Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

footer.png

Witajcie, niektórzy wiedzieli.. Niektórzy nie.. Chcielibyśmy i tutaj pochwalić się naszym kolejnym projektem który rusza już jutro (22.01.2017) o godzinie 18:30! Tym razem jest to projekt serwera Minecraft. Więcej informacji dot. Naszego projektu dowiecie się na naszym TeamSpeak'u.

Podstawowe informacje:

• Typ serwera: Survival - Hard
  • Ilość slotów: 60 (Jeżeli będzie za mało to przedłużymy na więcej)
  • Start: 22.01.2017 | 18:30

Już niedługo dodatkowe informacje na naszym fanpage odnośnie kolejnego projektu (Metin2) - Przejdź

Opublikowano

footer.png

W dniu 22.01.2017 osiągnęliśmy kolejny rekord online! Tym razem jest to 262 dostępnych użytkowników. Dziękujemy że korzystacie z naszych usług oraz gracie na naszych serwerach, pamiętajcie że SunNight to wyjątkowy serwer głosowy :) Zapraszajcie znajomych. Nie masz jeszcze u nas kanału? Na co czekasz? Założenie takiego kanału na naszym serwerze to kwestia paru sekund.

Pozdrawiamy, administracja SunNight.pl
Opublikowano

Polecam serwer bardzo!. Przesiadywałem na nim gdy grałem na serwerze MT2 który nawiązał z nimi współprace bardzo miła administracja co najważniejsze pomocna. Wygląd TS również spadł mi w oko nie jest nasrane spacerami tak jak na większości serwerów zwykła skromność ;).

Opublikowano

Gdybym nie dostał perma z du*y to bym siedział tu. Potraktowali mnie źle ale i tak serwer fajny. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Gdybym nie dostał perma z du*y to bym siedział tu. Potraktowali mnie źle ale i tak serwer fajny. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"GoldeneK" nie widnieje u nas na liście zbanowanych.

Kiedyś miałeś u nas tymczasowego bana, nie muszę chyba pisać co robiłeś.

Skontaktuj się ze mną na GG.

55834296

Dziękujemy za opinie serwera.

Dodatkowo dodam że została zakupiona licencja AAL 256 slotów!

• 10 miesięcy temu...
  • PGS odblokował(a) ten temat
Opublikowano

5. Własne tematy możemy odświeżać co 24 godziny. Od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

Opublikowano

0zn318c.png

Nowość (12.03.2018) 12:00.

Security - Aplikacja, której zadaniem jest sprawdzania bezpieczeństwa połączenia klienta do serwera (Dodatkowo potrafi też chronić określone nazwy, wyrzucać nieaktywnych użytkowników w momencie kiedy na serwerze jest zajęta zdefiniowana w konfiguracji ilość slotów, skanować tylko nowe osoby, sprawdzać ilość klientów połączonych z serwerem w danym momencie oraz wyrzucać, jeżeli ich ilość jest większa od tej zdefiniowanej w konfiguracji, banować osoby z określoną grupą). W przypadku, gdy połączenie jest niebezpieczne aplikacja informuje klienta, administratora o tym oraz uzupełnia kanał do tego przypisany (Przykład: W połączeniu Fafnir znaleźliśmy błędy. (Adres IP zawarty w DNSBL używa OpenProxy/OpenVPN, Adres IP nieuwzględniony w bazie danych alokacji (pozaeuropejski adres IP), Użytkownik korzysta z oprogramowania do maskowania adresu IP, Moduł skanujący otwartych portów wskazał, że użytkownik korzysta z oprogramowania do maskowania adresu IP.).

W imieniu swoim oraz administracji, dziękujemy za opinie naszego projektu.

Z poważaniem,
`.Łukasz.

Opublikowano
Dnia 17.03.2018 o 12:09, `.Łukasz. napisał:

Projekt już nie jest mój.

Proszę o usunięcie tego tematu.

W takim razie kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...