, to postać zakłada wszystkie sztuki, a nie tylko 1.

Będzie zablokowane.

title_pet.png

pet_araneus.pngpet_ashe.png

pet_azrael.pngpet_chucky.png

pet_meley.pngpet_razar_f.png

pet_razar_l.pngpet_riley.png

pet_maxima.pngpet_riven.png

pet_troll.pngpet_zombie.png

1EFzVr2.png

Opublikowano

Gdzie są do wytworzenia  pasy/ do wydropienia? Lecą z metków te Zielone Siły i Zmiany i piszę że to do pasów a pasów ni ma .

Jak administracja upora się z tymi bugami/błędami co są do jutra to są BOGAMI.

Opublikowano

Gdzie są do wytworzenia  pasy/ do wydropienia? Lecą z metków te Zielone Siły i Zmiany i piszę że to do pasów a pasów ni ma .

Jak administracja upora się z tymi bugami/błędami co są do jutra to są BOGAMI.

Pasy są u npc.

Nie ma żadnych bugów kolego :) Jedyne co było to troche poprawek do klienta które nie wrzuciłem do patchera ale poprawiłem u siebie już :)

Proszę moderatora o zamkniecie, temat dodałem w prezentacjach zgodnie z regulaminem 24h przed startem.

Opublikowano

grałem s1 ale padł szybko .... zero graczy = zero Gm = zero kontaktu z administracja 

nie polecam szkoda czasu i prądu na ten serw 

cofam swoja wypowiedz 

zona czesto mi mowi ze nalezy mi sie ,,druga'' szansa awiec i wy ja otrzymujecie :) 

zawitam na 100% u was i zainwestuje na poczatek ,,stówke''

do zobaczenia w grze i powodzenia 

Opublikowano

grałem s1 ale padł szybko .... zero graczy = zero Gm = zero kontaktu z administracja 

nie polecam szkoda czasu i prądu na ten serw 

cofam swoja wypowiedz 

zona czesto mi mowi ze nalezy mi sie ,,druga'' szansa awiec i wy ja otrzymujecie :)

zawitam na 100% u was i zainwestuje na poczatek ,,stówke''

do zobaczenia w grze i powodzenia 

zależy o którym s1 piszesz, ten poprzedni stał ponoć 8 miesięcy

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...