Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS S2

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy ten kotlet rusza? 

Kotleciki ziomuś masz na obiad w domu.

Włożyliśmy tutaj 4 miechy pracy i to nie jest kotlet,a całkiem dopracowana udoskonalony serwer.

Date masz na samej górze zapowiedzi.

No mam matulka z*******e robi

Co masz zamiar teraz zrobić żeby ludzie nie spierdalali bo ukończeniu niby reklamy od jutuberków?

Zrobiłem serwer gdzie wszystko będzie się zdobywać znacznie dłużej i nie będzie to serwer na tydzień czy dwa dlatego też youtuberzy będą mieli co nagrywać :)

Ponawiam pytania: 

1. Co z isem z poprzedniej odslony ?

2. Co z krytem ? dalej nie ma go w ogole ? (czy po prostu gra smokiem na tym serwerze w dalszym ciagu nie bedzie miala prawa bytu?) dodam jeszcze ze na s1 gralem WP, bodziakiem, mentalem, helerem, i smokiem(dopoki sie nie dowiedzialem, ze kryta nie ma na tym serwie)

3. Bodziak w dalszym ciagu miazdzy na serwerze ? ew. czy mental dalej bedzie gownem ?

4. Mam nadzieje, ze nie bedzie tych zjebanych szarf? bo po tym update'cie skonczylem tam gre 

5. Wszystkie klasy postaci beda mialy w dalszym ciagu tzw "buffy" do skilli ? typu berek bodziaka dawal 25 sily, ochronka wp 25 inta, vampspell helera itp 

6. Max sr 99?

@down: 210 wystarczy w zupelnosci i tak bedziesz wbijal tyle maxa co na samym poczatku jak wprowadzili 240, zanim ludzie nie zaczeli expic na mapie 160

PS. yebac piratesha dropka

1. Is nie bedzie oddany jest to nowa wersja serwera z znacznie innymi przedmiotami w item shopie jak i w grze

2.Krytyk będzie działał poprawnie gdyż wartości bonusów będą w normie

3.Tym razem all dmg broni i bonusy jest wyregulowane na nowo, wzorowaliśmy się na itemkach z serwera globalnego i zwiększyliśmy w kolejnych setach broni wszystko dokładnymi proporcjami za pomocą programiku który napisałem :)

4. Szarf nie ma ale pojawią się skiny na broń

5.Tak będą modyfikacje umiejetnosci postaci ale to będzie dopasowywane podczas beta testów

6.Max średnie to 65 i troszkę ciężej je trafić , można ulepszać je też w dungeonie do 65 ale tym razem w dungeonie nieumarłych, będą dodatkowo specjalne zmianki bonu (ciężej dostępne ) którę będą zmieniały same średnie np +30 / +40 %

macie zamiar zwiekszyc maxymalny poziom?

Tak z czasem będzie zwiększony

Nienawidzę serwerów gdzie jest tysiące ulepszaczy i zapewne trzeba zapier.. jak dziki Reksio bo dropią pojedynczo po prezentacji już widzę ze tutaj tak własnie jest i s 1 niczym się nie różni od s 2 moim skromnym zdaniem jest to nic innego jak duplikat pierwszej wersji a co ma on spowodować a to iż s 1 zamknęli i by przyciągnąć na nowo graczy otwierają ten sam serwer nie zmieniony jeszcze raz 

Ilość ulepszaczy została zredukowana 4 krotnie , największa ilość ulepszaczy jaka jest to około 1k na najlepszy set wcześniej to było po 4-5k danego ulepka, wszystko zostało teraz dopracowane, wyciągnęliśmy wnioski z pierwszej edycji serwera i zadbaliśmy mamy nadzieje o każdy mankament który przeszkadzał podczas wersji easy. Na becie będziecie mieli okazje się o tym przekonać i podesłać nam swoje nowe propozycje.

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o prezka wróciła :)

Dark możesz mi wytłumaczyć dlaczego na sygnaturce jest to serwer easy a w prezce pisze medium?

Jak to medium z 210 lvlem to nie zagram xD

Myślałem że to będzie stary malygos z drobnymi dodatkami :(

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie polecam przez administrację.

Tak jak na początku się interesowali to po jakimś czasie mieli wyjebane jajca na serwer.

W grze działo się dosłownie wszystko, a forum to był jeden wielki śmietnik.

Samą rozgrywka była całkiem okey.

Denerwowała tylko ilość potrzebnych ulepszaczy i kompletnie niezbalansowane pvp.

Ogólnie to ten "s2" praktycznie niczym się nie różni od s1.

Jeżeli obniżenie poziomu do 210, dopasowanie expa, ulepszaczy, zmiana kilku setów i dodanie kilku systemów zajęło Wam 4 miesiące to nie wiem czy jest sens tu wchodzić.. :v

Opublikowano

I jaka jest niby różnica miedzy s1 a tym serwerem? bo po prezentacji widzę że są to identyczne serwery. 

Sporządzę dokładną listę zmian między tymi serwerami bo za dużo takich pytań jest i wytłumaczę wszystko do godziny czasu pojawi się spis :)

Opublikowano

Spis Treści pisane na szybko będę edytował i dodawał co sobie przypomnę na stronie głównej zapowiedzi:

1.Usuneliśmy od Handlarzy Bronie Exp (Zatruty/Żalu itp.) zostały dodane w dropie na mapach od 75 poziomu
2.Usuneliśmy Kamienie Dusz od Handlarzy, zostały dodane w dropie z Kamieni Metin z indywidualną szansą umieszczenia każdego kamienia w przedmiocie
dodatkowo zrobiliśmy możliwość ulepszenia tej szansy umieszczenia w dungeonie wygnańców
3.Zbroje 66-70 (Stalki) zostały wprowadzone również w dropie
4.Zredukowaliśmy ilość ulepszaczy potrzebnych do ulepszenia 4 krotnie bo były one zbyt kosmiczne, oczywiście został odpowiednio dopasowany drop do tego
5.Znikneło kilka ulepszaczy takich jak np Pęknięte Perły
6.DMG każdej jednej broni został wyregulowany na nowo wzorując się proporcjami oryginalnych broni z globala
7.Bonusy wszystkich przedmiotów EXP/PvP zostały zmienione oraz dostosowane znacznie mniejsze wartości
8.Item Shop nie będzie górował w pvp jak na poprzedniej edycji gdyż wartości wszystkich przedmiotów uległy zmianie oraz została zredukowana ich ilość
9.Ulepszanie Bonusów do Wartości Maksymalnych zostało przeniesione do Dungeonu Nieumarłych gdyż uważamy że to ulepszenie zasługuje na znacznie trudniejszy poziom zdobycia
10.System Osiągnieć został pozbawiony zliczania potworów, zostały wprowadzone bonusy za zdobycie Osiągnieć
11.Kupony Osiągnieć od teraz dropią tylko w dungeonach
12.W dungeonach został zwiększony Drop oraz Exp 
13.Zmianki Bonu zostały dodane w dropie, zostały wprowadzone również specjalne zmianki zmieniające średnie obrażenia np +30% / +40% / +50% (Ciężko dostępne)
14.Znacznie utrudniliśmy zdobycie Zwoju Śmierci przez bardzo przydatną ceche która pozwala na zachowanie przedmiotów podczas nieumyślnego ulepszenia przedmiotów
15.Została Zmieniona Mapa Expowiska Pustkowia Oprawców
16.Został Wprowadzony BossRun (Zabijanie Bossów na czas)
17.Wprowadziliśmy System Automatycznego Eventu ZuO z wysyłanie zaproszenie do gracza w momencie rozpoczęcia się eventu zuo oraz informacji na chat co jakiś czas przed rozpoczęciem
Nie ma szans aby admin nie dopilnował eventu bo wszystko dzieje się automatycznie po wpisaniu daty rozpoczęcia eventu.
Kamienie Metin oraz bossy będą respiły się falami po zabiciu określonej ilośći kamieni metin oraz bossów aby uniknąć lagów
18.Została naprawiona tzw. Sectree map (Wyliminowanie respiących się metków/bossów w skałach na wszystkich mapach)
19.Została Wgrana Nowa Wersja Sklepików Offline
20.Została Zmienione Okienko Statystyk Bonusów (Od teraz będzie pokazywać tylko posiadane przez nas bonusy/nie będzie pokazywało zerowych bonusów)
21.Wykrywacze Kamieni Metin/Bossów od teraz nie będę namierzały aktualnie atakowanego bossa lub metina przez innego gracza aby uniknąć ksucia
22.Umożliwiliśmy Teleportowanie się członków gildii do siebie za wyrażeniem zgody obu stron
23.Przedmioty potrzebne do nauki umiejętności wprowadziliśmy w dropie z Kamieni Metin oraz Bossów
24.Range postaci która była odznaczana Cyframi zastąpiliśmy normalnymi rangami oraz wprowadziliśmy kilka dodatkowych rang
25.System Tytułów od teraz zdobywa się za Punktu Zasług,a nie za zabijanie graczy jak to było na poprzedniej wersji
26.Tytuły dają znacznie lepsze bonusy
27.Wygląd Koni na niektóre poziomy jeździectwa uległ zmianie
28.Zmieniliśmy poprzednim razem nazwy Kamieni Dusz i poziomy ich były niejasne, od teraz każdy przedmiot będzie posiadał informacje w opisie jeśli będzie ulepszony maksymalnie
lub nie będzie się go dało przerobić dalej, a Kamienie Dusz mają pokazany swój poziom
29.Zostały dodane zmienione Kolory Nazw Bossów i Kamieni Metin
30.Zostały Zmienione Czasy Respów Bossów oraz Kamieni Metin jak i ich położenie (Niektóre mapy mają losowe miejsce respu metka/bossa)
31.Został Wylimonwany błąd Bugujących się misji po wyjściu z dungeonu
32.Został Wyeliminowany cheat Wait Hack
33.Dodaliśmy Nowe Efekty Świetlne Zbroi Exp/PvP
34.Poświeciliśmy sporo czasu na istniejące lagi na serwerze, przerobiliśmy systemy które powodowały lagi na znacznie mniej obciążające klienta gry
Opublikowano

Kotleciki ziomuś masz na obiad w domu.

Włożyliśmy tutaj 4 miechy pracy i to nie jest kotlet,a całkiem dopracowana udoskonalony serwer.

Date masz na samej górze zapowiedzi.

Skoro NIE JEST to kotlet, a UDOSKONALENIE, to w takim razie co udoskonalałeś, skoro serwer rzekomo nie jest reworkiem? xD Sam sobie w takim razie przeczysz. Idąc tym tokiem, jeśli nie jest to rework to dlaczego nazwa jest ta sama, no wróć, dodane s2? Kreatywność to według mnie podstawa w osobach, które pracują nad serwerami, a wymyślenie nazwy pewnie nie zajmuje następnych 4 miesięcy. 

Na książki do szkoły nie masz ?

xD

Opublikowano
Skoro NIE JEST to kotlet, a UDOSKONALENIE, to w takim razie co udoskonalałeś, skoro serwer rzekomo nie jest reworkiem xD Sam sobie w takim razie przeczysz. Idąc tym tokiem, jeśli nie jest to rework to dlaczego nazwa jest ta sama, no wróć, dodane s2? Kreatywność to według mnie podstawa w osobach, które pracują nad serwerami, a wymyślenie nazwy pewnie nie zajmuje następnych 4 miesięcy. 

Nie będę robił serwera o nowej nazwie bo nie mam zamiaru oszukiwać nikogo z was swoim "nowym" serwerem pod inną nazwą bo jest to bezsens. Wydałem kupe kasy na modele z logiem "Malygos" nie będę robił serwera o nowej nazwie i na nowo bo wiem że nie zrobie za pierwszym razem idealnego serwera który przypadłby do gustu większości graczy, wolę wyciągać wnioski z poprzednich serwerów i udoskonalać serwer z wersji na wersje do takiego stopnia aby gracze czerpali przyjemność z gry,a nie wkurwiali się i dopisywali na liste bugów, ja tą liste bugów i błędów zmniejszam, wyciągam wnioski i staram się robić coraz lepszy serwer.

Opublikowano

Skoro NIE JEST to kotlet, a UDOSKONALENIE, to w takim razie co udoskonalałeś, skoro serwer rzekomo nie jest reworkiem xD Sam sobie w takim razie przeczysz. Idąc tym tokiem, jeśli nie jest to rework to dlaczego nazwa jest ta sama, no wróć, dodane s2? Kreatywność to według mnie podstawa w osobach, które pracują nad serwerami, a wymyślenie nazwy pewnie nie zajmuje następnych 4 miesięcy. 

A mnie do dziś ku zdziwieniu zadziwia iloraz inteligencji osób które najmniej wiedzą ,a najwięcej potrafią napisać/powiedzieć. Nie będę robił serwera o nowej nazwie bo nie mam zamiaru oszukiwać nikogo z was swoim "nowym" serwerem pod inną nazwą bo jest to bezsens. Wydałem kupe kasy na modele z logiem "Malygos" nie będę robił serwera o nowej nazwie i na nowo bo wiem że nie zrobie za pierwszym razem idealnego serwera który przypadłby do gustu większości graczy, wolę wyciągać wnioski z poprzednich serwerów i udoskonalać serwer z wersji na wersje do takiego stopnia aby gracze czerpali przyjemność z gry,a nie wkurwiali się i dopisywali na liste bugów, ja tą liste bugów i błędów zmniejszam, wyciągam wnioski i staram się robić coraz lepszy serwer.

Osoba twojego pokroju nie powinna nawet pisać o ilorazie inteligencji innych.

Skoro uważasz, że jej stwierdzenie = ilorazowi inteligencji, to jesteś kaleką, bo dałeś -50% na itemy w is puszczając tym samym kupony sm na którymś tam swoim serwerze.

Reasumując, jest to czysta kopia a jeżeli 40 podpunktów gdzie jeden zajmie max 10 minut zajęło ci 4 miesiące, no to nieźle.

@down szkoda mi konta, bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A mnie do dziś ku zdziwieniu zadziwia iloraz inteligencji osób które najmniej wiedzą ,a najwięcej potrafią napisać/powiedzieć. Nie będę robił serwera o nowej nazwie bo nie mam zamiaru oszukiwać nikogo z was swoim "nowym" serwerem pod inną nazwą bo jest to bezsens. Wydałem kupe kasy na modele z logiem "Malygos" nie będę robił serwera o nowej nazwie i na nowo bo wiem że nie zrobie za pierwszym razem idealnego serwera który przypadłby do gustu większości graczy, wolę wyciągać wnioski z poprzednich serwerów i udoskonalać serwer z wersji na wersje do takiego stopnia aby gracze czerpali przyjemność z gry,a nie wkurwiali się i dopisywali na liste bugów, ja tą liste bugów i błędów zmniejszam, wyciągam wnioski i staram się robić coraz lepszy serwer.

Osoba twojego pokroju nie powinna nawet pisać o ilorazie inteligencji innych.

Skoro uważasz, że jej stwierdzenie = ilorazowi inteligencji, to jesteś kaleką, bo dałeś -50% na itemy w is puszczając tym samym kupony sm na którymś tam swoim serwerze.

Reasumując, jest to czysta kopia a jeżeli 40 podpunktów gdzie jeden zajmie max 10 minut zajęło ci 4 miesiące, no to nieźle.

Dobrze mistrzuniu masz racje :)

Dowiedz się dobrze człowieku zanim cokolwiek napiszesz, promocja była -10% i była zrobiona na serwerze kilka lat temu przez mojego sponsora podczas mojej nieobecności to po pierwsze.

7 Setów Broni PvP/5 Setów Broni Exp dla każdej klasy po 10 recordów w bazie danych, ogarniesz mi all sety + biżuterie w 10 minut z bonusami, wyregulowanym dmg oraz limitem lvl ? Do tego ulepszacze i inne bajerki ? Boguuuuu jak jesteś taki mistrzem to gdzie twój serwer ? Mama Ci z skarpetki wyciąga i daje kieszonkowe czy umiesz ruszyć dupe i sobie na to zapracować ? Bo z tego co widzę to umiesz tylko pierdzielić głupoty bo Ciebie nie stać na nic konkretnego . Bajo 

PS. Jak jesteś takim programistą to wiesz chyba że z natury programista szacuje dużo krótszą realizacje swojego kodu niż w stanie faktycznym mu schodzi (Oczywiście jeśli ma chęci i pomysł )

Opublikowano

Naucz się poprawnie cytować osoby, skoro już zechciałeś mi odpowiedzieć. Pisze najpierw to zdanie, bo miałeś ochotę poruszyć moją inteligencję. Skoro według Ciebie zadziwia Cię iloraz inteligencji innych osób, w tym mnie to dopowiem jedynie, że każdy kretyn (nie wyzywając innych) potrafiłby zlepić serwer w jedno (oczywiście z gotowca, tak, jak zrobiłeś to Ty, UDOSKONALAJĄC GO X DDDDDDDDDDDDDDDDD). 

Tekst na pomarańczowo: piszesz wcześniej, że to nie jest jakiś kotlet. Sam sobie przeczysz, jak? Pisząc również, że udoskonalałeś inny projekt i wypuszczasz pod tą nazwą. Od razu zaczynasz flejmić osoby, które mają coś złego do powiedzenia? Jeśli tak to c**j, niepowodzenia, bo nie warto.

No offence. Jak dla mnie stek bzdur. hehe, a stek to prawie #kotlet.

Na serwerze naprawdę nie widzę kompletnie nic co mnie, jako gracza, mogłoby tutaj przyciągnąć. A nie, jedyne co mi się podoba to łapka, gdy przywołuje się zwierzaka. 

do tego umożliwiliśmy umieszczanie Kamieni Dusz w takich przedmiotach jak: Hełm, Tarcza, Sygnet

~ niepotrzebna opcja według mnie.

Co do doinformowania..

Dobrze mistrzuniu masz racje  :)

Dowiedz się dobrze człowieku zanim cokolwiek napiszesz, promocja była -10% i była zrobiona na serwerze kilka lat temu przez mojego sponsora podczas mojej nieobecności to po pierwsze.

7 Setów Broni PvP/5 Setów Broni Exp dla każdej klasy po 10 recordów w bazie danych, ogarniesz mi all sety + biżuterie w 10 minut z bonusami, wyregulowanym dmg oraz limitem lvl ? Do tego ulepszacze i inne bajerki ? Boguuuuu jak jesteś taki mistrzem to gdzie twój serwer ? Mama Ci z skarpetki wyciąga i daje kieszonkowe czy umiesz ruszyć dupe i sobie na to zapracować ? Bo z tego co widzę to umiesz tylko pierdzielić głupoty bo Ciebie nie stać na nic konkretnego . Bajo 

PS. Jak jesteś takim programistą to wiesz chyba że z natury programista szacuje dużo krótszą realizacje swojego kodu niż w stanie faktycznym mu schodzi (Oczywiście jeśli ma chęci i pomysł )

Serwer jest w produkcji :)

Poza tym nie każdy żeruje na rodzinach.

+  (Oczywiście jeśli ma chęci i pomysł )

Ty tego nie masz. Pokazujesz to wypuszczeniem serwera "udoskonalonego".

00:19

@ LoveTherapy

Gotowca którego sam stworzyłem i pracuje nad nim cały czas więc jak Ty śmiesz go nazwać gotowcem ? Gotowca to byś miał gdybym zrobił za Ciebie całą robotę !

Nie wiem, czytać nie potrafisz, czy jakiś ułomny jesteś? Wypuszczasz serwer, który już był, niejedna osoba Ci to napisała, pierdolisz, że nie robisz NOWEGO serwera, bo wolisz POPRAWIAĆ i UDOSKONALAĆ poprzedni. No proszę Cię, szanujmy się, no k***a. 

PS. "Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji."

Tak twierdzą niemieccy psychologowie. 

ps2. Nadal nie potrafisz tagować ludzi, smutne. 

ps3. Jestem kobietą, o czym chociażby Sielu wspomniał, pisząc "jej". Czytanie 1/10.

ps4. Odbijam z tego syfu, bye. X D

Opublikowano

@ LoveTherapy

Gotowca którego sam stworzyłem i pracuje nad nim cały czas więc jak Ty śmiesz go nazwać gotowcem ? Gotowca to byś miał gdybym zrobił za Ciebie całą robotę !

miała * Okularki sobie kup za zarobione pieniążki.

Co do serwera to widziałem kilka razy waszą prezentacje i z tego co wiem to się nie powodziło w późniejszym etapie więc neutral :v 

Opublikowano

Co tu duzo mowic, zwykla kopia poprzedniej wersji ktora okazala sie klapa co tutaj rowneiz sie zanosi. Hajs naplynie i elo ^^

Opublikowano

Szału nie ma ale też nie jest najgorzej Powodzenia :D

Opublikowano

kto nabija wyswietlenia??? 

Po prostu Dark o taką dużą reklame zadbał, nikt nie nabija.  B)

Polecam serwer, grałem na pierwszej odsłonie i grało się świetnie, serwer dobrze rozwinięty więc z pewnością się nie zawiedziecie. ;) 

Opublikowano

Jakiś sajko lola chyba myślał nad "nowościami".
​Powodzenia.

​Strona główna, forum, coś?
​Bo w prezentacji nie widzę linków.

Opublikowano

Jakiś sajko lola chyba myślał nad "nowościami".

​Powodzenia.

​Strona główna, forum, coś?

​Bo w prezentacji nie widzę linków.

forum.malygos.pl

Strona w trakcie modernizacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...