Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up nad stroną ciągle pracujemy. Co do logowania to tak może czasami być jesteśmy ciągle atakowani i wycinamy agresorów :)

Mogliście lepsze zabezpieczenia zrobić przed tym :D ale jest ok tylko stronka dla innych graczy i miodzio :D

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W 3h 97lvl bez pd'ków/odpałów z IS/na podstawowym eq i z fms 42 średnie :) Widzimy się o 6 rano :D

to widze że fajne zycie masz xD

ile online?

max 800 jak dla mnie 

Top:

Logowanie pada ;c

sygna.png

Opublikowano

Logowanie chodzi na szczęście normalnie cały czas. Czy ten serwer ma już ts'a? Bo biolog na 105 lvl w ogóle nie leci.. 30 minut i 4 przedmioty dropnąłem... a wbiłem 8 lvli więc wątpię, że zrobię misję przed wyjściem z mapy... Administracja skomentuje to?

Opublikowano

Logowanie chodzi na szczęście normalnie cały czas. Czy ten serwer ma już ts'a? Bo biolog na 105 lvl w ogóle nie leci.. 30 minut i 4 przedmioty dropnąłem... a wbiłem 8 lvli więc wątpię, że zrobię misję przed wyjściem z mapy... Administracja skomentuje to?

Cierpliwości :)

A co z forum ?

Forum w dniu dzisiejszym zostanie przywrócone.

sygna2.gif

Opublikowano

Ja bym powiedział, że spokojnie jest 200 osób+. biolog leci lepiej na wyższym lvlu więc nie am problemu już z tym biolem 105 ;) Naprawcie odblokowywanie osób, które się zablokowało bo przez przypadek typka co mi sellał bambo zablokowałem xD

Opublikowano

WŁĄCZYCIE DZIŚ TĄ STRONE ? BO BYM CHCIAŁ POGRAĆ ,,,,,

DOBRY PATCHER XDD

2543714725035251265039.png

Nie no rozbawiłeś mnie, nie powiem :)

Czym Cię rozbawił? :) Pobierz patchera z 'najlepszej odpowiedzi', tak, właśnie, to patcher Antarisa :D

Opublikowano

Serwer stoi już stabilnie!
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do aktywnego uczestnictwa w świecie Nemeris.
Aby połączyć się z serwera należy pobrać Patchera i zaktualizować nim klienta.
Pozdrawiamy zespół Nemeris

sygna2.gif

Opublikowano

@UP 80

A łucznicy podchodzą pod broń?

Tak

Ile osób online było na starcie?

Kiedy zacznie działać forum?

Forum dziś. W szczecie było 700

sygna2.gif

Opublikowano

4 channele i spota wolnego nie znajdziesz + mnie po zmianie Ch czasem wyrzuca. Mam cały czas tego durnego BS'a od nowa ustawiać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...