Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS S2

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po prezce serwer dno wyswietlen nabite w chuy tym potencjalnego klienta nie przyciagniecie teraz liczy sie reklama i nowosci na serwie bo co wychodzi swiezego to jedno i to samo ciagle

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam jak część innych użytkowników z jednego powodu "odgrzewany kotlet"

Jeżeli serwer padł na pierwszej odsłonie to widać był do dup**, i nie ma co po raz kolejny tego samego wypuszczać.

Ludzie nauczcie się że dwa razy ten sam serwer nie ma prawa bytu, jeżeli nie udał się pierwszy raz to nie nadaje się.

Zresztą na pierwszej odsłonie były takie obietnice,lepsze od naszych polityków.

I na obietnicach się tylko zakończyło.

Niestety takie jest moje zdanie.

Administracja MPC powinna odrazu do kosza wypi* jakiekolwiek reworki serwerów.

Serwer stał ponad pół roku widać  że nie jesteś w temacie, po starcie serwera była masa aktualizacji i serwer był trzymany do ostatniego gracza, ten serwer jest całkiem inny , listę zmian masz przy dole zapowiedzi (Taka ogólna)

Opublikowano

po prezce serwer dno wyswietlen nabite w chuy tym potencjalnego klienta nie przyciagniecie teraz liczy sie reklama i nowosci na serwie bo co wychodzi swiezego to jedno i to samo ciagle

Ten serwer nie ma nowości? Jeśli ten serwer wygląda Ci na taki sam co inne w publikacjach to czas na kupno okularów.

tenor.gif

Opublikowano

Wyświetleń nabił nam prawdopodobnie sh4ke siedział u nas w prezentacji od startu , nikt od nas tego nie robił bo to bezsens.

Opublikowano

Ile razy by nie startował ile by nie był odgrzewanym kotletem... Grałem na każdej odsłonie i jest to najlepszy serwer easy na jakim grałem od 6 lat, zamykam.

edit@ grałem na 90% wszystkiego co ruszało wliczając monastyr s1 gdzie top1 miał 63 lvl a mowy o feniksie nie było

Opublikowano

Ile razy by nie startował ile by nie był odgrzewanym kotletem... Grałem na każdej odsłonie i jest to najlepszy serwer easy na jakim grałem od 6 lat, zamykam.

edit@ grałem na 90% wszystkiego co ruszało wliczając monastyr s1 gdzie top1 miał 63 lvl a mowy o feniksie nie było

Dzięki za miłe słowo :)

Opublikowano

O Proszę oszuści startują:

18103301885476145487.jpg

Jak DarkSince przeprasza obiecuję ze sie rozliczymy czy dotrzymał słowa?    

19217678533908231307.jpg

Pokaż całą rozmowę, a nie wyciągnięty tekst z kontekstu.

za chwilke dodam:

1.42501874864665646419.jpg

91825286683348495012.jpg

Warto dodać ze wisi 500zł a nie '2stówki'

27786336836290401931.jpg

To jest cała rozmowa z Owym oszustem na dalsze wiadomości pan DarkSince' nie raczył odpisywać lub tez udawał ze nie jest dostępny :D

Jego słowa sa puste nic nie warte porzuci serwera po 2 tygodniach  jak to zrobił juz na 5 serwerach 

Opublikowano

1.To jest cała rozmowa z Owym oszustem na dalsze wiadomości pan DarkSince' nie raczył odpisywać lub tez udawał ze nie jest dostępny :D

Jego słowa sa puste nic nie warte porzuci serwera po 2 tygodniach  jak to zrobił juz na 5 serwerach 

Jeśli malygos startował w grudniu, a gdzieś w marcu był event wielkanocny, całkiem fajny, to znaczy, że wtedy coś jeszcze robił. :yay:

O ile % na wejście KD podnosi ołtarz na dungeonie wygnańców?

tenor.gif

Opublikowano

18103301885476145487.jpg

19217678533908231307.jpg

za chwilke dodam:

91825286683348495012.jpg

27786336836290401931.jpg

To jest cała rozmowa z Owym oszustem na dalsze wiadomości pan DarkSince' nie raczył odpisywać lub tez udawał ze nie jest dostępny :D

To jest zapowiedź servera a nie temat o użytnikowniku DarkSince zauważyłeś typie ? Kogo powiedz obchodzą twoje żale i co one mają wspólnego z zapowiedzią  servera . Zrób se osobny temat i tam pisz .

Opublikowano

Fajnie, że startujemy ponownie! Oczywiście wszystkich zachęcam i serdecznie polecam... widać, że pracę idą pełną parą - tak trzymać! Niektórzy lubią wyciągać brudy z przeszłości na forum publiczne, ale cóż... niektóre typy po prostu tak mają. Widzimy się na serwerze :)

Opublikowano

Czemu nie banujecie ludzi spamujących o użytkowniku DarkSince. ?

Jak ktoś mądrze wyżej napisał, to jest zapowiedź a nie temat opiniotwórczy, co mnie obchodzi kim jest założyciel serwera? Skoro tworzy serwer, to widocznie chce zarobić - jak każdy, jednak nie każdy już umie stworzyć dobry serwer.. 

Malygos był, pewnie tez będzie dobrym serwerem, a ile postoi? Nie wiem, nie od tego zależy jakość mojego życia, dalej krzyczcie i płaczcie, nie wiem na c**j..

Niech postoi te dwa tygodnie, wtedy pogram 2 tygodnie, może wyjdzie coś innego, taki już jest ten rynek, ale wiecznie ten sam problem, bo tylko z 3-4 osoby tworzą prywatne serwery, ludzie zmieńcie swoją mentalność może będzie lepiej, już bite pare lat w kółko to samo, bo ten zrobił to, a ten zrobił to, a ten zebrał hajs, ten nie oddał SM.. Każdy projekt jest nowy, ja tam się cieszę ,że Malygos znowu wychodzi, na ostatniej odsłonie nie miałem przyjemności zbyt długo pograć, może teraz będzie inaczej ;)

Opublikowano

dearw

Dobre pytanie moze dlatego ze jest właścicielem serwera?moze dlatego ze jest oszustem?moze dlatego ze jest to forum?

Ukazałem jaką osobą jest właściciel serwera 'Malygos' i ile jego slowa sa warte

Nie Polecam

Administracja oszuści

Opublikowano

18103301885476145487.jpg

19217678533908231307.jpg

za chwilke dodam:

91825286683348495012.jpg

27786336836290401931.jpg

To Co Ty tu pokazujesz to w dalszym ciągu są jedynie wycinki z Twoich rozmów z nim, nie całe rozmowy. Poza tym, ss'y to chu... nie dowody, od czego w końcu jest edycja tekstu w przeglądarce za pomocą magicznej funkcji "Zbadaj element" ? :)

Nie rozumiem mentalności ludzi, teraz pod prawie każdą prezką ktoś pisze " Serwer pod IS " " Zbierze hajs i ucieknie"

Pytanie, kto was zmusza do kupowania ISu? Jeśli serwer jest pod IS - nie graj na nim, po co masz się męczyć i wyżalać, że bez ISu nic nie osiągniesz?

Dokładnie tak samo jest z "Zebraniem hajsu i zamknięciem serwera" popatrzmy na to inaczej, do kupna SM, czyli zasilenia portfela właściciela serwera (po to powstają serwery metin2, jest to forma zarobku, a w sumie nagrody za wkład włożony w serwer, tak jest, było i będzie i nic tego nie zmieni nawet druga odsłona Antarisa) nikt Cię nie zmusza, nie pobiera Twoich danych z komputera i sam nie robi sobie przelewu, doładowując WPLN robisz to na własną odpowiedzialność , takie samo ryzyko występuje w przypadku innych gier, nawet większych firm np. NFS World, BF Heroes, zobacz sobie ilu ludzi pakowało w to pieniądze, a oni zamknęli gry, ponieważ nie opłacało się im tego utrzymywać w późniejszym czasie, zrób tak: Otwórz firmę w branży, w której jest już masa innych firm i w sumie ciężko już wymyślić coś nowego, spróbuj się przebić, jeśli firma zacznie Ci przynosić straty, utrzymuj ją dalej, z nadzieją, że kiedyś tam może ktoś do Ciebie zajrzy, zobaczymy jak długo tak pociągniesz, może dojdziesz do rozumu i pojmiesz, że to jest naturalna kolej rzeczy, serwery metin2 będą upadały, a nowe będą powstawały, serwery raz są na fali, za chwile wyjdzie coś innego, co przykuje uwagę graczy i serwer jest pusty, po czym serwer, który zgarnął graczy z serwera pierwszego, też będzie stał pusty, bo na rynek wjedzie coś innego, to jest zamknięte koło.

Co do samego serwera, polecam, grałem na pierwszej odsłonie - grało się świetnie, myślę, że na tej będę równie miło spędzał czas.

Pozdrawiam.

Opublikowano

tylko wiesz kolego to jest rozmowa z GG/Forum malygos/Poczty :D

ps:

Jezeli graleś na s1 to dobrze wiesz jak DarkSince sie zajmował serwerem 2 tygodnie serwera Bug na kopiowanie itemów znikanie item shopa gdzie byla administracja? Robila S2 juz :D 

Opublikowano

Wyświetleń nabił nam prawdopodobnie sh4ke siedział u nas w prezentacji od startu , nikt od nas tego nie robił bo to bezsens.

Poczucie humoru masz niezłe. A tak ogólnie beka hahhahahha  :yay:  ahahahaha nie no rozjebało mnie to, ty powinienes prenki robic normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...