Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS S2

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się niesamowicie :) 

Administracja ogarnięta,wszystko pięknie 

Na 100 % zawitam na serwerze,powodzenia 

Dzięki :)

A przewidujecie nagrody za osiągnięcie TOP1/2/3, tak jak to było na Malygosie s1? 

AnnwID.gif

Opublikowano

kto nabija wyswietlenia??? 

Po prostu Dark o taką dużą reklame zadbał, nikt nie nabija.  B)

Polecam serwer, grałem na pierwszej odsłonie i grało się świetnie, serwer dobrze rozwinięty więc z pewnością się nie zawiedziecie. ;)

Tyle że z dużą ilośćią wyświetleń wiąże się duży spam, a tutaj masz 3 strony postów od kilku osób.

Opublikowano

Serwer zapowiada się niesamowicie :) 

Administracja ogarnięta,wszystko pięknie 

Na 100 % zawitam na serwerze,powodzenia 

Dzięki :)

A przewidujecie nagrody za osiągnięcie TOP1/2/3, tak jak to było na Malygosie s1? 

Pracujemy nad systemem nagradzania graczy w postaci bonusu oraz effectu na postać np za najwiecej zniszczonych kamieni metin podczas eventu, mamy też zamiar wprowadzić system turnieju pvp który będzie organizował się automatycznie.

Opublikowano

kto nabija wyswietlenia??? 

Po prostu Dark o taką dużą reklame zadbał, nikt nie nabija.  B)

Polecam serwer, grałem na pierwszej odsłonie i grało się świetnie, serwer dobrze rozwinięty więc z pewnością się nie zawiedziecie. ;)

Tyle że z dużą ilośćią wyświetleń wiąże się duży spam, a tutaj masz 3 strony postów od kilku osób.

Ktoś nabija wyświetlenia chamsko ale to nikt od nas.

Opublikowano

A zagram sobie bo widze, ze spoczi sserver.

ZR_o79.gif

Opublikowano

s1 grało się super tylko za dużo było ulepów i nie chciało się tego dropić. Mam nadzieję że tu będzie lepiej. Serwer KOZAK Powodzenia !! :)

Opublikowano

Polecam pierwsza sesja fajna była więc s2 będzie lepszy Pozdrawiam Dark ;) I proszę o kontakt ;)

Dzięki. Napisz priv

s1 grało się super tylko za dużo było ulepów i nie chciało się tego dropić. Mam nadzieję że tu będzie lepiej. Serwer KOZAK Powodzenia !! :)

Wszystko zostało poprawione już nie ma takich ilości ulepów :) 

Opublikowano

Co do takiej ilości wyświetleń to chyba znalazłem wytłumaczenie:

w8bD5Sy.jpg

Ten ziomek trochę waży i jego jedno wbicie do prezki to ponad 150 tys. wyśw.

Amadi nie dacie rady ruszyć szybciej?

Opublikowano

w8bD5Sy.jpg

Być może bo siedzi tu od wczoraj wtf ...

Dalibyśmy rade ruszyć szybciej ale nie chcemy , chcemy otworzyć bete sprawdzić wszystko dokładnie z graczami i zrealizować kilka pomysłów graczy oraz moich :)

Opublikowano

w8bD5Sy.jpg

Być może bo siedzi tu od wczoraj wtf ...

Dalibyśmy rade ruszyć szybciej ale nie chcemy , chcemy otworzyć bete sprawdzić wszystko dokładnie z graczami i zrealizować kilka pomysłów graczy oraz moich :)

To licze ze jutro startuje beta :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Serwik na chwilę widzę będzie jak zwykle wielkie zainteresowanie Darka, a później olanie serwerów :) I będzie wypieranie się że teraz tak już nie będzie a wiadomo jak będzie...
Niestety nie zagram bo Dark.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

O Proszę oszuści startują:

18103301885476145487.jpg

Jak DarkSince przeprasza obiecuję ze sie rozliczymy czy dotrzymał słowa? 

19217678533908231307.jpg

Ja dostałem to co mi obiecano, więc nie mam żadnych zastrzeżeń do administracji. Ciekawe czy ten top3 dostał co go tak męczyliśmy xD Pamiętasz @BuzkaYANGI ? :D

AnnwID.gif

Opublikowano

Ja tam zajrze, pomimo ze przestalem grac po update'cie jak wprowadzili szarfy, to gralo sie w miare przyjemnie. 

Pozniej zaczely wychodzic "balanse", w ktorych tak znerfili mentala, ze stal sie gownem. Musialem zmienic profesje, z mentala na bodziaka, bo przeciez grac sie tym czyms nie dalo. Przed nerfami mentala taki "pros piratesh" (kto gral, ten zna tego zadufanego w sobie smiecia) byl przeze mnie skladany, a po nerfie role sie odwrocily, musialem zmienic klase na bodego, bo mentalem sie grac nie dalo. Mam nadzieje, ze na tej odslonie mental bedzie grywalny tak samo jak wczesniej body, czy wp (bo jego akurat nie ruszaliscie, a jak juz to zmiany byly niezauważalne)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

18103301885476145487.jpg

19217678533908231307.jpg

Ja dostałem to co mi obiecano, więc nie mam żadnych zastrzeżeń do administracji. Ciekawe czy ten top3 dostał co go tak męczyliśmy xD Pamiętasz @BuzkaYANGI ? :D

Pamiętam 

:D

mam jeszcze kilka ss jak DarkSince obiecuje zapewnia i tak dalej szkoda  ze robi ludzi w ch***

Czy to nie jest 3 Rework serwera? 

Opublikowano

Kotlet.

'Serwer nie pod hajs' 

to pytanie takiego czemu nie zwrócicie sm z s1/2 ?

Nie polecam.

SM były zwracane na poprzednim serwerze, tutaj jest inny gatunek serwera i jest to serwer medium o całkiem innej rozgrywce więc monety nie będą zwracane.

Opublikowano

Mogę powiedzieć, że serwer jest mega fajny i mega go polecam ,administracje tego serwera ja już czekam na START !!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

18103301885476145487.jpg

19217678533908231307.jpg

Pokaż całą rozmowę, a nie wyciągnięty tekst z kontekstu.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam jak część innych użytkowników z jednego powodu "odgrzewany kotlet"

Jeżeli serwer padł na pierwszej odsłonie to widać był do dup**, i nie ma co po raz kolejny tego samego wypuszczać.

Ludzie nauczcie się że dwa razy ten sam serwer nie ma prawa bytu, jeżeli nie udał się pierwszy raz to nie nadaje się.

Zresztą na pierwszej odsłonie były takie obietnice,lepsze od naszych polityków.

I na obietnicach się tylko zakończyło.

Niestety takie jest moje zdanie.

Administracja MPC powinna odrazu do kosza wypi* jakiekolwiek reworki serwerów.

Opublikowano

to jest ten serwer z grudnia, ale edytowany lekko? jak tak to wbijam i nolifie, to był najlepszy serwer w tym roku

na isa najlepszego szło zarobić w grze w chwilę + itemy za po praktycznie jak te z is

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...