Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER EASY  :

-Niepotrzebne bony

-Bony nie wchodzą max - by zrobić coś do expa zajęło mi to ok 2h + nie mam broni na DT. ( oczywiscie eq bony max )

-Małże nie zbierają się same tak jak i szkaty, nie bawi mnie latanie po całym spocie i klikanie na itemy by je zbierać

-Jak na serwer easy to exp jak i drop nie jest dopasowany - biologa z zębami samymi robiłem 20 minut.. może i mam pecha :v

- W/w - exp slaby, do setki powinno się lecieć lekko, natomiast tutaj jest to prawdziwym wyzwaniem

-KD +5 powinny być w shopie, brak możliwości ulepszania ich ( chyba że to się zmieniło od godziny 10siątej, nie mam całego dnia więc później od 11:40 już nie grałem)

-Ceny dopalaczy trochę takie z du** - jak wiemy są one potrzebne od lvl'a 55 by dać sobie radę we V2 i nie leżeć na tzw " Piź****" 600kk za 200 sztuk dopalacza to przesada, zwłaszcza że do 80 lvl'a wydropiłem tylko jakieś 280kk :v

Wiem że to nowy serwer i się może trochę pozmieniać, na razie jak na to patrze to nie chce mi się grać.. może zawitam później, gdy już się coś polepszy :P na ten moment życzę powodzenia, nie mówię że serwer jest zły no ale.. są pewne niedociągnięcia, przypominam że to serwer EASY  a nie żadne Medium/hard :P tak wynika z prezentacji.

Easy z domieszką medium :

-Jakiś problem ustawić wartość?Dla mnie nie już się przyzwyczaiłem - 2h żeby coś do expa zrobić? Hełm (przykładowo) 5x25 ok 20 min roboty a robiąc eq pod dt wystarczy robić 2-3 bony i na luzie da sie je zrobić (pozdrawiam ubicie ripa majac tylko 25 na niego) a tyle bonow bs robi max 2 min

- Małze/szkaty się zgadzam powinny lecieć do eq

- Ja tam odebrałem biologa i go kończyłem oddałem jak skończyłem expić, nie wiem na jakim ty spocie żeś dropił 10 (w porywach 14 jakby spalilo 4x) zębów...

- Wszystko zależy gdzie expisz, trzeba patrzeć na lvl mobów a postaci i wtedy się wie gdzie najlepiej będzie exp leciał

- Kd +5 itak guzik daje co do ulepszania to powinno np 3x kd +5 daje 1x kd +6 i np 2x kd +6 daje kd+7 (przynajmniej jakaś użyteczność tych skrzyń, bo mi jak narazie się ich nawet zbierać nie chce)

- Do 55 lvla na spokojnie ze 2 szkaty z dopalaczami powinny polecieć, a potem to już nawet nie bedziesz mial kiedy wykorzystac tych dopalaczy (ok 500 szt na postaci 85 lvl  + z 350 na dropku który obecnie jest bs'em)

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ejeje mimo ,że to easy nie zmieniajmy go w serwer 4fun/pvp wszystko jest tak dopasowane by osiągnąc w jakimś przedziale czasu  :v co wy 180lvl + eq 180 + eq exp + B)doliczmy czytanie ksiąg , system łowiectwa i kopania chcecie w 2 dni ?   B) exp jest easy / medium ale chociaż macie satysfakcje z lvl;a ;P  kd+7 lecą ze skrzynek 
po co kupować dopalacze jak mamy je z worków w dużych ilościach ?  :makka: serwer jest dobry i będą tu kozackie wojenki ,ale zainwestujcie w reklamę i zróbcie coś z blokowaniem ip graczy zza granicy.
pozdro :santa:

Opublikowano

logowanie jeblo ?

Działa normalnie

@1361622928-U485574.pngNemeris forum działa wszystko ok kiedy wyniki konkursu z fb i 5 zł dla 200 kont pytam kolejny raz bo ludzie nie lubia wałkowania;

Opublikowano

Jedyne nad czym prosze w sumie żebyście popracowali to stabilność serwera, to że mnie wyrzuci raz na 30 minut podczas expa nie robi mi to... Dobra DT jest krótkie, ale robie 5 raz a wyrzuca mnie 3 raz na 6/7 piętrze....

@Edit

Poszedłem 6 raz, wyrzuciło 4... A internet 100mb/s raczej nie jest tego przyczyną :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Jedyne nad czym prosze w sumie żebyście popracowali to stabilność serwera, to że mnie wyrzuci raz na 30 minut podczas expa nie robi mi to... Dobra DT jest krótkie, ale robie 5 raz a wyrzuca mnie 3 raz na 6/7 piętrze....

@Edit

Poszedłem 6 raz, wyrzuciło 4... A internet 100mb/s raczej nie jest tego przyczyną :)

Mnie jeszcze ani razu nie kickło z dt czy innego dunga... no może raz z azraela ale tylko raz... Więc jest to zapewne loteria albo masz jakiś problem ze stabilnością łącza... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer całkiem spoko przyjemnie się gra tylko administracja mogła by przysiąść i zrobić taką porządną przerwę techniczną co by zrobiła poprawki ale tak to całkiem fajny serwer. Polecam !

k065g0.jpg

Opublikowano

Nie polecam. Pełno WH, GM'y nie reagują.

Easy to nie jest, cały dzień gry i 95 lvl...

Exp nie dopasowany, drop tak samo..

pełno botów..

Wyjebka z stronu administracji.

Zero eventów.

Serwer pod IS

sygna2.png460x60.gif

Będzie zabawa, będą noce nie przespane.. :D

Opublikowano

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Nie wiem jak ty grasz, ale ja w 2 h wbiłem 85 lvl bez jakichkolwiek dopalaczy z isu czy pdków i teraz tylko dt klepię ... Pod IS to ty jesteś... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

serwer ma chyba 42 h xDDDD a ten zero eventów dzięki za humor jaki mi zrobiłeś w tym momencie :P

Serwer pod IS skończcie to pisać  już było na każdym serwerze to pisanie, że kto chce kupuje kto nie chce to nie kupuje nikt cie do tego nie zmusza is można od graczy kupić zawsze za yangi albo ulepki ale takie ciapaki jak ty tego nie wiedzą.

Pokaż mi taki Easy na którym wbijesz maxa w 1 dzień xDDDD po co w ogóle iść na topkę na easy serwerze ja tego nie rozumiem.

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

serwer ma chyba 42 h xDDDD a ten zero eventów dzięki za humor jaki mi zrobiłeś w tym momencie :P

Serwer pod IS skończcie to pisać  już było na każdym serwerze to pisanie, że kto chce kupuje kto nie chce to nie kupuje nikt cie do tego nie zmusza is można od graczy kupić zawsze za yangi albo ulepki ale takie ciapaki jak ty tego nie wiedzą.

Pokaż mi taki Easy na którym wbijesz maxa w 1 dzień xDDDD po co w ogóle iść na topkę na easy serwerze ja tego nie rozumiem.

Opublikowano

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Nie wiem jak ty grasz, ale ja w 2 h wbiłem 85 lvl bez jakichkolwiek dopalaczy z isu czy pdków i teraz tylko dt klepię ... Pod IS to ty jesteś... 

Od 85 lev ten exp dopiero zaczyna gorzej lecieć ogólnie  nie jest jakoś mega strasznie z tym expem ale fakt jest męczący jak na serwer easy 

Hmmm skoro nie było żadnego eventu  to skąd ludzie mają kupony sm i sellają je w grze skoro nie można ich nigdzie zdobyć ?

Opublikowano

Te strzępki materiału jaki mają % na drop?One lecą z zabijanych ryb, czy bezpośrednio z wody?

Opublikowano

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Ja własnie dostałem bana i Gratuluje administratorowi "GJ" ! xD Tylko, że jest jeden problem 30-40% graczy jedzie na multi hacku z czego taki top2 Cycu potrafi pulować głodne afla wiki do m1 a Gm akurat tego nie za obserwował xDDDDD 

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Od 85 lev ten exp dopiero zaczyna gorzej lecieć ogólnie  nie jest jakoś mega strasznie z tym expem ale fakt jest męczący jak na serwer easy 

Hmmm skoro nie było żadnego eventu  to skąd ludzie mają kupony sm i sellają je w grze skoro nie można ich nigdzie zdobyć ?

Była możliwość kupienia ich w IS, są chwilowy wyłączone ale powrócą.

Te strzępki materiału jaki mają % na drop?One lecą z zabijanych ryb, czy bezpośrednio z wody?

Bezpośrednio z wody, szansa taka jak na Dużego Karasia

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Ja własnie dostałem bana i Gratuluje administratorowi "GJ" ! xD Tylko, że jest jeden problem 30-40% graczy jedzie na multi hacku z czego taki top2 Cycu potrafi pulować głodne afla wiki do m1 a Gm akurat tego nie za obserwował xDDDDD 

Wszystkich na raz nie wyłapiemy, ale robimy to systematycznie. I 30/40% naprawdę? :)

sygna2.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNemeris

Dodacie jakies aktualizacje ? bo troche slabo z waszej strony ze takie syfy leca na mapach 125 np z bossa 0 dropu ? :)

Opublikowano

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Była możliwość kupienia ich w IS, są chwilowy wyłączone ale powrócą.

Bezpośrednio z wody, szansa taka jak na Dużego Karasia

pełno botów..

Zero eventów.

Serwer pod IS

Wszystkich na raz nie wyłapiemy, ale robimy to systematycznie. I 30/40% naprawdę? :)

nie na żarty.... spokojnie 30% to tak :) 

/

Opublikowano

Kupując is na waszym serverze w pakiecie dostaje się bota ? Bo myślałem, że priorytetem do sprawdzania są osoby, które bija topkę...

Lecz chyba się myliłem ! unlucky @

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

nie na żarty.... spokojnie 30% to tak :)

30%? nieee...

Lekko ponad połowa serwera ma Kaga albo Siela teraz po prostu wszyscy tego używają ponieważ żeby za to bana dostać to szansa jest 1 na 1000. Ostatnio grałem na innym serwie to GM powiedział że to jest legalne... Tak naprawdę to wszędzie jest legalne.

Ja np odpalam sb all czyli Auto: pele, atak, pick up, dopalacze to prostu automat i ide oglądać film albo pograć w co innego a na 2 monitorze cały czas pacze czy admin nie pisze xD Jak pisze to offam bota odpisuje on sb idzie i tak dalej...

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...