Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 channele i spota wolnego nie znajdziesz + mnie po zmianie Ch czasem wyrzuca. Mam cały czas tego durnego BS'a od nowa ustawiać?

mnie 1 raz od wczoraj wywaliło, a spot chyba nie dziwne że gra tyle osób

Pomogłem? daj plusa.

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4 channele i spota wolnego nie znajdziesz + mnie po zmianie Ch czasem wyrzuca. Mam cały czas tego durnego BS'a od nowa ustawiać?

mnie 1 raz od wczoraj wywaliło, a spot chyba nie dziwne że gra tyle osób

Zmieniłem z 15 razy channel i za 16 mnie wywaliło. :/

Opublikowano

Da rade mixowac eq przerobione ?

Serio? Czy kiedyś się nauczycie, że jeżeli EQ przerobione nie ma wbudowanych bonów takich jak są w 1/5 to można?

Opublikowano

Serio? Czy kiedyś się nauczycie, że jeżeli EQ przerobione nie ma wbudowanych bonów takich jak są w 1/5 to można?

Nie na każdym serwerze można mixować eq przerobione wiec sie pytam  kolego :]

Opublikowano

Nie na każdym serwerze można mixować eq przerobione wiec sie pytam  kolego :]

I o to chodzi... Jak są bony wbudowane takie same jak w 1/5 to się nie miksuje. OTO STAROŻYTNA ZASADA, która działa na każdym serwerze włącznie z PL'em.

Opublikowano

Dla tych którzy pytają ile graczy online. Na godzinę 11.00 to

600

Kiedy wyniki konkursu z fb, kiedy rekompensata jakas za przekladanie 2x i kiedy 5 zl dla 200 kont ?

Opublikowano

600

Kiedy wyniki konkursu z fb, kiedy rekompensata jakas za przekladanie 2x i kiedy 5 zl dla 200 kont ?

Witam.

Rekompensatą będzie event :) Co do nagród pojawią się one jak postawimy na nogi forum.

sygna2.gif

Opublikowano

Poza Riperem skąd jeszcze lecą szkaty z biżuterią? na 15 ripów 2x szkata z biżuterią mi poleciała..

Opublikowano

Poza Riperem skąd jeszcze lecą szkaty z biżuterią? na 15 ripów 2x szkata z biżuterią mi poleciała..

z 10 ripów uzbierałem całe eq i jeszcze gildii rozdawałem... może rękawiczkę się naucz zakładać?

Opublikowano

z 10 ripów uzbierałem całe eq i jeszcze gildii rozdawałem... może rękawiczkę się naucz zakładać?

Zanim zaczniesz do kogoś lecieć z ryjem może zapytaj czy nie używam? :) Używam i taki mam efekt.

Edit: Czemu Żal ma mniejsze DMG od Truty?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNemeris a kiedy info co z tymi kd?

kd dropi z szkynek które lecą podczas expa!!

o ulepszanie mi caly czas chodzi bo +6 narazie na ziemie leca

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Zanim zaczniesz do kogoś lecieć z ryjem może zapytaj czy nie używam? :) Używam i taki mam efekt.

Nie lecę z ryjem, tylko proponuję żebyś zaczął rękawiczki używać. Nie używasz bo to jest nie możliwe, za każdym razem z rękawiczką mam pełny drop z ripa.

Opublikowano

A

Nie lecę z ryjem, tylko proponuję żebyś zaczął rękawiczki używać. Nie używasz bo to jest nie możliwe, za każdym razem z rękawiczką mam pełny drop z ripa.

Aktualnie lecisz. No popatrz jednak jesteś wybrańcem, że Ci leci. Mi nie leci i tyle. Chciałbym wiedzieć czemu.

Opublikowano

600

Witam.

Rekompensatą będzie event :) Co do nagród pojawią się one jak postawimy na nogi forum.

Kiedy ten event :D?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...