Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja schludna, a sama estetyka TeamSpeak'a pod względem kanałów także ładnie wykonana.

Plusy:

+ 2 kanały dla botów

+ Bot query(mbot, raczej legalny)

+ Ładnie poukładane kanały

+ Duża ilość rang(dodatkowe i gry)

- Brak bota na poczekalni

- Duża ilość mało istotnych kanałów

Post zostanie uzupełniony i oceniony po kontakcie z administracją danego serwera.

Opublikowano

Prezentacja schludna, a sama estetyka TeamSpeak'a pod względem kanałów także ładnie wykonana.

Plusy:

+ 2 kanały dla botów

Post zostanie uzupełniony i oceniony po kontakcie z administracją danego serwera.

Witam,

Jeżeli chodzi o bota muzycznego na poczekalni to już wyjaśniam.

- Dużo użytkowników sądzi że bot albo za głośno gra albo za cicho, niestety.. choćby człowiek chciał dogodzić każdemu to się nie da. Stwierdziliśmy aby dorobić kanał radiowy zaraz pod poczekalnia, wtedy gdy użytkownik chce sobie posłuchać muzyki, wejdzie na kanał.

Mbot legalny + różnorakie aplikacje od Przemka.

Co do małej ilości istotnych kanałów - można prosić o jakie kanały chodzi?

Dziękujemy.

Opublikowano

Plusy:

+ 2 kanały dla botów

Witam,

- Dużo użytkowników sądzi że bot albo za głośno gra albo za cicho, niestety.. choćby człowiek chciał dogodzić każdemu to się nie da. Stwierdziliśmy aby dorobić kanał radiowy zaraz pod poczekalnia, wtedy gdy użytkownik chce sobie posłuchać muzyki, wejdzie na kanał.

Dziękujemy.

Bardzo podziwiam wasz profesjonalizm, jak najbardziej na plus. Podobnie z kanałami od botów, jak to się mówi, nikomu nie dogodzisz. Co do kanałów nie podoba mi się przekombinowana ich ilość. Oczywiście w godzinach szczytu możliwe jest, że każdy kanał jest zablokowany. Jeżeli masz dobry kontakt z Klassem to możecie pogadać na ten temat. Chodzi mi tu w głównej mierze o "automatycznym dorabianiu kanałów publicznych". To znaczy, że w chwili skanowania przez bota strefy publicznej zostanie zauważone, iż zaczyna brakować kanałów automatycznie zostały by tworzone. Co ty na to? Widziałem, że zaprosileś mnie na GG, tam możemy dokończyć rozmowę na ten temat.

@topic

Masz w planach jakieś eventy?

Opublikowano

Plusy:

+ 2 kanały dla botów

Witam,

Dziękujemy.

Bardzo podziwiam wasz profesjonalizm, jak najbardziej na plus. Podobnie z kanałami od botów, jak to się mówi, nikomu nie dogodzisz. Co do kanałów nie podoba mi się przekombinowana ich ilość. Oczywiście w godzinach szczytu możliwe jest, że każdy kanał jest zablokowany. Jeżeli masz dobry kontakt z Klassem to możecie pogadać na ten temat. Chodzi mi tu w głównej mierze o "automatycznym dorabianiu kanałów publicznych". To znaczy, że w chwili skanowania przez bota strefy publicznej zostanie zauważone, iż zaczyna brakować kanałów automatycznie zostały by tworzone. Co ty na to? Widziałem, że zaprosileś mnie na GG, tam możemy dokończyć rozmowę na ten temat.

@topic

Masz w planach jakieś eventy?

Rozmawiałem z Przemkiem o takiej funkcji :) Sam mi to zaproponował. Już niedługo ukaże się taka funkcja na serwerze. :)

Odnośnie eventow to będą one odbywały się automatycznie (Bingo - Prawda i fałsz). Podstawowe eventy takie jak idol, karaoke, tyralnia etc. już niebawem, zapraszamy :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...