Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AveRa jaki masz poziom?

@reZiPlayGames pojawi się info na forum.

Biżuteria mi nie dropi z ripa. Taki w sumie problem to nie problem, tylko bym chciał wiedzieć czemu tak się dzieje (dropiłem z rękawiczką). Teraz już jej nie mam (myślałem, że jakiś bugg mam czy coś) i dalej nie leci. Nie wiem o co chodzi. Jest inne źródło zdobywania tej biżuterii?

+ Czemu Żal ma mniejsze DMG od Truty?

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz już więcej osób czy nadal tyle co wcześniej?(konkretnie) Bo nie ma na czym pykać, a nie chcę grać z setką osób.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Poprawcie ten dmg bossów od mapy 120. Z eq full na +9 na 120 do expa nie daje rady bo bije k***a po 60k ....

Poprawcie to nno żeby lepiej wchodziło.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Autopoty się nie stackują.

Kiedy poprawicie byki w prezentacji?

KD magii oraz inteligencja boga smoków są zbędne/ do wymiany.

Śmieciowe bony w 6/7 usuńcie, po co komu max pe czy też szansa na trucie/omdlenie/podwójny drop?

Opublikowano

Śmieciowe bony w 6/7 usuńcie, po co komu max pe czy też szansa na trucie/omdlenie/podwójny drop?

na bossy/metki/drop?

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Mi by wystarczyła możliwość wydropienia biżuterii 54 w inny sposób jak tylko ze szkat. :P

Opublikowano

Serwer easy? Dobre sobie. Prędzej twardy medium. Oczywiście mowa o expie, bo zdobywanie EQ i pereł do 85lvla jest proste - robisz DT.

A exp? Na 85lvlu za największy spot na tej żałosnej mapie dostajesz z 5%. Czy na serwerze easy to jest normalne? Wspomne, że od 85lvla jest dostępna ta mapa, więc no wypadałoby żeby za spota leciała dobra kulka (25%) a nie żałosne 5%. Strach pomyśleć jak leci tam exp na 100-105 bo takowy trzeba tam wbić. 

Exp jest mniejszy od Ravii na bank. A jak nie mniejszy to mają zjebane progi doświadczeniowe.

Jak ktoś chce wbijać 2 godziny jeden poziom to zapraszam.

A no i polecam pobrać dmg hacka, wh czy co tam chcecie bo administracja nie banuje. Typ sobie ciśnie na 5 kontach bezczelnie na wh, a administracji w grze nie ma W DNIU STRARTU. A forum oczywiście dead.

Odradzam grę tutaj.

Opublikowano

Ile tu osob gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

To teraz ja się wypowiem :D

Dla mnie przyjemnie się gra, w końcu jakiś fajny serwer, nie easy, ale też nie hard. Trutka z DT <3 

Exp moze nie jest najprostszy ale nie zmienia to faktu że bardzo przyjemnie się gra :) Nie ma pierdyliarda ulepszeń broni pvp co 5 lvli. Ja ze swojej strony zapraszam

OPINIA SUBIEKTYWNA

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

jak poprawią expa to może wrócę ..

+ nieźle żartują, czytałem w prezce posty to wyczytałem że Nemeris pisał, że 800 os online, a jak sie wbije na serwer to widać że ze 100-150 max ..

na czacie widać te pustki ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...