Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wierze.. po 3 dniach przesuniec nawet forum nie dziala.. zalozyciele tego serwa maja chociaz po 16 lat ?

MeYf0tS.gif

Opublikowano

uwaga: zalozycielem serwera jest Admin czyli osoba posiadajaca takie serwery jak Kaguya czy Evenor ktore sa slabo dopracowane i sa na nich pustki

Cyrk.png

Opublikowano

Nie wiem czemu wciąż czekam, skoro serwery przesadzone co wedlug mnie stanowi wasz IS (po kilka grubych K pż w itemach itp?)

są wedlug mnie bez zadnego celu i odchodza od celu tej gry, hity po 300k, tyle samo pż?

No ale z ciekawości i sentymentu do serwerów easy, chciałem zajrzeć a tu ciagle problemy, czekam do 20 tak jak bylo ostatnim razem wspomniane, jesli po raz enty nic z tego nie wyjdzie zegnam ozięble :)

8074.png
Opublikowano

uwaga: zalozycielem serwera jest Admin czyli osoba posiadajaca takie serwery jak Kaguya czy Evenor ktore sa slabo dopracowane i sa na nich pustki

Twarde dowody jakieś masz?

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Skąd info ze to serwer Admina? Wystarczy zobaczyć na stronce ;p. Napisał Admin tymczasem na stronie evenora i kaguyi Napisal Admin...

czyli zalozyciel serwera inaczej administrator lub admin :) baranie :)

Opublikowano

Skąd info ze to serwer Admina? Wystarczy zobaczyć na stronce ;p. Napisał Admin tymczasem na stronie evenora i kaguyi Napisal Admin...

HAHAHAHA OLMEN NIE WIEDZIALEM ZE AZ TAKIM RAKIEM MOZNA BYC XDDDD

@1361622928-U485574.pngNemeris to jakies info co do samego serwera skoro rejestracja dzialczy?

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

item shop - OFF

strefa vip - OFF

forum - OFF

historia konta - OFF

Doładuj sm - zawsze działa 

pozdrawiam xD

ostatnia opcja zawsze dziala na polskich serverach w wszystko inne sie wyjebie :D

PYTANIE iLE OSOB OTRZYMALO PO 5ZL NA KONTO W POSTACI SM?????????????????????

Opublikowano

item shop - OFF

strefa vip - OFF

forum - OFF

historia konta - OFF

pozdrawiam xD

No nad tym to najdłużej siedzieli i naprawiali  :lenny:

Opublikowano

item shop - OFF

strefa vip - OFF

forum - OFF

historia konta - OFF

pozdrawiam xD

Komentarz typu "nie znam się ale się wypowiem" itemShop był niedawno włączony, pewnie coś poprawiają. Forum będzie po starcie. Po c**j ci historia konta i strefa Vip przed startem?...

c9VpMeh.gif

Opublikowano

item shop - OFF

strefa vip - OFF

forum - OFF

historia konta - OFF

pozdrawiam xD

Komentarz typu "nie znam się ale się wypowiem" itemShop był niedawno włączony, pewnie coś poprawiają. Forum będzie po starcie. Po c**j ci historia konta i strefa Vip przed startem?...

Kto tu chyba nie zrozumiał ^.^

Opublikowano

item shop - OFF

strefa vip - OFF

forum - OFF

historia konta - OFF

pozdrawiam xD

wiem ,że is był włączony bo sam kupowałem  .... w piątek   :makka:  a strefa vip zazwyczaj to exp/drop/yang więc dla osób z topki ważne / historia konta natomiast przyda się gdy np. nie doładuje ci smów a w historii będzie ,że kasa przesłana i z tym już można do adminów . Jeszcze coś wyjaśnić ?  :lenny:  :v

Opublikowano

Unormujcie wartosci w IS, bo te 10k pz itp to wedlug mnie przesada patrzac na bony ktore mozna wymieszac w itemach.

/Chyba ze cos zmieniliscie przez te kilka dni

8074.png
Opublikowano

Witam wszystkich szamanów, prosze sie uspokoić i czekać na start, co tam NawrotGamer

Witam. Jest moze na serverze paladyn jakiś?

Witam wszystkich szamanów, prosze sie uspokoić i czekać na start, co tam NawrotGamer

Witam. Jest moze na serverze paladyn jakiś?

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...