Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje przestać spamić, bo większość waszych postów to płacz oraz usiłowanie obrażenia kogoś, kto napisał posta przed wami.

Opublikowano

Co do zmian na serwerze to : 

Automatyczne podnoszenie małży/skrzynek serwerowych

Usuńcie zbędne bony takie jak MP bądź obrażenia dodane do PE bo komu to do eq potrzebne ?

Wymaxujcie te bony - by wchodziły max, ludzie.. to jest Easy a nie medium/hard :x

dam edit jak więcej tego znajde, to mi sie pierwsze w oczy rzucilo gdy wbilem na serwer.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Usuńcie zbędne bony takie jak MP bądź obrażenia dodane do PE bo komu to do eq potrzebne ?

Wymaxujcie te bony - by wchodziły max, ludzie.. to jest Easy a nie medium/hard :x

dam edit jak więcej tego znajde, to mi sie pierwsze w oczy rzucilo gdy wbilem na serwer.

Wspomniane na ich forum było podnoszenie takich rzeczy, ale jak widać nie wprowadzili takiego

Również zbędne bony były w propozycjach na becie, żeby usunąć

Max bony? Bonowałem na becie, zajmuje to z 15-20min na 1 itemie :)

Opublikowano

Wspomniane na ich forum było podnoszenie takich rzeczy, ale jak widać nie wprowadzili takiego

Również zbędne bony były w propozycjach na becie, żeby usunąć

Max bony? Bonowałem na becie, zajmuje to z 15-20min na 1 itemie :)

Szanuje odpowiedź Twoją ale co do trzeciego to powiem Ci że to zależne jest od farta.. ;) mozesz bonowac caly dzien i nic nie wymixujesz a mozesz bonowac chwile i wpadnie Ci max... :D ja bym to zmienil bo to jest Easy tak jak juz mowilem.. ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Wyrzucilo mnie z gry i nie moge sie zalogowac "Zostaniesz polaczony z serwerem" Patcher latka nie pomaga ;)

Admin napisal ze wycina konkurencje i że mogą być problemy z logowaniem na serwer ;P trochę wyżej ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...